ccent practice exam 100-101 [May 2016]

Tested of 100-101 pdf exam materials and resource for Cisco certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 100-101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1) exam Today!

2016 May 100-101 Study Guide Questions:

Q61. Which IP address is a private address? 

A. 12.0.0.1 

B. 168.172.19.39 

C. 172.20.14.36 

D. 172.33.194.30 

E. 192.169.42.34 

Answer: C 


Q62. Which three statements are correct about RIP version 2? (Choose three) 

A. It uses broadcast for its routing updates. 

B. It supports authentication. 

C. It is a classless routing protocol. 

D. It has a lower default administrative distance then RIP version 1. 

E. It has the same maximum hop count as RIP version 1. 

F. It does not send the subnet mask any updates. 

Answer: BCE 


Q63. R1 is configured with the default configuration of OSPF. From the following list of IP addresses configured on R1, which address will the OSPF process select as the router ID? 

A. 192.168.0.1 

B. 172.16.1.1 

C. 172.16.2.1 

D. 172.16.2.225 

Answer: A 


Q64. A workstation has just resolved a browser URL to the IP address of a server. What protocol will the workstation now use to determine the destination MAC address to be placed into frames directed toward the server? 

A. HTTP 

B. DNS 

C. DHCP 

D. RARP 

E. ARP 

Answer: E 


Q65. Refer to the exhibit. 


Why did the device return this message? 

A. The command requires additional options or parameters 

B. There is no show command that starts with ru. 

C. The command is being executed from the wrong router mode. 

D. There is more than one show command that starts with the letters ru. 

Answer: D 


100-101 study guide

Far out cisco ccna 100-101:

Q66. Refer to the exhibit. 


Which two statements are correct? (Choose two.) 

A. This is a default route. 

B. Adding the subnet mask is optional for the ip route command. 

C. This will allow any host on the 172.16.1.0 network to reach all known destinations beyond RouterA. 

D. This command is incorrect, it needs to specify the interface, such as s0/0/0 rather than an IP address. 

E. The same command needs to be entered on RouterA so that hosts on the 172.16.1.0 network can reach network 10.0.0.0. 

Answer: AC 


Q67. Refer to the exhibit. 


What kind of cable should be used to make each connection that is identified by the numbers shown? 

A. 1 - Ethernet Crossover cable 2 - Ethernet straight-through cable 3 - Fiber Optic cable 4 - Rollover cable 

B. 1 - Ethernet straight-through cable 2 - Ethernet straight-through cable 3 - Serial cable 4 - Rollover cable 

C. 1 - Ethernet rollover cable 2 - Ethernet crossover cable 3 - Serial cable 4 - Null-modem cable 

D. 1 - Ethernet straight-through cable 2 - Ethernet Crossover cable 3 - Serial cable 4 - Rollover cable 

E. 1 - Ethernet straight-through cable 2 - Ethernet Crossover cable 3 - Serial cable 4 - Ethernet Straight-through cable 

Answer: B 


Q68. Refer to the exhibit. 


A network administrator has configured a Catalyst 2950 switch for remote management by pasting into the console the configuration commands that are shown in the exhibit. However, a Telnet session cannot be successfully established from a remote host. What should be done to fix this problem? 

A. Change the first line to interface fastethernet 0/1. 

B. Change the first line to interface vlan 0/1. 

C. Change the fifth line to ip default-gateway 192.168.17.241. 

D. Change the fifth line to ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 192.168.17.1. 

E. Change the sixth line to line con 0. 

Answer: C 


Q69. What must occur before a workstation can exchange HTTP packets with a web server? 

A. A UDP connection must be established between the workstation and its default gateway. 

B. A UDP connection must be established between the workstation and the web server. 

C. A TCP connection must be established between the workstation and its default gateway. 

D. A TCP connection must be established between the workstation and the web server. 

E. An ICMP connection must be established between the workstation and its default gateway. 

F. An ICMP connection must be established between the workstation and the web server. 

Answer: D 


Q70. In the configuration of NAT, what does the keyword overload signify? 

A. When bandwidth is insufficient, some hosts will not be allowed to access network translation. 

B. The pool of IP addresses has been exhausted. 

C. Multiple internal hosts will use one IP address to access external network resources. 

D. If the number of available IP addresses is exceeded, excess traffic will use the specified address pool. 

Answer: C 


100-101 test question

100% Guarantee ccna flash cards 100-101:

Q71. A receiving host has failed to receive all of the segments that it should acknowledge. What 

can the host do to improve the reliability of this communication session? 

A. decrease the window size 

B. use a different source port for the session 

C. decrease the sequence number 

D. obtain a new IP address from the DHCP server 

E. start a new session using UDP 

Answer: A 


Q72. Refer to the exhibit. 


The ports that are shown are the only active ports on the switch. The MAC address table is shown in its entirety. The Ethernet frame that is shown arrives at the switch. 

What two operations will the switch perform when it receives this frame? (Choose two.) 

A. The MAC address of 0000.00aa.aaaa will be added to the MAC address table. 

B. The MAC address of 0000.00dd.dddd will be added to the MAC address table. 

C. The frame will be forwarded out port fa0/3 only. 

D. The frame will be forwarded out fa0/1, fa0/2, and fa0/3. 

E. The frame will be forwarded out all the active ports. 

Answer: AD 


Q73. Refer to the exhibit. 


Which default gateway address should be assigned to HostA? 

A. 192.168.1.1 

B. 192.168.1.65 

C. 192.168.1.66 

D. 192.168.1.129 

E. 10.1.1.1 

F. 10.1.1.2 

Answer: B 


Q74. Which layer of the OSI model controls the reliability of communications between network devices using flow control, sequencing and acknowledgments? 

A. Physical 

B. Data-link 

C. Transport 

D. Network 

Answer: C 


Q75. The network administrator is using a Windows PC application that is called putty.exe for remote communication to a switch for network troubleshooting. Which two protocols could be used during this communication? (Choose two.) 

A. SNMP 

B. HTTP 

C. Telnet 

D. RMON 

E. SSH 

Answer: CE 



see more http://www.2passeasy.com/exam/100-101/