[Apr 2016] ccent study guide exam 100-101 (icnd1)

Exam Code: 100-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 100-101 Exam.

2016 Apr 100-101 Study Guide Questions:

Q106. Refer to the exhibit. 


What two things can the technician determine by successfully pinging from this computer to the IP address 172.16.236.1? (Choose two) 

A. The network card on the computer is functioning correctly. 

B. The default static route on the gateway router is correctly configured. 

C. The correct default gateway IP address is configured on the computer. 

D. The device with the IP address 172.16.236.1 is reachable over the network. 

E. The default gateway at 172.16.236.1 is able to forward packets to the internet. 

Answer: AD 


Q107. What should be part of a comprehensive network security plan? 

A. Allow users to develop their own approach to network security. 

B. Physically secure network equipment from potential access by unauthorized individuals. 

C. Encourage users to use personal information in their passwords to minimize the likelihood of passwords being forgotten. 

D. Delay deployment of software patches and updates until their effect on end-user equipment is well known and widely reported. 

E. Minimize network overhead by deactivating automatic antivirus client updates. 

Answer: B 


Q108. A network administrator cannot connect to a remote router by using SSH. Part of the show interfaces command is shown. 

router#show interfaces 

Serial0/1/0 is up, line protocol is down 

At which OSI layer should the administrator begin troubleshooting? 

A. physical 

B. data link 

C. network 

D. transport 

Answer: B 


Q109. Which two of the following are true regarding the configuration of RouterA? (Choose two.) 

A. At least 5 simultaneous remote connections are possible 

B. Only telnet protocol connections to RouterA are supported 

C. Remote connections to RouterA using telnet will succeed 

D. Console line connections will nevertime out due to inactivity 

E. Since DHCP is not used on Fa0/1 there is not a need to use the NAT protocol 

Answer: AC 


Q110. Which of the following is true regarding the configuration of SwitchA? 

A. only 5 simultaneous remote connections are possible 

B. remote connections using ssh will require a username and password 

C. only connections from the local network will be possible 

D. console access to SwitchA requires a password 

Answer: B 


100-101 actual test

Up to the immediate present ccna 100-101 icnd1:

Q111. Why do large OSPF networks use a hierarchical design? (Choose three.) 

A. to decrease latency by increasing bandwidth 

B. to reduce routing overhead 

C. to speed up convergence 

D. to confine network instability to single areas of the network 

E. to reduce the complexity of router configuration 

F. to lower costs by replacing routers with distribution layer switches 

Answer: BCD 


Q112. Refer to the exhibit. 


A problem with network connectivity has been observed. It is suspected that the cable connected to switch port 

Fa0/9 on Switch1 is disconnected. What would be an effect of this cable being disconnected? 

A. Host B would not be able to access the server in VLAN9 until the cable is reconnected. 

B. Communication between VLAN3 and the other VLANs would be disabled. 

C. The transfer of files from Host B to the server in VLAN9 would be significantly slower. 

D. For less than a minute, Host B would not be able to access the server in VLAN9. Then normal network function would resume. 

Answer: D 


Q113. What is the default administrative distance of OSPF? 

A. 90 

B. 100 

C. 110 

D. 120 

Answer: C 


Q114. Which router command will configure an interface with the IP address 10.10.80.1/19? 

A. router(config-if)# ip address 10.10.80.1/19 

B. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.0.0 

C. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.255.0 

D. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.224.0 

E. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.240.0 

F. router(config-if)# ip address 10.10.80.1 255.255.255.240 

Answer: D 


Q115. Refer to the topology and switching table shown in the graphic. 


Host B sends a frame to Host C. What will the switch do with the frame? 

A. Drop the frame 

B. Send the frame out all ports except port 0/2 

C. Return the frame to Host B 

D. Send an ARP request for Host C 

E. Send an ICMP Host Unreachable message to Host B 

F. Record the destination MAC address in the switching table and send the frame directly to Host C 

Answer: B 


100-101 practice exam

Free cisco ccna 100-101:

Q116. Which network device functions only at Layer 1 of the OSI model? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: B 


Q117. An administrator is working with the 192.168.4.0 network, which has been subnetted with a /26 mask. Which two addresses can be assigned to hosts within the same subnet? (Choose two.) 

A. 192.168.4.61 

B. 192.168.4.63 

C. 192.168.4.67 

D. 192.168.4.125 

E. 192.168.4.128 

F. 192.168.4.132 

Answer: CD 


Q118. Which statement is true? 

A. An IPv6 address is 64 bits long and is represented as hexadecimal characters. 

B. An IPv6 address is 32 bits long and is represented as decimal digits. 

C. An IPv6 address is 128 bits long and is represented as decimal digits. 

D. An IPv6 address is 128 bits long and is represented as hexadecimal characters. 

Answer: D 


Q119. From which of the following attacks can Message Authentication Code (MAC) shield your network? 

A. DoS 

B. DDoS 

C. spoofing 

D. SYN floods 

Answer: C 


Q120. Scenario 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 


R1 does not form an OSPF neighbor adjacency with R2. Which option would fix the issue? 

A. R1 ethernetO/1 is shutdown. Configure no shutdown command. 

B. R1 ethernetO/1 configured with a non-default OSPF hello interval of 25: configure no ip ospf hello-interval 25 

C. R2 ethernetO/1 and R3 ethernetO/O are configured with a non-default OSPF hello interval of 25; configure no ip ospf hello-interval 25 

D. Enable OSPF for R1 ethernetO/1; configure ip ospf 1 area 0 command under ethernetO/1 

Answer: B



see more http://www.2passeasy.com/exam/100-101/