How Does Ucertify Riverbed 101-01 test question Work?


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/101-01-test is very comprehensive.

Q41. Assume the SSL server is configured for the default SSL port. Which port has to be specified in the in-path rules of the client-side Steelhead appliance?

A. 443

B. 445

C. 7801

D. 8080

Answer: A


Q42. Which forms of administrative authentication are supported by the Steelhead appliances? (Select 3)

A. NTLM

B. TACACS+

C. RADIUS

D. Kerberos

E. Local username and password

Answer: BCE


Q43. Application Streamlining in a Steelhead appliance or Steelhead Mobile does what?

A. Reduces round trips over the WAN for all TCP traffic

B. Reduces round trips over the WAN for supported applications

C. Gives applications priority using our QoS engine

D. All of the above

Answer: B


Q44. What is the CLI command for starting the Configuration Wizard?

A. # configuration wizard start

B. (config) # configuration jump-start

C. # configuration start

D. (config) # wizard start

E. restart clean

Answer: B


Q45. When Adaptive Compression is used on a Steelhead appliance, what determines the switch to dynamically disable Lempel-Ziv compression if compression is deemed ineffective?

A. Periodic samples of data flows

B. Packet by packet analysis

C. Continual TCP session analysis

D. Reduction throttle signal from the Central Management Console (CMC)

E. Average available bandwidth

Answer: A


Q46. What does the Application Streamlining module in RiOS do?

A. Eliminates redundant bytes from transfers

B. Prioritizes application traffic

C. Eliminates transport protocol inefficiencies

D. Reduces WAN round trips at the application layer

E. All of the above

F. None of the above

Answer: D


Q47. Which of the following are supported features on the Interceptor appliance running version 2.0.x? (Select 3)

A. EtherChannel

B. Full transparency

C. Port transparency

D. QoS

E. NetFlow

Answer: ABC


Q48. Which trunking protocols are supported by the Steelhead appliance?

A. 802.1Q

B. 802.1P

C. 802.1AD

D. Dynamic Etherchannel

Answer: A


Q49. The key difference between the "Degraded" status and the "Critical" status is:

A. With degraded, only one alarm has been triggered, whereas with critical, two or more alarms were triggered

B. With degraded, the Steelhead appliance is still optimizing traffic, whereas with critical the Steelhead may or may not be optimizing

C. With degraded, there is no optimization due to a software problem, whereas with critical there is no optimization due to a hardware problem

D. With both degraded and critical, optimization functions as normal however administrator attention is required

Answer: B


Q50. When deploying a Steelhead appliance in a physical in-path configuration, the cable between the Steelhead and the router should be:

A. Straight-through

B. Crossover

C. Token Ring

D. None of the above

Answer: B