How to pass Cisco 100-101 Real Exam in 24 Hours [test questions 61-75]

Refined of 100-101 test preparation materials and free demo for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 100-101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1) exam Today!

2016 Apr 100-101 Study Guide Questions:

Q61. Which characteristics are representative of a link-state routing protocol? (Choose three.) 

A. provides common view of entire topology 

B. exchanges routing tables with neighbors 

C. calculates shortest path 

D. utilizes event-triggered updates 

E. utilizes frequent periodic updates 

Answer: ACD 


Q62. Identify the four valid IPv6 addresses. (Choose four.) 

A. :: 

B. ::192:168:0:1 

C. 2000:: 

D. 2001:3452:4952:2837:: 

E. 2002:c0a8:101::42 

F. 2003:dead:beef:4dad:23:46:bb:101 

Answer: ABEF 


Q63. Which command enables IPv6 forwarding on a Cisco router? 

A. ipv6 host 

B. ipv6 unicast-routing 

C. ipv6 local 

D. ipv6 neighbor 

Answer: B 


Q64. Which OSI layer header contains the address of a destination host that is on another network? 

A. application 

B. session 

C. transport 

D. network 

E. data link 

F. physical 

Answer: D 


Q65. Refer to the exhibit. 


Host A is sending a packet to Host B for the first time. What destination MAC address will Host A use in the ARP request? 

A. 192.168.0.1 

B. 172.16.0.50 

C. 00-17-94-61-18-b0 

D. 00-19-d3-2d-c3-b2 

E. ff-ff-ff-ff-ff-ff 

F. 255.255.255.255 

Answer: E 


100-101 exam price

Abreast of the times 100-101 test preparation:

Q66. To what type of port would a cable with a DB-60 connector attach? 

A. Serial port 

B. Console port 

C. Ethernet port 

D. Fibre optic port 

Answer: A 


Q67. Refer to the exhibit. 


An administrator cannot connect from R1 to R2. To troubleshoot this problem, the administrator has entered the command shown in the exhibit. Based on the output shown, what could be the problem? 

A. The serial interface is configured for half duplex. 

B. The serial interface does not have a cable attached. 

C. The serial interface has the wrong type of cable attached. 

D. The serial interface is configured for the wrong frame size. 

E. The serial interface has a full buffer. 

Answer: C 


Q68. On a live network, which commands will verify the operational status of router interfaces? (Choose two.) 

A. Router# show interfaces 

B. Router# show ip protocols 

C. Router# debug interface 

D. Router# show ip interface brief 

E. Router# show start 

Answer: AD 


Q69. Which option is a valid IPv6 address? 

A. 2001:0000:130F::099a::12a 

B. 2002:7654:A1AD:61:81AF:CCC1 

C. FEC0:ABCD:WXYZ:0067::2A4 

D. 2004:1:25A4:886F::1 

Answer: D 


Q70. What are two common TCP applications? (Choose two.) 

A. TFTP 

B. SMTP 

C. SNMP 

D. FTP 

E. DNS 

Answer: BD 


100-101 real exam

Realistic 100-101 practice exam:

Q71. Which two of the following are true regarding the configuration of RouterA? (Choose two.) 

A. At least 5 simultaneous remote connections are possible 

B. Only telnet protocol connections to RouterA are supported 

C. Remote connections to RouterA using telnet will succeed 

D. Console line connections will nevertime out due to inactivity 

E. Since DHCP is not used on Fa0/1 there is not a need to use the NAT protocol 

Answer: AC 


Q72. Refer to the exhibit. 


If the hubs in the graphic were replaced by switches, what would be virtually eliminated? 

A. broadcast domains 

B. repeater domains C. Ethernet collisions 

D. signal amplification 

E. Ethernet broadcasts 

Answer: C 


Q73. What is the purpose of flow control? 

A. To ensure data is retransmitted if an acknowledgement is not received. 

B. To reassemble segments in the correct order at the destination device. 

C. To provide a means for the receiver to govern the amount of data sent by the sender. 

D. To regulate the size of each segment. 

Answer: C 


Q74. A switch receives a frame on one of its ports. There is no entry in the MAC address table for the destination MAC address. What will the switch do with the frame? 

A. drop the frame 

B. forward it out of all ports except the one that received it 

C. forward it out of all ports 

D. store it until it learns the correct port 

Answer: B 


Q75. Which two statements describe the process identifier that is used in the command to configure OSPF on a router? (Choose two.) 

Router(config)# router ospf 1 

A. All OSPF routers in an area must have the same process ID. 

B. Only one process number can be used on the same router. 

C. Different process identifiers can be used to run multiple OSPF processes 

D. The process number can be any number from 1 to 65,535. 

E. Hello packets are sent to each neighbor to determine the processor identifier. 

Answer: CD