Jul 2016 updated: Pass4sure Oracle 1z0-808 exam price 21-30

Vivid of 1z0-808 answers materials and rapidshare for Oracle certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 1z0-808 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 8 Programmer I exam Today!

2016 Jul 1z0-808 sample question

Q21. Given the code fragment: 


Which modification enables the code to print 54321? 

A. Replace line 6 with System, out. print (--x) ; 

B. At line 7, insert x --; 

C. Replace line 6 with --x; and, at line 7, insert system, out. print (x); 

D. Replace line 12 With return (x > 0) ? false: true; 

Answer: B 


Q22. Given the following class declarations: 

public abstract class Animal 

public interface Hunter 

public class Cat extends Animal implements Hunter 

public class Tiger extends Cat 

Which answer fails to compile? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: E 

Explanation: Look at the right side of the declaration ArrayLIst() rather than ArrayList 


Q23. Given: 


How many MarkList instances are created in memory at runtime? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: A 


Q24. Given: 


What is the result? 

A. The sum is 2 

B. The sum is 14 

C. The sum is 15 

D. The loop executes infinite times 

E. Compilation fails 

Answer: E 


Q25. Given the class definitions: 


And the code fragment of the main() method, 


What is the result? 

A. Java Java Java 

B. Java Jeve va 

C. Java Jeve ve 

D. Compilation fails 

Answer: D 


2passeasy.com

Replace 1z0-808 book:

Q26. Given: 


What is the result? 

A. Good Day! Good Luck! 

B. Good Day! Good Day! 

C. Good Luck! Good Day! 

D. Good Luck! Good Luck! 

E. Compilation fails 

Answer: E 


Q27. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. Found Red 

Found Default 

B. Found Teal 

C. Found Red 

Found Blue 

Found Teal 

D. Found Red 

Found Blue 

Found Teal 

Found Default 

E. Found Default 

Answer: B 


Q28. Given: 


What is result? 

A. Successful 

B. Unsuccessful 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: C 


Q29. Given: 


A. ns = 50 S = 125 ns = 125 S = 125 ns = 100 S = 125 

B. ns = 50 S = 125 ns = 125 S = 125 ns = 0 S = 125 

C. ns = 50 S = 50 ns = 125 S = 125 ns = 100 S = 100 

D. ns = 50 S = 50 ns = 125 S = 125 ns = 0 S = 125 

Answer: B 


Q30. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 28false29 true 

B. 285 < 429 true 

C. true true 

D. compilation fails 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/1z0-808/