The Update Guide To 642-996 samples Sep 2017

Precise of 642-996 vce materials and prep for Cisco certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 642-996 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Designing Cisco Data Center Unified Fabric (DCUFD) exam Today!

Q1. Which three Cisco technologies or solutions are used during the virtualization design into the data center access layer? (Choose three.)

A.Cisco Nexus 1000V switch

B.Cisco UCS pass-through switching with VM-FEX

C.Cisco Virtual Services Appliance

D.Cisco Adapter-FEX when using Cisco UCS C-Series Servers

E.Cisco Distributed Virtual Switch

F.Fibre Channel switch mode

Answer: ABD


Q2. Which Cisco Nexus switch offers possibilities for implementation of the virtual switching layer in VMware?

A.Cisco Nexus 5596 Switch

B.Cisco Nexus 7010 Switch

C.Cisco Nexus 1000v Switch

D.Cisco Nexus 2248 FEX

Answer: C


Q3. Which three protocols are effective in minimizing the use of STP in the data center design? (Choose three.)

A.FCoE

B.vPC

C.vDC

D.FabricPath

E.802.1ad

F.STP

Answer: ABD


Q4. What is required to allow for FCoE multihop prior to the ratification of FC-BB-6?

A.VN to VF encapsulation

B.FIP snooping

C.FCoE proxy

D.Fibre Channel bridging at FC-2

E.VE to VE tunneling

Answer: B


Q5. When designing a collapsed core data center, which two technologies are used to virtualize the core and aggregation layers? (Choose two.)

A.FCoE

B.LISP

C.HSRP

D.VDC

E.VRF

Answer: DE


Q6. Assume that a Cisco Nexus 7018 is running with dual Supervisor 2 modules. Which two items are available management access methods to reach the CLI? (Choose two.)

A.CMP

B.serial console

C.SSH

D.SNMP

E.CIM

F.XML API

Answer: BC


Q7. What is one example that is true concerning network management for the data center?

A. The Network Analysis Module is best deployed in the core for highest visibility.

B.The Network Analysis Module is best deployed in the core for highest visibility.

C.It utilizes flexible NetFlow for enhanced network anomaly and security detection.

D.NetFlow support is available on most IOS and Nexus products, excluding the Nexus 1000v.

E.NetFlow Data Export is best positioned on the Nexus 5500 at the access or aggregation layers.

Answer: B


Q8. What is required to be configured in VMware vCenter to allow a VM direct access to a Fibre Channel LUN?

A.DirectPath I/O

B.VM-FEX

C.Adapter FEX

D.Raw Device Mapping

E.Solid State Drive

Answer: D


Q9. Which Cisco Nexus product operates inside the VMware ESX hypervisor, and supports the Cisco VM-FEX server virtualization technology?

A.1010

B.2000

C.5500

D.7000

Answer: A


Q10. The classical access layer has its limitations due to a high value in which of the following items?

A.oversubscription

B.jitter

C.cost

D.10 Gigabit Ethernet links

Answer: A