number grid 101-200 [May 2016]

Refined of 200-101 exams materials and preparation labs for Cisco certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 200-101 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Interconnecting Cisco Networking Devices Part 2 (ICND2) exam Today!

2016 May 200-101 Study Guide Questions:

Q31. Which three of these statements regarding 802.1Q trunking are correct? (Choose three.) 

A. 802.1Q native VLAN frames are untagged by default. 

B. 802.1Q trunking ports can also be secure ports. 

C. 802.1Q trunks can use 10 Mb/s Ethernet interfaces. 

D. 802.1Q trunks require full-duplex, point-to-point connectivity. 

E. 802.1Q trunks should have native VLANs that are the same at both ends. 

Answer: ACE 


Q32. What information does a router running a link-state protocol use to build and maintain its topological database? (Choose two.) 

A. hello packets 

B. SAP messages sent by other routers 

C. LSAs from other routers 

D. beacons received on point-to-point links 

E. routing tables received from other link-state routers 

F. TTL packets from designated routers 

Answer: AC 


Q33. At which layer of the OSI model does PPP perform? 

A. Layer 2 

B. Layer 3 

C. Layer 4 

D. Layer 5 

Answer: A 


Q34. DRAG DROP 


Answer: 



Q35. Which command is used to display the collection of OSPF link states? 

A. show ip ospf link-state 

B. show ip ospf lsa database 

C. show ip ospf neighbors 

D. show ip ospf database 

Answer: D 


200-101  exams

Improved ccna icnd2 study guide exam 200-101:

Q36. Refer to the exhibit. 


The network associate is configuring OSPF on the Core router. All the connections to the branches should be participating in OSPF. The link to the ISP should NOT participate in OSPF and should only be advertised as the default route. What set of commands will properly configure the Core router? 

A. Core(config-router)# default-information originate Core(config-router)# network 10.0.0.0 0.255.255.255 area 0 Core(config-router)# exit Core(config)# ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.10.2.14 

B. Core(config-router)# default-information originate Core(config-router)# network 10.10.2.13 0.0.0.242 area 0 Core(config-router)# exit Core(config)# ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.10.2.14 

C. Core(config-router)# default-information originate Core(config-router)# network 10.10.2.16 0.0.0.15 area 0 Core(config-router)# exit Core(config)# ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.10.2.14 

D. Core(config-router)# default-information originate Core(config-router)# network 10.10.2.32 0.0.0.31 area 0 Core(config-router)# exit Core(config)# ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 10.10.2.14 

Answer: C 


Q37. Which two statements describe the process identifier that is used in the command to configure OSPF on a router? (Choose two.) 

Router(config)# router ospf 1 

A. All OSPF routers in an area must have the same process ID. 

B. Only one process number can be used on the same router. 

C. Different process identifiers can be used to run multiple OSPF processes 

D. The process number can be any number from 1 to 65,535. 

E. Hello packets are sent to each neighbor to determine the processor identifier. 

Answer: CD 


Q38. Which Layer 2 protocol encapsulation type supports synchronous and asynchronous circuits and has built-in security mechanisms? 

A. HDLC 

B. PPP 

C. X.25 

D. Frame Relay 

Answer: B 


Q39. Refer to the exhibit. 


C-router is to be used as a "router-on-a-stick" to route between the VLANs. All the interfaces have been properly configured and IP routing is operational. The hosts in the VLANs have been configured with the appropriate default gateway. What is true about this configuration? 

A. These commands need to be added to the configuration: C-router(config)# router eigrp 123 C-router(config-router)# network 172.19.0.0 

B. These commands need to be added to the configuration: C-router(config)# router ospf 1 C-router(config-router)# network 172.19.0.0 0.0.3.255 area 0 

C. These commands need to be added to the configuration: C-router(config)# router rip C-router(config-router)# network 172.19.0.0 

D. No further routing configuration is required. 

Answer: D 


Q40. The internetwork infrastructure of company XYZ consists of a single OSPF area as shown in the graphic. There is concern that a lack of router resources is impeding internetwork performance. As part of examining the router resources, the OSPF DRs need to be known. All the router OSPF priorities are at the default and the router IDs are shown with each router. 


Which routers are likely to have been elected as DR? (Choose two.) 

A. Corp-1 

B. Corp-2 

C. Corp-3 

D. Corp-4 

E. Branch-1 

F. Branch-2 

Answer: DF 


2passeasy.com

100% Guarantee prime numbers 101-200:

Q41. Refer to the exhibit. 


Hosts in network 192.168.2.0 are unable to reach hosts in network 192.168.3.0. Based on the output from RouterA, what are two possible reasons for the failure? (Choose two.) 

A. The cable that is connected to S0/0 on RouterA is faulty. 

B. Interface S0/0 on RouterB is administratively down. 

C. Interface S0/0 on RouterA is configured with an incorrect subnet mask. 

D. The IP address that is configured on S0/0 of RouterB is not in the correct subnet. 

E. Interface S0/0 on RouterA is not receiving a clock signal from the CSU/DSU. 

F. The encapsulation that is configured on S0/0 of RouterB does not match the encapsulation that is configured on S0/0 of RouterA. 

Answer: EF 


Q42. Which two are advantages of static routing when compared to dynamic routing? (Choose two.) 

A. Configuration complexity decreases as network size increases. 

B. Security increases because only the network administrator may change the routing table. 

C. Route summarization is computed automatically by the router. 

D. Routing tables adapt automatically to topology changes. 

E. An efficient algorithm is used to build routing tables, using automatic updates. 

F. Routing updates are automatically sent to neighbors. 

G. Routing traffic load is reduced when used in stub network links. 

Answer: BG 


Q43. Which PPP subprotocol negotiates authentication options? 

A. NCP 

B. ISDN 

C. SLIP 

D. LCP 

E. DLCI 

Answer: D 


Q44. Refer to the exhibit. 


Based on the exhibited routing table, how will packets from a host within the 192.168.10.192/26 LAN be forwarded to 192.168.10.1? 

A. The router will forward packets from R3 to R2 to R1. 

B. The router will forward packets from R3 to R1 to R2. 

C. The router will forward packets from R3 to R2 to R1 AND from R3 to R1. 

D. The router will forward packets from R3 to R1. 

Answer: C 


Q45. Refer to the exhibit. 


A network associate has configured OSPF with the command: 

City(config-router)# network 192.168.12.64 0.0.0.63 area 0 

After completing the configuration, the associate discovers that not all the interfaces are participating in OSPF. Which three of the interfaces shown in the exhibit will participate in OSPF according to this configuration statement? (Choose three.) 

A. FastEthernet0 /0 

B. FastEthernet0 /1 

C. Serial0/0 

D. Serial0/1.102 

E. Serial0/1.103 

F. Serial0/1.104 

Answer: BCD 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-101/