cisco 100-101 icnd1 pdf [Jun 2016]

Youll get the particular comprehensive explanation when you face issues on your 100-101 study. Examcollection provide you the particular 100-101 CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1) blueprint legibly within the 100-101 puts. These types of tremendously conserving your own costs to take part in the particular Cisco courses.

2016 Jun 100-101 practice test

Q121. What information can be used by a router running a link-state protocol to build and maintain its topological database? (Choose two.) 

A. hello packets 

B. SAP messages sent by other routers 

C. LSAs from other routers 

D. beacons received on point-to-point links 

E. routing tables received from other link-state routers 

F. TTL packets from designated routers 

Answer: AC 


Q122. Refer to the exhibit. 


A person is trying to send a file from a host on Network A of the JAX Company to a server on Network Z of the XYZ Company. The file transfer fails. The host on Network A can communicate with other hosts on Network A. 

Which command, issued from router RTA, would be the most useful for troubleshooting this problem? 

A. show flash: 

B. show history 

C. show version 

D. show interfaces 

E. show controllers serial 

Answer: D 


Q123. A switch has 48 ports and 4 VLANs. How many collision and broadcast domains exist on the switch (collision, broadcast)? 

A. 4, 48 

B. 48, 4 

C. 48, 1 

D. 1, 48 

E. 4, 1 

Answer: B 


Q124. Which two statements describe the IP address 10.16.3.65/23? (Choose two.) 

A. The subnet address is 10.16.3.0 255.255.254.0. 

B. The lowest host address in the subnet is 10.16.2.1 255.255.254.0. 

C. The last valid host address in the subnet is 10.16.2.254 255.255.254.0 

D. The broadcast address of the subnet is 10.16.3.255 255.255.254.0. 

E. The network is not subnetted. 

Answer: BD 


Q125. Which command can you use to manually assign a static IPV6 address to a router interface? 

A. ipv6 address PREFIX_1::1/64 

B. ipv6 autoconfig 2001:db8:2222:7272::72/64 

C. ipv6 autoconfig 

D. ipv6 address 2001:db8:2222:7272::72/64 

Answer: D 


Q126. Given a Class C IP address subnetted with a /30 subnet mask, how many valid host IP addresses are available on each of the subnets? 

A. 1 

B. 2 

C. 4 

D. 8 

E. 252 

F. 254 

Answer: B 


Q127. Why would a network administrator configure port security on a switch? 

A. to prevent unauthorized Telnet access to a switch port 

B. to prevent unauthorized hosts from accessing the LAN 

C. to limit the number of Layer 2 broadcasts on a particular switch port 

D. block unauthorized access to the switch management interfaces 

Answer: B 


100-101  actual test

Improve ccna 100-101 syllabus:

Q128. Refer to the exhibit. 


The host in Kiev sends a request for an HTML document to the server in Minsk. What will be the source IP address of the packet as it leaves the Kiev router? 

A. 10.1.0.1 

B. 10.1.0.5 

C. 10.1.0.6 

D. 10.1.0.14 

E. 10.1.1.16 

F. 10.1.2.8 

Answer: E 


Q129. On a Cisco switch, which protocol determines if an attached VoIP phone is from Cisco or from another vendor? 

A. RTP 

B. TCP 

C. CDP 

D. UDP 

Answer: C 


Q130. Refer to the exhibit. 


A network associate has configured OSPF with the command: 

City(config-router)# network 192.168.12.64 0.0.0.63 area 0 

After completing the configuration, the associate discovers that not all the interfaces are participating in OSPF. Which three of the interfaces shown in the exhibit will participate in OSPF according to this configuration statement? (Choose three.) 

A. FastEthernet0 /0 

B. FastEthernet0 /1 

C. Serial0/0 

D. Serial0/1.102 

E. Serial0/1.103 

F. Serial0/1.104 

Answer: BCD 


Q131. What is the subnet address of 172.16.159.159/22? 

A. 172.16.0.0 

B. 172.16.128.0 

C. 172.16.156.0 

D. 172.16.159.0 

E. 172.16.159.128 

F. 172.16.192.0 

Answer: C 


Q132. Which OSI layer header contains the address of a destination host that is on another network? 

A. application 

B. session 

C. transport 

D. network 

E. data link 

F. physical 

Answer: D 


Q133. What does administrative distance refer to? 

A. the cost of a link between two neighboring routers 

B. the advertised cost to reach a network 

C. the cost to reach a network that is administratively set 

D. a measure of the trustworthiness of a routing information source 

Answer: D 


Q134. OSPF routing uses the concept of areas. What are the characteristics of OSPF areas? (Choose Three.) 

A. Each OSPF area requires a loopback interface to be configured. 

B. Areas may be assigned any number from 0 to 65535. 

C. Area 0 is called the backbone area. 

D. Hierarchical OSPF networks do not require multiple areas. 

E. Multiple OSPF areas must connect to area 0. 

F. Single area OSPF networks must be configured in area 1. 

Answer: BCE 


Q135. What is the subnet address for the IP address 172.19.20.23/28? 

A. 172.19.20.0 

B. 172.19.20.15 

C. 172.19.20.16 

D. 172.19.20.20 

E. 172.19.20.32 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/100-101/