All About 101-01 exam fees May 2017

Ucertify offers free demo for 101-01 exam. "Riverbed Certified Solutions Associate", also known as 101-01 exam, is a Riverbed Certification. This set of posts, Passing the Riverbed 101-01 exam, will help you answer those questions. The 101-01 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Riverbed 101-01 exams and revised by experts!


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/101-01-test is very comprehensive.

Q81. In what file system can the Steelhead Mobile client software be installed?

A. FAT

B. NTFS

C. FAT32

D. UFS

E. EXT3

Answer: B


Q82. What is the datastore size?

A. The amount of disk space available for Scalable Data Referencing (SDR) use

B. The amount of disk space available for optimization use

C. The amount of memory available for optimization use

D. The amount of memory available for SDR use

E. The amount of CPU available for optimization use

Answer: A


Q83. Which xx50 Steelhead appliance models provide both inpath0_0 and inpath0_1 interfaces without adding additional network cards? (Select 3)

A. Steelhead 550

B. Steelhead 6050

C. Steelhead 1050

D. Steelhead 250

E. Steelhead 2050

Answer: BCE


Q84. What is the default action of a Steelhead appliance when it enters admission control?

A. Fail-to-wire

B. Fail-to-block

C. Passthrough all connections

D. Passthrough new connections

E. Drop new connections

Answer: D


Q85. Which Datastore Segment Replacement Policy can be selected to overwrite data that has resided in the segstore for the longest duration of time?

A. LRU (Least Recently Used)

B. FIFO (First In First Out)

C. LIFO (Last In First Out)

D. MRU (Most Recently Used)

E. ADH (Arbitrary Data Hits)

Answer: B


Q86. The default action performed by the Steelhead appliance when it receives a packet with an existing DSCP value 46 is to:

A. Override the value with a default of 0

B. Override the value with the value of AF11

C. Reflect the value received by the original packet

D. Reflect the value returned by the symmetric TCP flow

Answer: C


Q87. When implementing datastore synchronization, a master and backup Steelhead appliance:

1. Must be within 10 ms of latency between the synchronizing Steelhead appliances

2. Must have the same datastore size

3. Must be running the same major version RiOS software

4. Must have the same hostname

A. 1, 2, and 3

B. 2 and 3

C. 2, 3, and 4

D. 3 and 4

E. 1, 2, 3, and 4

Answer: A


Q88. Which of the following is a valid type of in-path rule on the Steelhead appliance? (Select 3)

A. Pass Through

B. Dynamic Detection

C. Auto Discover

D. Fixed-Target

E. Real-Time

Answer: ACD


Q89. How can I obtain Virtual Steelhead appliance license keys?

A. Using the Riverbed public support site

B. Contacting VMware

C. Virtual Steelhead appliance license keys are included in the install package

D. Base licenses are not required

E. Only SSL licenses are not included

Answer: A


Q90. To help secure the server private key on the server-side Steelhead appliance, which of the following features can be used?

A. TACACS+ authentication

B. RADIUS authentication

C. Secure Vault

D. Datastore encryption

Answer: C