Examples of icnd2 practice test

The actual examinees which read the Pass4sure Cisco 200-101 dumps are success of very licensed instructors, dwelling a great life. Pass4sure continues to be committed to build your long term safe and commence the Cisco 200-101 Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2) examination products through the newest updated Pass4sure checks 200-101 test engine. The desires should come accurate through start the 200-101 vce with regard to Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2) examination through Pass4sure Cisco examine guides simply. You wont able to excel your abilities inside the very first endeavor of 200-101 test if you utilize the other walkway than Cisco. Cisco Cisco 200-101 pdf provides you with splendour thus making you adequate confident in all of your life.

2016 Jul icnd2 cisco:

Q46. What are two drawbacks of implementing a link-state routing protocol? (Choose two.) 

A. the sequencing and acknowledgment of link-state packets 

B. the requirement for a hierarchical IP addressing scheme for optimal functionality 

C. the high volume of link-state advertisements in a converged network 

D. the high demand on router resources to run the link-state routing algorithm 

E. the large size of the topology table listing all advertised routes in the converged network 

Answer: BD 


Q47. What can be done to secure the virtual terminal interfaces on a router? (Choose two.) 

A. Administratively shut down the interface. 

B. Physically secure the interface. 

C. Create an access list and apply it to the virtual terminal interfaces with the access-group command. 

D. Configure a virtual terminal password and login process. 

E. Enter an access list and apply it to the virtual terminal interfaces using the access-class command. 

Answer: DE 


Q48. What is the result of issuing the frame-relay map ip 192.168.1.2 202 broadcast command? 

A. defines the destination IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202 

B. defines the source IP address that is used in all broadcast packets on DCLI 202 

C. defines the DLCI on which packets from the 192.168.1.2 IP address are received 

D. defines the DLCI that is used for all packets that are sent to the 192.168.1.2 IP address 

Answer: D 


Q49. The internetwork infrastructure of company XYZ consists of a single OSPF area as shown in the graphic. There is concern that a lack of router resources is impeding internetwork performance. As part of examining the router resources, the OSPF DRs need to be known. All the router OSPF priorities are at the default and the router IDs are shown with each router. Which routers are likely to have been elected as DR? (Choose two.) 

A. Corp-1 

B. Corp-2 

C. Corp-3 

D. Corp-4 

E. Branch-1 

F. Branch-2 

Answer: DF 


Q50. Refer to the exhibit. 


Given the output shown from this Cisco Catalyst 2950, what is the reason that interface FastEthernet 0/10 is not the root port for VLAN 2? 

A. This switch has more than one interface connected to the root network segment in VLAN 2. 

B. This switch is running RSTP while the elected designated switch is running 802.1d Spanning Tree. 

C. This switch interface has a higher path cost to the root bridge than another in the topology. 

D. This switch has a lower bridge ID for VLAN 2 than the elected designated switch. 

Answer: C 


Q51. Which connection uses the default encapsulation for serial interfaces on Cisco routers? 




A. The serial connection to the NorthCoast branch office. 

B. The serial connection to the North branch office. 

C. The serial connection to the Southlands branch office. 

D. The serial connection to the Multinational Core. 

Answer: A 


Q52. Refer to the exhibit. 


Which two statements are true about the loopback address that is configured on RouterB? (Choose two.) 

A. It ensures that data will be forwarded by RouterB. 

B. It provides stability for the OSPF process on RouterB. 

C. It specifies that the router ID for RouterB should be 10.0.0.1. 

D. It decreases the metric for routes that are advertised from RouterB. 

E. It indicates that RouterB should be elected the DR for the LAN. 

Answer: BC 


2passeasy.com

Rebirth icnd2 practice exam:

Q53. Refer to the exhibit. 


The Lakeside Company has the internetwork in the exhibit. The administrator would like to reduce the size of the routing table on the Central router. Which partial routing table entry in the Central router represents a route summary that represents the LANs in Phoenix but no additional subnets? 

A. 10.0.0.0/22 is subnetted, 1 subnets D 10.0.0.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

B. 10.0.0.0/28 is subnetted, 1 subnets D 10.2.0.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

C. 10.0.0.0/30 is subnetted, 1 subnets D 10.2.2.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

D. 10.0.0.0/22 is subnetted, 1 subnets D 10.4.0.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

E. 10.0.0.0/28 is subnetted, 1 subnets D 10.4.4.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

F. 10.0.0.0/30 is subnetted, 1 subnets D 10.4.4.4 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

Answer: D 


Q54. Which two of these statements regarding RSTP are correct? (Choose two.) 

A. RSTP cannot operate with PVST+. 

B. RSTP defines new port roles. 

C. RSTP defines no new port states. 

D. RSTP is a proprietary implementation of IEEE 802.1D STP. 

E. RSTP is compatible with the original IEEE 802.1D STP. 

Answer: BE 


Q55. Which two statements about using the CHAP authentication mechanism in a PPP link are true? (Choose two.) 

A. CHAP uses a two-way handshake. 

B. CHAP uses a three-way handshake. 

C. CHAP authentication periodically occurs after link establishment. 

D. CHAP authentication passwords are sent in plaintext. 

E. CHAP authentication is performed only upon link establishment. 

F. CHAP has no protection from playback attacks. 

Answer: BC 


Q56. Refer to the exhibit. 


Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? 

A. It has more than one interface that is connected to the root network segment. 

B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. 

C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. 

D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. 

Answer: D 


Q57. Refer to the exhibit. **Exhibit Missing**

A technician pastes the configurations in the exhibit into the two new routers shown. Otherwise, the routers are configured with their default configurations. A ping from Host1 to Host2 fails, but the technician is able to ping the S0/0 interface of R2 from Host1. The configurations of the hosts have been verified as correct. What is the cause of the problem? 

A. The serial cable on R1 needs to be replaced. 

B. The interfaces on R2 are not configured properly. 

C. R1 has no route to the 192.168.1.128 network. 

D. The IP addressing scheme has overlapping subnetworks. 

E. The ip subnet-zero command must be configured on both routers. 

Answer: C 


Q58. Which two options are valid WAN connectivity methods? (Choose two.) 

A. PPP 

B. WAP 

C. DSL 

D. L2TPv3 

E. Ethernet 

Answer: AC 


Q59. Refer to the exhibit. 


The show interfaces serial 0/1 command was issued on the R10-1 router. Based on the output displayed which statement is correct? 

A. The cable connected to the serial 0/1 interface of the R10-1 router is a DTE cable. 

B. The R10-1 router can ping the router interface connected to the serial 0/1 interface. 

C. The clock rate used for interface serial 0/1 of the R10-1 router is 1,544,000 bits per second. 

D. The CSU used with the serial 0/1 interface of the R10-1 router has lost connection to the service provider. 

E. The interface of the remote router connected to the serial 0/1 interface of the R10-1 router is using the default serial interface encapsulation. 

Answer: E 


Q60. What would be the destination Layer 2 address in the frame header for a frame that is being forwarded by Dubai to the host address of 172.30.4.4? 




A. 825 

B. 230 

C. 694 

D. 387 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-101/