ccent study guide exam 100-101 (icnd1) : Apr 2016 Edition

Exam Code: 100-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 100-101 Exam.

2016 Apr 100-101 Study Guide Questions:

Q16. Refer to the exhibit. 


PC1 pings PC2. What three things will CORE router do with the data that is received from PC1? (Choose three.) 

A. The data frames will be forwarded out interface FastEthernet0/1 of CORE router. 

B. The data frames will be forwarded out interface FastEthernet1/0 of CORE router. 

C. CORE router will replace the destination IP address of the packets with the IP address of PC2. 

D. CORE router will replace the MAC address of PC2 in the destination MAC address of the frames. 

E. CORE router will put the IP address of the forwarding FastEthernet interface in the place of the source IP address in the packets. 

F. CORE router will put the MAC address of the forwarding FastEthernet interface in the place of the source MAC address. 

Answer: BDF 


Q17. Refer to the exhibit. 


SwitchA receives the frame with the addressing shown in the exhibit. According to the command output also shown in the exhibit, how will SwitchA handle this frame? 

A. It will drop the frame. 

B. It will forward the frame out port Fa0/6 only. 

C. It will forward the frame out port Fa0/3 only. 

D. It will flood the frame out all ports. 

E. It will flood the frame out all ports except Fa0/3. 

Answer: E 


Q18. When configuring NAT, the Internet interface is considered to be what? 

A. local 

B. inside 

C. global 

D. outside 

Answer: D 


Q19. Refer to the exhibit. 


What must be configured to establish a successful connection from Host A to switch SW-A through router RT-A? 

A. VLAN 1 on RT-A 

B. IP routing on SW-A 

C. default gateway on SW-A 

D. crossover cable connecting SW-A and RT-A 

Answer: C 


Q20. Which commands are required to properly configure a router to run OSPF and to add network 192.168.16.0/24 to OSPF area 0? (Choose two.) 

A. Router(config)# router ospf 0 

B. Router(config)# router ospf 1 

C. Router(config)# router ospf area 0 

D. Router(config-router)# network 192.168.16.0 0.0.0.255 0 

E. Router(config-router)# network 192.168.16.0 0.0.0.255 area 0 

F. Router(config-router)# network 192.168.16.0 255.255.255.0 area 0 

Answer: BE 


100-101 download

Update ccna 100-101 labs:

Q21. What two things does a router do when it forwards a packet? (Choose two.) 

A. switches the packet to the appropriate outgoing interfaces 

B. computes the destination host address 

C. determines the next hop on the path 

D. updates the destination IP address 

E. forwards ARP requests 

Answer: AC 


Q22. The hosts in the LAN are not able to connect to the Internet. Which commands will correct this issue? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: B 


Q23. Which of the following statements are TRUE regarding Cisco access lists? (Choose two.) 

A. In an inbound access list, packets are filtered as they enter an interface. 

B. In an inbound access list, packets are filtered before they exit an interface. 

C. Extended access lists are used to filter protocol-specific packets. 

D. You must specify a deny statement at the end of each access list to filter unwanted traffic. 

E. When a line is added to an existing access list, it is inserted at the beginning of the access list. 

Answer: AC 


Q24. The following commands are entered on the router: 

Burbank(config)# enable secret fortress Burbank(config)# line con 0 Burbank(config-line)# login Burbank(config-line)# password n0way1n Burbank(config-line)# exit Burbank(config)# service password-encryption 

What is the purpose of the last command entered? 

A. to require the user to enter an encrypted password during the login process 

B. to prevent the vty, console, and enable passwords from being displayed in plain text in the configuration files 

C. to encrypt the enable secret password 

D. to provide login encryption services between hosts attached to the router 

Answer: B 


Q25. Refer to the exhibit. 


For security reasons, information about RTA, including platform and IP addresses, should not be accessible from the Internet. This information should, however, be accessible to devices on the internal networks of RTA. 

Which command or series of commands will accomplish these objectives? 

A. RTA(config)#no cdp run 

B. RTA(config)#no cdp enable 

C. RTA(config)#interface s0/0 RTA(config-if)#no cdp run 

D. RTA(config)#interface s0/0 RTA(config-if)#no cdp enable 

Answer: D 


100-101 pdf exam

Approved ccent 100-101 book:

Q26. Refer to the exhibit. 


Why are two OSPF designated routers identified on Core-Router? 

A. Core-Router is connected to more than one multi-access network. 

B. The router at 208.149.23.130 is a secondary DR in case the primary fails. 

C. Two router IDs have the same OSPF priority and are therefore tied for DR election 

D. The DR election is still underway and there are two contenders for the role. 

Answer: A 


Q27. Which statements describe the routing protocol OSPF? (Choose three.) 

A. It supports VLSM. 

B. It is used to route between autonomous systems. 

C. It confines network instability to one area of the network. 

D. It increases routing overhead on the network. 

E. It allows extensive control of routing updates. 

F. It is simpler to configure than RIP v2. 

Answer: ACE 


Q28. Refer to the exhibit. 


Why was this message received? 

A. No VTY password has been set. 

B. No enable password has been set. 

C. No console password has been set. 

D. No enable secret password has been set. 

E. The login command has not been set on CON 0 

F. The login command has not been set on the VTY ports. 

Answer: A 


Q29. Refer to the exhibit. 


What is the simplest way to configure routing between the regional office network 10.89.0.0/20 and the corporate network? 

A. router1(config)#ip route 10.89.0.0 255.255.240.0 10.89.16.2 

B. router2(config)#ip route 10.89.3.0 255.255.0.0 10.89.16.2 

C. router1(config)#ip route 10.89.0.0 255.255.240.0 10.89.16.1 

D. router2(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.89.16.1 

Answer: D 


Q30. What does the "Inside Global" address represent in the configuration of NAT? 

A. the summarized address for all of the internal subnetted addresses 

B. the MAC address of the router used by inside hosts to connect to the Internet 

C. a globally unique, private IP address assigned to a host on the inside network 

D. a registered address that represents an inside host to an outside network 

Answer: D 



see more http://www.2passeasy.com/exam/100-101/