ccna 100-101 pdf download? Tips for success

Exam Code: 100-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 100-101 Exam.

2016 Jun ccna exam 100-101:

Q136. What does a host on an Ethernet network do when it is creating a frame and it does not have the destination address? 

A. Drops the frame 

B. Sends out a Layer 3 broadcast message 

C. Sends a message to the router requesting the address 

D. Sends out an ARP request with the destination IP address 

Answer: D 


Q137. Refer to the exhibit. 


If CDP is enabled on all devices and interfaces, which devices will appear in the output of a show cdp neighbors command issued from R2? 

A. R2 and R3 

B. R1 and R3 

C. R3 and S2 

D. R1, S1, S2, and R3 

E. R1, S1, S2, R3, and S3 

Answer: C 


Q138. Refer to the exhibit. 


If the router Cisco returns the given output and has not had its router ID set manually, what value will OSPF use as its router ID? 

A. 192.168.1.1 

B. 172.16.1.1 

C. 1.1.1.1 

D. 2.2.2.2 

Answer: D 


Q139. Refer to the exhibit. 


The network administrator made the entries that are shown and then saved the configuration. From a console connection, what password or password sequence is required for the administrator to access privileged mode on Router1? 

A. cisco 

B. sanfran 

C. sanjose 

D. either cisco or sanfran 

E. either cisco or sanjose 

F. sanjose and sanfran 

Answer: B 


Q140. Given an IP address of 192.168.1.42 255.255.255.248, what is the subnet address? 

A. 192.168.1.8/29 

B. 192.168.1.32/27 

C. 192.168.1.40/29 

D. 192.168.1.16/28 

E. 192.168.1.48/29 

Answer: C 


Q141. Refer to the exhibit. 


Serial 0/0 does not respond to a ping request from a host on the FastEthernet 0/0 LAN. How can this problem be corrected? 

A. Enable the Serial 0/0 interface. 

B. Correct the IP address for Serial 0/0. 

C. Correct the IP address for FastEthernet 0/0 

D. Change the encapsulation type on Serial 0/0 

E. Enable autoconfiguration on the Serial 0/0 interface 

Answer: A 


Q142. Which two of these statements are true of IPv6 address representation? (Choose two.) 

A. There are four types of IPv6 addresses: unicast, multicast, anycast, and broadcast. 

B. A single interface may be assigned multiple IPv6 addresses of any type. 

C. Every IPv6 interface contains at least one loopback address. 

D. The first 64 bits represent the dynamically created interface ID. 

E. Leading zeros in an IPv6 16 bit hexadecimal field are mandatory. 

Answer: BC 


100-101  exam cram

Renew ccent study guide 100-101:

Q143. Select three options which are security issues with the current configuration of SwitchA. (Choose three.) 

A. Privilege mode is protected with an unencrypted password 

B. Inappropriate wording in banner message 

C. Virtual terminal lines are protected only by a password requirement 

D. Both the username and password are weak 

E. Telnet connections can be used to remotely manage the switch 

F. Cisco user will be granted privilege level 15 by default 

Answer: ABD 


Q144. Which two characteristics describe the access layer of the hierarchical network design model? (Choose two.) 

A. layer 3 support 

B. port security 

C. redundant components 

D. VLANs 

E. PoE 

Answer: BD 


Q145. Refer to the exhibit. 


After the power-on-self test (POST), the system LED of a Cisco 2950 switch turns amber. What is the status of the switch? 

A. The POST was successful. 

B. The switch has a problem with the internal power supply and needs an external power supply to be attached. 

C. POST failed and there is a problem that prevents the operating system from being loaded. 

D. The switch has experienced an internal problem but data can still be forwarded at a slower rate. 

E. The switch passed POST, but all the switch ports are busy. 

Answer: C 


Q146. The command ip route 192.168.100.160 255.255.255.224 192.168.10.2 was issued on a router. No routing protocols or other static routes are configured on the router. Which statement is true about this command? 

A. The interface with IP address 192.168.10.2 is on this router. 

B. The command sets a gateway of last resort for the router. 

C. Packets that are destined for host 192.168.100.160 will be sent to 192.168.10.2. 

D. The command creates a static route for all IP traffic with the source address 192.168.100.160. 

Answer: C 


Q147. OSPF is configured using default classful addressing. With all routers and interfaces operational, how many networks will be in the routing table of R1 that are indicated to be learned by OSPF? 

A. 2 

B. 3 

C. 4 

D. 5 

E. 6 

F. 7 

Answer: C 


Q148. Refer to the exhibit. 


Which command would you use to configure a static route on Router1 to network 192.168.202.0/24 with a nondefault administrative distance? 

A. router1(config)#ip route 1 192.168.201.1 255.255.255.0 192.168.201.2 

B. router1(config)#ip route 192.168.202.0 255.255.255.0 192.168.201.2 1 

C. router1(config)#ip route 5 192.168.202.0 255.255.255.0 192.168.201.2 

D. router1(config)#ip route 192.168.202.0 255.255.255.0 192.168.201.2 5 

Answer: D 


Q149. Which command is used to display the collection of OSPF link states? 

A. show ip ospf link-state 

B. show ip ospf lsa database 

C. show ip ospf neighbors 

D. show ip ospf database 

Answer: D 


Q150. Which layer of the TCP/IP stack combines the OSI model physical and data link layers? 

A. Internet layer 

B. transport layer 

C. application layer 

D. network access layer 

Answer: D 



see more http://www.2passeasy.com/exam/100-101/