Facts about 2v0 621d dumps

Our pass rate is high to 98.9% and the similarity percentage between our vmware 2v0 621d study guide and real exam is 90% based on our seven-year educating experience. Do you want achievements in the VMware 2v0 621d pdf exam in just one try? I am currently studying for the VMware 2v0 621d vce exam. Latest VMware 2v0 621d vce Test exam practice questions and answers, Try VMware vmware 2v0 621d Brain Dumps First.

Q1. Refer to the Exhibit.

What will be created upon completion of the steps in this wizard?

A. 100GB VMFS5 datastore with free space available for expansion

B. 100GB VMFS5 datastore with free space available for a second datastore

C. 100GB VMFS3 datastore

D. 200.01 GB VMFS5 datastore

Answer: A


Q2. In which two vsphere.local groups should an administrator avoid adding members? (Choose two.)

A. SolutionUsers

B. Administrators

C. DCAdmins

D. ExternalPDUsers

Answer: A,B


Q3. Which three statements are true when restoring a Resource Pool Tree? (Choose three.)

A. Distributed Resource Scheduler must be set to manual.

B. Restoring a snapshot can only be done on the same cluster from which it was taken.

A. C. No other resource pools can be present in the cluster.

D. Restoring a resource pool tree must be done in the vSphere Web Client.

E. Enabling Enhanced vMotion Compatibility on the cluster is required.

Answer: B,C,D


Q4. An administrator notices that there is an all paths down (APD) event occurring for the software FCoE storage.

What is a likely cause?

A. Spanning Tree Protocol is enabled on the network ports.

B. Spanning Tree Protocol is disabled on the network ports.

C. Spanning Tree Protocol is enabled on the storage processors.

D. Spanning Tree Protocol is disabled on the storage processors.

Answer: A


Q5. Which three parameters should be considered when calculating the bandwidth for vSphere Replication? (Choose three.)

A. Data change rate

B. Traffic rates

C. Link speed

D. Application type

E. Hardware type

Answer: A,B,C


Q6. Refer to the Exhibit.

An administrator has configured Distributed Resource Scheduler (DRS) groups and Affinity Rules as shown in the Exhibit.

Based on the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. If ESXi-A and ESXi-D failed, VM-A and VM-B would not failover.

B. A new conflicting affinity rule will be disabled by default.

C. VM-B and VM-D can run on the same hosts.

D. The administrator must disable Rule3 in order to enable Rule4.

Answer: B,D


Q7. Refer to the Exhibit.

The Prod-DB virtual machine has a VM Override as shown in the Exhibit. What step, it taken, would require all virtual machines in the cluster to migrate

automatically?

A. Deselect the virtual machine from VM Overrides.

B. Add all virtual machines to the VM Overrides.

C. Change Response for Host Isolation to Use Cluster Settings.

D. Change the Automation level to Use Cluster Settings.

Answer: D


Q8. An administrator is performing a silent automatic update of VMware Tools on a Windows

virtual machine.

What syntax needs to be entered into the Advanced Options box?

A. /s /v "/qn" /l "c:\Windows\filename.log"

B. --prefix=/usr/local,/usr/lib,/usr/doc --silent

C. --prefix=c:\Windows,c:\VMtools --silent

D. /fs /v "/qn+" /l "c:\Windows\filename.log"

Answer: A


Q9. An administrator wishes to give a user the ability to manage snapshots for virtual machines.

Which privilege does the administrator need to assign to the user?

A. Datastore.Allocate Space

B. Virtual machine.Configuration.create snapshot

C. Virtual machine.Configuration.manage snapshot

D. Datastore.Browse Datastore

Answer: A


Q10. What are two limitations of Link Aggregation Control Protocol (LACP) on a vSphere Distributed Switch? (Choose two.)

A. IP Hash load balancing is not a supported Teaming Policy.

B. Software iSCSI multipathing is not compatible.

C. Link Status Network failover detection must be disabled.

D. It does not support configuration through Host Profiles.

Answer: B,D