ccent 100-101 book (91 to 105)

Realistic of 100-101 exam materials and courses for Cisco certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 100-101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1) exam Today!

2016 Jun 100-101 Study Guide Questions:

Q91. Which IOS command is used to initiate a login into a VTY port on a remote router? 

A. router# login 

B. router# telnet 

C. router# trace 

D. router# ping 

E. router(config)# line vty 0 5 

F. router(config-line)# login 

Answer: B 


Q92. What is the default administrative distance of the OSPF routing protocol? 

A. 90 

B. 100 

C. 110 

D. 120 

E. 130 

F. 170 

Answer: C 


Q93. Which IP addresses are valid for hosts belonging to the 10.1.160.0/20 subnet? (Choose three.) 

A. 10.1.168.0 

B. 10.1.176.1 

C. 10.1.174.255 

D. 10.1.160.255 

E. 10.1.160.0 

F. 10.1.175.255 

Answer: ACD 


Q94. Which one of the following IP addresses is the last valid host in the subnet using mask 255.255.255.224? 

A. 192.168.2.63 

B. 192.168.2.62 

C. 192.168.2.61 

D. 192.168.2.60 

E. 192.168.2.32 

Answer: B 


Q95. Which command enables IPv6 forwarding on a Cisco router? 

A. ipv6 host 

B. ipv6 unicast-routing 

C. ipv6 local 

D. ipv6 neighbor 

Answer: B 


2passeasy.com

Renovate ccent 100-101 book:

Q96. Which two of these functions do routers perform on packets? (Choose two.) 

A. Examine the Layer 2 headers of inbound packets and use that information to determine the next hops for the packets 

B. Update the Layer 2 headers of outbound packets with the MAC addresses of the next hops 

C. Examine the Layer 3 headers of inbound packets and use that information to determine the next hops for the packets 

D. Examine the Layer 3 headers of inbound packets and use that information to determine the complete paths along which the packets will be routed to their ultimate destinations 

E. Update the Layer 3 headers of outbound packets so that the packets are properly directed to valid next hops 

F. Update the Layer 3 headers of outbound packets so that the packets are properly directed to their ultimate destinations 

Answer: BC 


Q97. What is the purpose of flow control? 

A. To ensure data is retransmitted if an acknowledgement is not received. 

B. To reassemble segments in the correct order at the destination device. 

C. To provide a means for the receiver to govern the amount of data sent by the sender. 

D. To regulate the size of each segment. 

Answer: C 


Q98. Refer to the exhibit. 


A network device needs to be installed in the place of the icon labeled Network Device to accommodate a leased line attachment to the Internet. Which network device and interface configuration meets the minimum requirements for this installation? 

A. a router with two Ethernet interfaces 

B. a switch with two Ethernet interfaces 

C. a router with one Ethernet and one serial interface 

D. a switch with one Ethernet and one serial interface 

E. a router with one Ethernet and one modem interface 

Answer: C 


Q99. Refer to the exhibit. 


The exhibit is showing the topology and the MAC address table. Host A sends a data frame to host D. What will the switch do when it receives the frame from host A? 

A. The switch will add the source address and port to the MAC address table and forward the frame to host D. 

B. The switch will discard the frame and send an error message back to host A. 

C. The switch will flood the frame out of all ports except for port Fa0/3. 

D. The switch will add the destination address of the frame to the MAC address table and forward the frame to host D. 

Answer: A 


Q100. Which two statements describe characteristics of IPv6 unicast addressing? (Choose two.) 

A. Global addresses start with 2000::/3. 

B. Link-local addresses start with FE00:/12. 

C. Link-local addresses start with FF00::/10. 

D. There is only one loopback address and it is ::1. 

E. If a global address is assigned to an interface, then that is the only allowable address for the interface. 

Answer: AD 


2passeasy.com

Simulation ccna 100-101 labs:

Q101. Which characteristics are representative of a link-state routing protocol? (Choose three.) 

A. provides common view of entire topology 

B. exchanges routing tables with neighbors 

C. calculates shortest path 

D. utilizes event-triggered updates 

E. utilizes frequent periodic updates 

Answer: ACD 


Q102. After the network has converged, what type of messaging, if any, occurs between R3 and R4? 


A. No messages are exchanged 

B. Hellos are sent every 10 seconds. 

C. The full database from each router is sent every 30 seconds. 

D. The routing table from each router is sent every 60 seconds. 

Answer: B 


Q103. Refer to the exhibit. 


If the hubs in the graphic were replaced by switches, what would be virtually eliminated? 

A. broadcast domains 

B. repeater domains C. Ethernet collisions 

D. signal amplification 

E. Ethernet broadcasts 

Answer: C 


Q104. Refer to the exhibit. 


After configuring two interfaces on the HQ router, the network administrator notices an error message. What must be done to fix this error? 

A. The serial interface must be configured first. 

B. The serial interface must use the address 192.168.1.2 

C. The subnet mask of the serial interface should be changed to 255.255.255.0 

D. The subnet mask of the FastEthernet interface should be changed to 255.255.255.240 

E. The address of the FastEthernet interface should be changed to 192.168.1.66 

Answer: D 


Q105. Refer to the exhibit. 


The enterprise has decided to use the network address 172.16.0.0. The network administrator needs to design a classful addressing scheme to accommodate the three subnets, with 30, 40, and 50 hosts, as shown. What subnet mask would accommodate this network? 

A. 255.255.255.192 

B. 255.255.255.224 

C. 255.255.255.240 

D. 255.255.255.248 

E. 255.255.255.252 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/100-101/