How Does Testking Network Appliance NS0-157 pdf exam Work?

Vivid of NS0-157 download materials and ebook for Network Appliance certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated NS0-157 pdf dumps vce Materials. 100% PASS NetApp Certified Data Administrator, Clustered exam Today!

Q21. - (Topic 2) 

Which statement is true about expanding an aggregate from 32-bit to 64-bit in place? 

A. All aggregates are automatically converted from 32-bit to 64-bit with the Data ONTAP 

8.1 upgrade. 

B. The expansion is triggered by an aggr convert command. 

C. The expansion is triggered by adding disks to exceed 16 TB. 

D. The 32-bit aggregates are degraded and must be Volume SnapMirrored to a new 64-bit aggregates with Data ONTAP 8.1 upgrade. 

Answer:

Explanation: 

The expansion process is triggered only when you add disks to a 32-bit aggregate such that the resulting aggregate capacity is greater than 16tb. When disks are added, if the resulting capacity is less than 16TB, the aggregate will continue to be 32-bit. Add enough storage to a 32-bit aggregate to increase the size beyond 16TB. Link: http://www.netapp.com/us/system/pdf-reader.aspx?m=tr-3978.pdf&cc=us 


Q22. - (Topic 3) 

What are three types of Vservers? (Choose three) 

A. vFiler 

B. node 

C. intercluster 

D. cluster 

E. admin 

F. data 

Answer: B,E,F 

Explanation: 

https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196798/html/GUID-D860985F-11BF-4589-9457-E0FD03130B1F.html 


Q23. - (Topic 2) 

What are the three types of resources supported by Logical interfaces? (Choose three.) 

A. VServer-routes 

B. port 

C. Interface groups 

D. failover groups 

E. cluster-routes 

F. cluster 

G. group-routes 

H. VLAN 

Answer: B,C,H 


Q24. - (Topic 3) 

What are two capabilities of Vserver setup? (Choose two) 

A. It licenses Vserver functionality 

B. It joins an exisiting Vserver to the cluster. 

C. it creates a new Vserver that can host FCP LUNs. 

D. It creates a new cluster Vservers 

E. It configures an existing Vserver 

Answer: D,E 

Explanation: https://library.netapp.com/ecmdocs/ECMP1196798/html/GUID-68CC383E-06E6-48AF-B7F5-8B510750EDDE.html 


Q25. - (Topic 1) 

Your application team needs to test a NAS volume using production data, but you do not have time to copy the data and do not have a disaster recovery site. 

In this scenario, which two statements are true when using FlexClone? (Choose two.) 

A. The clone will update automatically when the parent volume is updated. 

B. The clone can be made independent by splitting it from the parent volume. 

C. The clone can be moved to another aggregate keeping space efficiency. 

D. The clone can be cloned again for multi-phase testing. 

Answer: B,D 


Q26. - (Topic 3) 

Which two clustered Data ONTAP clone technologies will lock volume snapshot? (Choose two) 

A. Vol Clone 

B. LUN Clone 

C. AggrClone 

D. FlexClone 

E. SnapClone 

Answer: B,D 

Explanation: Explanation/Reference: http://examcramnotes.blogspot.nl/ 


Q27. - (Topic 3) 

Which is a supported management switch? (Choose two) 

A. Brocade 8000 

B. Brocade FLS624 

C. Cisco Nexus 5010 

D. Cisco Nexus 7000 

E. Cisco Catalyst 2960 

F. Cisco Nexus 5020 

Answer: E,F 

Explanation: The NX5010 and NX5020 are cluster switches with 10Gbps ports.On the other hand these switches are reached their end of support and NX5596 is advised by NetApp. As I know the first 8 ports of NX5010 and the first 16 ports of NX5020 are 1/10Gbitps ports, so theoretically both can connect the management ports, but officially Netapp NS0-157 : Practice Test 

they are not management switches. 

Please see https://support.netapp.com/NOW/download/software/cm_switches/ 


Q28. - (Topic 3) 

To support multi-tenancy, an administrator must create or enable which type of unique 

login account? 

A. vsadmin, for the cluster 

B. admin, for each Vserver 

C. admin, for the cluster 

D. vsadmin, for each vserver 

Answer:


Q29. - (Topic 3) 

Which two methods expose volumes to NAS clients? (Choose Two) 

A. Mount directories of a volume in a namespace 

B. Mount the required namespaces in a volume 

C. Mount the required namespaces in an aggregate D. Mount the required volumes in a namespace 

Answer: A,D 


Q30. - (Topic 1) 

What is the default privileged account used to manage a clustered Data ONTAP storage system? 

A. administrator 

B. root 

C. admin 

D. pseudo root 

Answer:

Explanation: Explanation: The default cluster account admin an alternative administrative user account username 

Reference: https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1196798