ccent ccna icnd1 100 105 [May 2017]

Act now and download your Cisco cisco 100 105 test today! Do not waste time for the worthless Cisco ccent ccna icnd1 100 105 tutorials. Download Improve Cisco Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco icnd1 100 105 pdf with a classic professional.


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/100-105-test is very comprehensive.

Q1. - (Topic 7) 

Which statement about native VLAN traffic is true? 

A. Cisco Discovery Protocol traffic travels on the native VLAN by default 

B. Traffic on the native VLAN is tagged with 1 by default 

C. Control plane traffic is blocked on the native VLAN. 

D. The native VLAN is typically disabled for security reasons 

Answer:


Q2. - (Topic 3) 

What is the purpose of assigning an IP address to a switch? 

A. provides local hosts with a default gateway address 

B. allows remote management of the switch 

C. allows the switch to respond to ARP requests between two hosts 

D. ensures that hosts on the same LAN can communicate with each other 

Answer:

Explanation: 

A switch is a layer 2 device and doesn’t use network layer for packet forwarding. The IP 

address may be used only for administrative purposes such as Telnet access or for network management purposes. 


Q3. - (Topic 3) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has decided to connect the main office with three other remote branch offices using point-to-point serial links. 

You are required to troubleshoot and resolve OSPF neighbor adjacency issues between the main office and the routers located in the remote branch offices. 

An OSPF neighbor adjacency is not formed between R3 in the main office and R6 in the Branch3 office. What is causing the problem? 

A. There is an area ID mismatch. 

B. There is a PPP authentication issue; the username is not configured on R3 and R6. 

C. There is an OSPF hello and dead interval mismatch. 

D. The R3 router ID is configured on R6. 

Answer:

Explanation: 

Using the show running-config command we see that R6 has been incorrectly configured with the same router ID as R3 under the router OSPF process. 


Q4. - (Topic 3) 

Which characteristics are representative of a link-state routing protocol? (Choose three.) 

A. provides common view of entire topology 

B. exchanges routing tables with neighbors C. calculates shortest path 

D. utilizes event-triggered updates 

E. utilizes frequent periodic updates 

Answer: A,C,D 

Explanation: 

Each of routers running link-state routing protocol learns paths to all the destinations in its 

“area” so we can say although it is a bit unclear. 

Link-state routing protocols generate routing updates only (not the whole routing table) 

when a change occurs in the network topology so 

Link-state routing protocol like OSPF uses Dijkstra algorithm to calculate the shortest path -> . 

Unlike Distance vector routing protocol (which utilizes frequent periodic updates), link-state 

routing protocol utilizes event-triggered updates (only sends update when a change occurs) 

-> 


Q5. - (Topic 1) 

Which protocol uses a connection-oriented service to deliver files between end systems? 

A. TFTP 

B. DNS 

C. FTP 

D. SNMP 

E. RIP 

Answer:

Explanation: 

TCP is an example of a connection-oriented protocol. It requires a logical connection to be established between the two processes before data is exchanged. The connection must be maintained during the entire time that communication is taking place, then released afterwards. The process is much like a telephone call, where a virtual circuit is established--the caller must know the person's telephone number and the phone must be answered--before the message can be delivered. TCP/IP is also a connection-oriented transport with orderly release. With orderly release, any data remaining in the buffer is sent before the connection is terminated. The release is accomplished in a three-way handshake between client and server processes. The connection-oriented protocols in the OSI protocol suite, on the other hand, do not support orderly release. Applications perform any handshake necessary for ensuring orderly release. Examples of services that use connection-oriented transport services are telnet, rlogin, and ftp. 


Q6. - (Topic 1) 

Which transport layer protocol provides best-effort delivery service with no acknowledgment receipt required? 

A. HTTP 

B. IP 

C. TCP 

D. Telnet 

E. UDP 

Answer:

Explanation: 

UDP provides a connectionless datagram service that offers best-effort delivery, which means that UDP does not guarantee delivery or verify sequencing for any datagrams. A source host that needs reliable communication must use either TCP or a program that provides its own sequencing and acknowledgment services. 


Q7. - (Topic 7) 

Which RFC was created to alleviate the depletion of IPv4 public addresses? 

A. RFC 4193 

B. RFC 1519 

C. RFC 1518 

D. RFC 1918 

Answer:


Q8. - (Topic 4) 

How many addresses will be available for dynamic NAT translation when a router is configured with the following commands? 

Router(config)#ip nat pool TAME 209.165.201.23 209.165.201.30 netmask 

255.255.255.224 

Router(config)#ip nat inside source list 9 pool TAME 

A. 7 

B. 8 

C. 9 

D. 10 

E. 24 

F. 32 

Answer:

Explanation: 

209.165.201.23 to 209.165.201.30 provides for 8 addresses. 


Q9. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

SwitchA receives the frame with the addressing shown. According to the command output also shown in the exhibit, how will SwitchA handle this frame? 

A. It will drop the frame. 

B. It will forward the frame out port Fa0/6 only. 

C. It will flood the frame out all ports. 

D. It will flood the frame out all ports except Fa0/3. 

Answer: B Explanation: 

Switches keep the learned MAC addresses in a table, so that when a frame comes in with a destination MAC address that the switch has already learned, it will forward it to that port only. If a frame comes in with a destination MAC that is not already in the MAC address table, then the frame will be flooded to all ports except for the one that it came in on. In this case, Switch A already knows that 00b0.d0da.cb56 resides on port fa0/6, so it will forward the from out that port. 


Q10. - (Topic 3) 

Some routers have been configured with default routes. What are some of the advantages 

of using default routes? (Choose two) 

A. They establish routes that will never go down. 

B. They keep routing tables small. 

C. They require a great deal of CPU power. 

D. They allow connectivity to remote networks that are not in the routing table 

E. They direct traffic from the internet into corporate networks. 

Answer: B,D 

Explanation: 

Cisco administration 101: What you need to know about default routes Reference: 

http://www.techrepublic.com/article/cisco-administration-101-what-you-need-to-know-about-default-routes/