Examples of ccna icnd2 pdf

Depending on outstanding technologies, better services for customers. Testking offer 24 hour customer care for Cisco examinee and you can get what you need know at any time. Your own satisfaction of our [productsort] is actually our services objective, the companys combined development with consumers is actually our persistent pursuit in the large part. Therefore please do not wait to make contact with all of us for those who have any questions associated with [productsort] exam.

2016 Aug icnd2 test questions:

Q61. A network administrator needs to configure a serial link between the main office and a remote location. The router at the remote office is a non-Cisco router. How should the network administrator configure the serial interface of the main office router to make the connection? 

A. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# no shut 

B. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# encapsulation ppp Main(config-if)# no shut 

C. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# encapsulation frame-relay Main(config-if)# authentication chap Main(config-if)# no shut 

D. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)#ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)#encapsulation ietf Main(config-if)# no shut 

Answer: B 


Q62. Which commands are required to properly configure a router to run OSPF and to add network 192.168.16.0/24 to OSPF area 0? (Choose two.) 

A. Router(config)# router ospf 0 

B. Router(config)# router ospf 1 

C. Router(config)# router ospf area 0 

D. Router(config-router)# network 192.168.16.0 0.0.0.255 0 

E. Router(config-router)# network 192.168.16.0 0.0.0.255 area 0 

F. Router(config-router)# network 192.168.16.0 255.255.255.0 area 0 

Answer: BE 


Q63. Which parameter would you tune to affect the selection of a static route as a backup, when a dynamic protocol is also being used? 

A. hop count 

B. administrative distance 

C. link bandwidth 

D. link delay 

E. link cost 

Answer: B 


Q64. Refer to the exhibit. 


Assuming that the entire network topology is shown, what is the operational status of the interfaces of R2 as indicated by the command output shown? 

A. One interface has a problem. 

B. Two interfaces have problems. 

C. The interfaces are functioning correctly. 

D. The operational status of the interfaces cannot be determined from the output shown. 

Answer: C 


Q65. Which protocol is an open standard protocol framework that is commonly used in VPNs, to provide secure end-to-end communications? 

A. RSA 

B. L2TP 

C. IPsec 

D. PPTP 

Answer: C 


Q66. The following configuration is applied to a Layer 2 Switch: 

interface fastethernet 0/4 

switchport mode access 

switchport port-security 

switchport port-security mac-address 0000.1111.1111 

switchport port-security maximum 2 

swithcport port-security 

What is the result of the above configuration being applied to the switch? 

A. A host with a mac address of 0000.1111.1111 and up to two other hosts can connect to FastEthernet 0/4 simultaneously 

B. A host with a mac address of 0000.1111.1111 and one other host can connect to Fast Ethernet 0/4 simultaneously 

C. Violating addresses are dropped and no record of the violation is kept 

D. The switch can send an SNMP message to the network management station 

E. The port is effectively shutdown 

Answer: BD 


Q67. Which parameter or parameters are used to calculate OSPF cost in Cisco routers? 

A. Bandwidth 

B. Bandwidth and Delay 

C. Bandwidth, Delay, and MTU 

D. Bandwidth, MTU, Reliability, Delay, and Load 

Answer: A 


200-101  test questions

Latest cisco 200:

Q68. A router is running three routing processes: RIP, OSPF, and EIGRP, each configured with default characteristics. Each process learns a route to the same remote network. If there are no static routes to the destination and none of the routes were redistributed, which route will be placed in the IP routing table? 

A. the route learned through EIGRP 

B. the route learned through OSPF 

C. the route learned through RIP 

D. the route with the lowest metric 

E. all three routes with the router load balancing 

Answer: A 


Q69. Refer to the exhibit..


What three actions will the switch take when a frame with an unknown source MAC address arrives at the interface? (Select three.) 

A. Send an SNMP trap. 

B. Send a syslog message. 

C. Increment the Security Violation counter. 

D. Forward the traffic. 

E. Write the MAC address to the startup-config. 

F. Shut down the port. 

Answer: ABC 


Q70. What does the frame-relay interface-dlci command configure? 

A. local DLCI on the subinterface 

B. remote DLCI on the main interface 

C. remote DCLI on the subinterface 

D. local DLCI on the main interface 

Answer: A 


Q71. Refer to the exhibit. 


Which two statements are true about interVLAN routing in the topology that is shown in the exhibit? (Choose two.) 

A. Host E and host F use the same IP gateway address. 

B. Router1 and Switch2 should be connected via a crossover cable. 

C. Router1 will not play a role in communications between host A and host D. 

D. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 must be configured with subinterfaces. 

E. Router1 needs more LAN interfaces to accommodate the VLANs that are shown in the exhibit. 

F. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 and the FastEthernet 0/1 interface on Switch2 trunk ports must be configured using the same encapsulation type. 

Answer: DF 


Q72. At which layer of the OSI model is RSTP used to prevent loops? 

A. physical 

B. data link 

C. network 

D. transport 

Answer: B 


Q73. Which port state is introduced by Rapid-PVST? 

A. learning 

B. listening 

C. discarding 

D. forwarding 

Answer: C 


Q74. The command show frame-relay map gives the following output: 

Serial 0 (up): ip 192.168.151.4 dlci 122, dynamic, broadcast, status defined, active 

Which statements represent what is shown?(Choose three.) 

A. 192.168.151.4 represents the IP address of the remote router 

B. 192.168.151.4 represents the IP address of the local serial interface 

C. DLCI 122 represents the interface of the remote serial interface 

D. DLCI 122 represents the local number used to connect to the remote address 

E. broadcast indicates that a dynamic routing protocol such as RIP v1 can send packets across this PVC 

F. active indicates that the ARP process is working 

Answer: ADE 


Q75. What is the default administrative distance of OSPF? 

A. 90 

B. 100 

C. 110 

D. 120 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-101/