Top 10 secret 1z0-808 for customers (41 to 50)

Practical of 1z0-808 free exam questions materials and item pool for Oracle certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 1z0-808 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 8 Programmer I exam Today!

2016 Jul 1z0-808 actual test

Q41. Which statement is true about the default constructor of a top-level class? 

A. It can take arguments. 

B. It has private access modifier in its declaration. 

C. It can be overloaded. 

D. The default constructor of a subclass always invokes the no-argument constructor of its superclass. 

Answer: D 

Explanation: In both Java and C#, a "default constructor" refers to a nullary constructor that is automatically generated by the compiler if no constructors have been defined for the class. The default constructor is also empty, meaning that it does nothing. A programmer-defined constructor that takes no parameters is also called a default constructor. 


Q42. Given the following four Java file definitions: 

// Foo.java 

package facades; 

public interface Foo { } 

// Boo.java 

package facades; 

public interface Boo extends Foo { } 

// Woofy.java 

package org.domain 

// line n1 

public class Woofy implements Boo, Foo { } 

// Test.java 

package.org; 

public class Test { 

public static void main(String[] args) { 

Foo obj=new Woofy(); 

Which set modifications enable the code to compile and run? 

A. At line n1, Insert: import facades;At line n2, insert:import facades;import org.domain; 

B. At line n1, Insert: import facades.*;At line n2, insert:import facades;import org.*; 

C. At line n1, Insert: import facades.*;At line n2, insert:import facades.Boo;import org.*; 

D. At line n1, Insert: import facades.Foo, Boo;At line n2, insert:import org.domain.Woofy; 

E. At line n1, Insert: import facades.*;At line n2, insert:import facades;import org.domain.Woofy; 

Answer: E 


Q43. Given: 


What is the result? 

A. Area is 6.0 

B. Area is 3.0 

C. Compilation fails at line n1 

D. Compilation fails at line n2. 

Answer: D 


Q44. Given: 


What is the result? 

A. 1 

B. 1 

C. 2 

D. Compilation fails 

E. The loop executes infinite times 

Answer: E 


Q45. Given the code fragment: 


Which modification enables the code fragment to print TrueDone? 

A. Replace line 5 With String result = "true"; Replace line 7 with case "true": 

B. Replace line 5 with boolean opt = l; Replace line 7 with case 1= 

C. At line 9, remove the break statement. 

D. Remove the default section. 

Answer: A 


1z0-808  free exam questions

Far out 1z0-808 actual exam:

Q46. Given the code fragment: 


Which option represents the state of the num array after successful completion of the outer loop? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q47. Given: 


Which code fragment, when inserted at line 7, enables the code print true? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 


Q48. Which usage represents a valid way of compiling java source file with the name "Main"? 

A. javac Main.java 

B. java Main.class 

C. java Main.java 

D. javac Main 

E. java Main 

Answer: A 

Explanation: The compiler is invoked by the javac command. When compiling a Java class, you must include the file name, which houses the main classes including the Java extension. So to run Main.java file we have to use command in option A. TO execute Java program we can use Java command but can't use it for compiling. https://docs.oracle.com/javase/tutorial/getStarted/application/index.html 


Q49. Given: 


What will be the output? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D 


Q50. Given: 


What is the result? 

A. 100 210 

B. Compilation fails due to an error in line n1 

C. Compilation fails due to an error at line n2 

D. Compilation fails due to an error at line n3 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/1z0-808/