What Regenerate 101-01 Is?

It is impossible to pass Riverbed 101-01 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Riverbed 101-01 practice questions. You will get a surprising result by our Far out Riverbed Certified Solutions Associate practice guides.


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/101-01-test is very comprehensive.

2017 Mar 101-01 free download

Q51. Assuming the Steelhead appliance has a 250 GB datastore capacity, by enabling PFS on a supported Steelhead appliance which of the following would be true:

A. The datastore capacity will shrink due to the amount of space used by PFS

B. The datastore capacity will grow due to the amount of space added by PFS

C. The datastore capacity does not change

D. The datastore capacity will have to be reformatted

Answer: C


Q52. What happens to "new" data that a Steelhead appliance has not seen before? (Select 2)

A. Drop the new data

B. Create a tunnel to optimize the data

C. Scalable Data Referencing creates and sends new reference pointers to the peer Steelhead appliance

D. Compress the data using Lempel-Ziv and sends it to the peer Steelhead appliance

E. Sends only the references for the data to the counterpart Steelhead appliance

Answer: CD


Q53. Steelhead Mobile licensing is based on what model?

A. Concurrent usage

B. Per seat

C. Hybrid per seat/concurrent usage

D. Steelhead Mobile does not use a licensing model as long as you do not exceed the capacity of the SMC

Answer: A


Q54. Data Streamlining is used by the Steelhead appliances and Steelhead Mobile for what?

A. To speed up certain applications

B. To reduce the number of connections used

C. To reduce WAN utilization

D. To make UDP faster

Answer: C


Q55. What is the command to clear all statistics on a Steelhead appliance?

A. (config) # stats clear-all

B. (config) # clear-all stats

C. (config) # reset stats

D. (config) # reload stats clean

E. (config) # clear stats

Answer: A


Up to the immediate present 101-01 practice exam:

Q56. A customer has purchased 30 Steelhead appliances. Which product(s) can be used to ease the deployment of these Steelhead appliances?

A. Riverbed Steelhead Management Console

B. Microsoft SCCM

C. Riverbed Cascade

D. Riverbed Central Management Console

E. All of the above

Answer: D


Q57. In a Steelhead Mobile deployment, what are Endpoint policies? (Select 2)

A. Templates that allow Steelhead Mobile clients to connect to Steelhead appliances

B. Configuration templates to configure groups of Steelhead Mobile clients that have the same configuration requirements

C. Configuration templates to configure groups of Steelhead Mobile clients that have the same datastore requirements

D. Configuration templates to configure computer-specific software settings on a Linux system

E. Steelhead Mobile client software default access policies used to connect to all Riverbed devices

Answer: BC


Q58. Which of the following factors are important to consider when sizing a Steelhead appliance? (Select 3)

A. Number of simultaneous optimized connections

B. The maximum optimized WAN bandwidth

C. The size of datastore

D. The number of applications used by the enterprise

Answer: ABC


Q59. What is the smallest and largest datastore size one can allocate for a Steelhead Mobile client?

A. 256 MB and 20 GB on disk

B. 1 GB and 100 TB on disk

C. 256 MB and 1 TB in memory

D. 64 KB and 512 KB in memory

E. 10% and 50% of the available disk space

Answer: A


Q60. What is the default QoS classification mode?

A. Flat

B. Hierarchical

C. WRED

D. LLQ

E. FEC

Answer: A