Facts about 125 200

Want to know Ucertify ccna routing and switching 200 125 pdf Exam practice test features? Want to lear more about Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) certification experience? Study Approved Cisco cisco 200 125 answers to Most recent ccna 200 125 syllabus questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco ccna 200 125 (CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)) test on your first attempt.

Q1.  - (Topic 6)

When you are troubleshooting an ACL issue on a router, which command would you use to verify which interfaces are affected by the ACL?

A. show ip access-lists

B. show access-lists

C. show interface

D. show ip interface

E. list ip interface

Answer: D

Explanation:

Incorrect Answer

show ip access-lists does not show interfaces affected by an ACL.


Q2.  - (Topic 8)

How does a router handle an incoming packet whose destination network is missing from the routing table?

A. it discards the packet.

B. it broadcasts the packet to each network on the router.

C. it routes the packet to the default route.

D. it broadcasts the packet to each interface on the router.

Answer: A


Q3.  - (Topic 5)

Refer to the exhibit.

Which subnet mask will place all hosts on Network B in the same subnet with the least amount of wasted addresses?

A. 255.255.255.0

B. 255.255.254.0

C. 255.255.252.0

D. 255.255.248.0

Answer: B

Explanation:

310 hosts < 512 = 29 -> We need a subnet mask of 9 bits 0 -> 1111 1111.1111 1111.1111

1110.0000 0000 -> 255.255.254.0


Q4.  - (Topic 3)

What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.)

A. It requires the use of ARP.

B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link.

C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link.

D. It routes over links rather than over networks.

Answer: B,D

Explanation:

Here is a list of the differences between OSPFv2 and OSPFv3:

✑ They use different address families (OSPFv2 is for IPv4-only, OSPFv3 can be used for IPv6-only or both protocols

✑ OSPFv3 introduces new LSA types

✑ OSPFv3 has different packet format

✑ OSPFv3 uses different flooding scope bits (U/S2/S1)

✑ OSPFv3 adjacencies are formed over link-local IPv6 communications

✑ OSPFv3 runs per-link rather than per-subnet

✑ OSPFv3 supports multiple instances on a single link, Interfaces can have multiple IPv6 addresses

✑ OSPFv3 uses multicast addresses FF02::5 (all OSPF routers), FF02::6 (all OSPF DRs)

✑ OSPFv3 Neighbor Authentication done with IPsec (AH)

✑ OSPFv2 Router ID (RID) must be manually configured, still a 32-bit number

Reference: http://www.networkworld.com/article/2225270/cisco-subnet/ospfv3-for-ipv4-and- ipv6.html


Q5.  - (Topic 5)

What are two benefits of using NAT? (Choose two.)

A. NAT facilitates end-to-end communication when IPsec is enabled.

B. NAT eliminates the need to re-address all hosts that require external access.

C. NAT conserves addresses through host MAC-level multiplexing.

D. Dynamic NAT facilitates connections from the outside of the network.

E. NAT accelerates the routing process because no modifications are made on the packets.

F. NAT protects network security because private networks are not advertised.

Answer: B,F

Explanation:

By not revealing the internal IP addresses, NAT adds some security to the inside network -

> F is correct.

NAT has to modify the source IP addresses in the packets -> E is not correct.

Connection from the outside of the network through a “NAT” network is more difficult than a more network because IP addresses of inside hosts are hidden -> C is not correct.

In order for IPsec to work with NAT we need to allow additional protocols, including Internet Key Exchange (IKE), Encapsulating Security Payload (ESP) and Authentication Header (AH) -> more complex -> A is not correct.

By allocating specific public IP addresses to inside hosts, NAT eliminates the need to re- address the inside hosts -> B is correct.

NAT does conserve addresses but not through host MAC-level multiplexing. It conserves addresses by allowing many private IP addresses to use the same public IP address to go to the Internet -> C is not correct.


Q6.  - (Topic 7)

What Cisco IOS feature can be enabled to pinpoint an application that is causing slow network performance?

A. SNMP

B. Netflow

C. WCCP

D. IP SLA

Answer: B

Explanation:

Netflow can be used to diagnose slow network performance, bandwidth hogs and bandwidth utilization quickly with command line interface or reporting tools.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/ios- netflow/prod_white_paper0900aecd80406232.html


Q7.  - (Topic 7)

An administrator is trying to ping and telnet from SwitchC to RouterC with the results shown below.

Click the console connected to RouterC and issue the appropriate commands to answer the questions.

Which will fix the issue and allow ONLY ping to work while keeping telnet disabled?

A. Correctly assign an IP address to interface fa0/1.

B. Change the ip access-group command on fa0/0 from “in” to “out”.

C. Remove access-group 106 in from interface fa0/0 and add access-group 115 in.

D. Remove access-group 102 out from interface s0/0/0 and add access-group 114 in

E. Remove access-group 106 in from interface fa0/0 and add access-group 104 in.

Answer: E

Explanation:

Let’s have a look at the access list 104:

The question does not ask about ftp traffic so we don’t care about the two first lines. The 3rd line denies all telnet traffic and the 4th line allows icmp traffic to be sent (ping). Remember that the access list 104 is applied on the inbound direction so the 5th line “access-list 104 deny icmp any any echo-reply” will not affect our icmp traffic because the “echo-reply” message will be sent over the outbound direction.


Q8.  - (Topic 8)

Which command can you execute to set the user inactivity timer to 10 seconds?

A. SW1(config-line)#exec-timeout 0 10

B. SW1(config-line)#exec-timeout 10

C. SW1(config-line)#absolute-timeout 0 10

D. SW1(config-line)#absolute-timeout 10

Answer: A


Q9.  - (Topic 5)

What command instructs the device to timestamp Syslog debug messages in milliseconds?

A. service timestamps log datetime localtime<input type

B. service timestamps debug datetime msec<input type

C. service timestamps debug datetime localtime<input type

D. service timestamps log datetime msec

Answer: B

Explanation:

Enable millisecond (msec) timestamps using the service timestamps command: router(config)#service timestamps debug datetime msec.

router(config)#service timestamps log datetime msec The “service timestamps debug”. command configures the system to apply a time stamp to debugging messages. The time- stamp format for datetime is MMM DD HH:MM:SS, where MMM is the month, DD is the date, HH is the hour (in 24-hour notation), MM is the minute, and SS is the second. With the additional keyword msec, the system includes milliseconds in the time stamp, in the format HH:DD:MM:SS.mmm, where .mmm is milliseconds.


Q10.  - (Topic 3)

Refer to the exhibit.

C-router is to be used as a "router-on-a-stick" to route between the VLANs. All the interfaces have been properly configured and IP routing is operational. The hosts in the VLANs have been configured with the appropriate default gateway. What is true about this configuration?

A. These commands need to be added to the configuration: C-router(config)# router eigrp 123

C-router(config-router)# network 172.19.0.0

B. These commands need to be added to the configuration: C-router(config)# router ospf 1

C-router(config-router)# network 172.19.0.0 0.0.3.255 area 0

C. These commands need to be added to the configuration: C-router(config)# router rip

C-router(config-router)# network 172.19.0.0

D. No further routing configuration is required.

Answer: D

Explanation:

Since all the same router (C-router) is the default gateway for all three VLANs, all traffic destined to a different VLA will be sent to the C-router. The C-router will have knowledge of all three networks since they will appear as directly connected in the routing table. Since the C-router already knows how to get to all three networks, no routing protocols need to be configured.