Jul 2016 updated: Examcollection Oracle 1z0-808 vce 71-80

It is more faster and easier to pass the Oracle 1z0-808 exam by using Free Oracle Java SE 8 Programmer I questuins and answers. Immediate access to the Updated 1z0-808 Exam and find the same core area 1z0-808 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jul 1z0-808 actual exam

Q71. Given: 

public class String1 { 

public static void main(String[] args) { 

String s = "123"; 

if (s.length() >2) 

s.concat("456"); 

for(int x = 0; x <3; x++) 

s += "x"; 

System.out.println(s); 

What is the result? 

A. 123 

B. 123xxx 

C. 123456 

D. 123456xxx 

E. Compilation fails 

Answer: B 

Explanation: 123xxx 

The if clause is not applied. 

Note: Syntax of if-statement: 

if ( Statement ) { 


Q72. Given: 


What is the result? 

A. hEllOjAvA! 

B. Hello java! 

C. Out of limits hEllOjAvA! 

D. Out of limits 

Answer: C 


Q73. Given the code fragment: 


Which statement is true? 

A. After line 8, three objects are eligible for garbage collection 

B. After line 8, two objects are eligible for garbage collection 

C. After line 8, one object is eligible for garbage collection 

D. After line 8, none of the objects are eligible for garbage collection 

Answer: C 


Q74. Given the code fragment: 


Which code fragment, when inserted at // insert code here, enables the code to compile and and print a b c? 

A. List update (String[] strs) 

B. Static ArrayListupdate(String [] strs) 

C. Static List update (String [] strs) 

D. Static void update (String[] strs) 

E. ArrayList static update(String [] strs) 

Answer: E 


Q75. Given the code from the Greeting.Java file: 


Which set of commands prints Hello Duke in the console? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


1z0-808  exam guide

Improved 1z0-808 simulations:

Q76. What is the proper way to defined a method that take two int values and returns their sum as an int value? 

A. int sum(int first, int second) { first + second; } 

B. int sum(int first, second) { return first + second; } 

C. sum(int first, int second) { return first + second; } 

D. int sum(int first, int second) { return first + second; } 

E. void sum (int first, int second) { return first + second; } 

Answer: D 


Q77. Given the code fragment: 


A. Super Sub Sub 

B. Contract Contract Super 

C. Compilation fails at line n1 

D. Compilation fails at line n2 

Answer: D 


Q78. Given: 


What is the result? 

A. Marrown 

String out of limits 

JesOran 

B. Marrown 

String out of limits 

Array out of limits 

C. Marrown 

String out of limits 

D. Marrown 

NanRed 

JesOran 

Answer: A 


Q79. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. A B C 

B. A B C D E 

C. A B D E 

D. Compilation fails. 

Answer: C 


Q80. Given the code fragment: 


Assume that the system date is June 20, 2014. What is the result? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/1z0-808/