1V0-621 paper(1 to 10) for IT learners: Jun 2017 Edition

we provide Breathing VMware 1V0-621 exam which are the best for clearing 1V0-621 test, and to get certified by VMware VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization. The 1V0-621 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real 1V0-621 exam. Crack your VMware 1V0-621 Exam with latest dumps, guaranteed!


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/1V0-621-test is very comprehensive.

Q1. What are two capabilities of Network 1/0 Control? (Choose two.)

A. it sets network reservations for physical traffic entering vSphere Distributed Switches.

B. it enforces a network bandwidth limit on vSphere Distributed Switches

C. it maintains the network runtime state for virtual machines

D. it performs load-based teaming for workloads on teamed VMCs.

Answer: BD


Q2. What are two advantages of implementing Data Center Virtualization? (Choose two.)

A. Unified resource management

B. Automated provisioning

C. Automated Disaster Recovery

D. Unified application management 

Answer: AB


Q3. What three types of objects can a Quick Filter be used to display? (Choose three)

A. Resource Pools

B. Clusters

C. Virtual Switches

D. Virtual machines

E. Datastores 

Answer: BDE


Q4. What is Fault Tolerance logging?

A. The act of logging a failure in the primary virtual machine and transferring to the secondary virtual machine in an FT pair

B. The act of logging errors in data transfers between primary and secondary virtual machines in an FT pair.

C. The act of logging runtime state changes made to the virtual machines in an FT pair.

D. The act of transmitting runtime state information to the virtual machines in an FT pair. 

Answer: A


Q5. In what two ways can vSphere Replication minimize network bandwidth consumption while replicating and storing virtual machines?

A. it can use pre-shipped VMDK files as seeds

B. It limits CPU cycles used during data transfer.

C. it can use dedicated network resources for replication.

D. It stores the replicated data in compressed format 

Answer: CD


Q6. An operator is searching for all virtual machines with the text SQL in the name and a Guest OS type of Windows Server 2012 Datacenter Edition R2 Which is the minimum search type that can be used to meet this requirement, and what results will be SUIP plied?

A. A Simple Search, which will show all results.

B. An Advanced Search, which will show only results that the operator has permissions to view.

C. An Advanced Search, which will show all results.

D. A Simple Search, which will show only results that the operator has permissions to view. 

Answer: B


Q7. By default, how many days does vSphere keep information about tasks and events? 

A.60

B. 14

C. 30

D. 7

Answer: C


Q8. An organization is looking to lower their IT costs associated with infrastructure management. They have implemented vSphere and NSX and are now looking to consolidate their storage architecture and tools so that all infrastructure resources can be managed from a single pane-of-glass

Which tool will allow them to achieve the desired goal?

A. Virtual SAN

B. Storage Policies

C. Storage DRS

D. Virtual Volumes

Answer: A


Q9. An operator is assigning a user to a folder containing virtual machines. The user should be able to power on and off the virtual machines in the folder not perform any configuration changes.

What two options can be used to successfully set the user's permissions? (Choose two.)

A. Assign the role using Propagate to children

B. Assign the user the Virtual machine power user role on the folder object.

C. Assign the user the Virtual machine user role on the folder object.

D. Assign the role as a Global Permission 

Answer: AC


Q10. What are two benefits that virtual machines provide over physical machines? (Choose two.)

A. VlVIs with different operating systems can run on the same physical machine.

B. VlVIs can be isolated from one another on the same network switch.

C. VlVIs can access large Storage Area Networks (SANs).

D. VIVIs can be isolated from one another even on the same physical machine. 

Answer: AD