Jul 2016 updated: Ucertify Oracle 1z0-808 practice exam 101-110

Oracle qualification may be the worlds many respected international qualification. Therefore 1z0-808 is extremely necessary for those who are stressed to go in the actual That business. But it is very hard for those who are active functioning or perhaps researching to give the actual Java SE 8 Programmer I examination. Actualtests Oracle 1z0-808 research instructions can help you preserving a large amount of period,vitality as well as source in the 1z0-808 examination. You can deal with this particular 1z0-808 examination successfully through the 1z0-808 pdf as well as examination powerplant. We could keep the product on time and invite individuals to understand Oracle knowledge very easily. You can also obtain the actual Oracle 1z0-808 pdf demo model free.

2016 Jul 1z0-808 simulations

Q101. Given: 


Which code fragment should you use at line n1 to instantiate the dvd object successfully? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q102. Given: 

public class MyClass { 

public static void main(String[] args) { 

String s = " Java Duke "; 

int len = s.trim().length(); 

System.out.print(len); 

What is the result? 

A. 8 

B. 9 

C. 11 

D. 10 

E. Compilation fails 

Answer: B 

Explanation: Java - String trim() Method 

This method returns a copy of the string, with leading and trailing whitespace omitted. 


Q103. Given: 

public class MainMethod { 

void main() { 

System.out.println("one"); 

static void main(String args) { 

System.out.println("two"); 

public static void main(String[] args) { 

System.out.println("three"); 

void mina(Object[] args) { 

System.out.println("four"); 

What is printed out when the program is excuted? 

A. one 

B. two 

C. three 

D. four 

Answer: C 


Q104. Given: 


What is the result? 

A. C B A 

B. C 

C. A B C 

D. Compilation fails at line n1 and line n2 

Answer: C 


Q105. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 20 

B. 25 

C. 29 

D. Compilation fails 

E. AnArrayIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime 

Answer: A 


1z0-808  exam fees

Regenerate 1z0-808 real exam:

Q106. Given: 

class Base { 

// insert code here 

public class Derived extends Base{ 

public static void main(String[] args) { 

Derived obj = new Derived(); 

obj.setNum(3); 

System.out.println("Square = " + obj.getNum() * obj.getNum()); 

Which two options, when inserted independently inside class Base, ensure that the class is being properly encapsulated and allow the program to execute and print the square of the number? 

A. private int num; public int getNum() { return num; }public void setNum(int num) { this.num = num;} 

B. public int num; protected public int getNum() { return num; }protected public void setNum(int num) { this.num = num;} 

C. private int num;public int getNum() {return num;} private void setNum(int num) { this.num = num;} 

D. protected int num; public int getNum() { return num; } public void setNum(int num) { this.num = num;} 

E. protected int num; private int getNum() { return num; } public void setNum(int num) { this.num = num;} 

Answer: A,D 

Explanation: 

Incorrect: 

Not B: illegal combination of modifiers: protected and public 

not C: setNum method cannot be private. 

not E: getNum method cannot be private. 


Q107. Given: 


What is the result? 

A. simaple A 

B. Capital A 

C. simaple A default Capital A 

D. simaple A default 

E. Compilation fails. 

Answer: C 

Explanation: 

Here we have to use two ternary operators combined. SO first we can use to check first 

condition which is x > 10, as follows; 

x>10?">": (when condition false) Now we have to use another to check if x<10 as follows; 

x<10?V:"=" We can combine these two by putting last ternary statement in the false 

position of first ternary statement as follows; 

x>10?">":x<10?'<':"=" 

https;//docs.oraclexom/javase/tutorial/java/nutsandbolts/if.html 


Q108. int [] array = {1,2,3,4,5}; 

for (int i: array) { 

if ( i < 2) { 

keyword1 ; 

System.out.println(i); 

if ( i == 3) { 

keyword2 ; 

}} 

What should keyword1 and keyword2 be respectively, in oreder to produce output 2345? 

A. continue, break 

B. break, break 

C. break, continue 

D. continue, continue 

Answer: D 


Q109. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. [Robb, Rick, Bran] 

B. [Robb, Rick] 

C. [Robb, Bran, Rick, Bran] 

D. An exception is thrown at runtime. 

Answer: A 


Q110. Given the code fragment: 


Which code fragment, when inserted at line n1, enables the App class to print Equal? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 



see more http://www.2passeasy.com/exam/1z0-808/