200-120 pdf [May 2016]

Virtual of 200-120 free practice questions materials and training materials for Cisco certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 200-120 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam Today!

2016 May 200-120 Study Guide Questions:

Q153. - (Topic 8) 

Refer to the exhibit. 

What is the meaning of the term dynamic as displayed in the output of the show frame-relay map command shown? 

A. The Serial0/0 interface is passing traffic. 

B. The DLCI 100 was dynamically allocated by the router. 

C. The Serial0/0 interface acquired the IP address of 172.16.3.1 from a DHCP server. 

D. The DLCI 100 will be dynamically changed as required to adapt to changes in the Frame Relay cloud. 

E. The mapping between DLCI 100 and the end station IP address 172.16.3.1 was learned through Inverse ARP. 

Answer: E 


Q154. - (Topic 6) 

Which item represents the standard IP ACL? 

A. access-list 110 permit ip any any 

B. access-list 50 deny 192.168.1.1 0.0.0.255 

C. access list 101 deny tcp any host 192.168.1.1 

D. access-list 2500 deny tcp any host 192.168.1.1 eq 22 

Answer: B 


Q155. - (Topic 9) 

Which step in the router boot process searches for an IOS image to load into the router? 

A. bootstrap 

B. POST 

C. mini-IOS 

D. ROMMON mode 

Answer: A 


Q156. - (Topic 5) 

How does a DHCP server dynamically assign IP addresses to hosts? 

A. Addresses are permanently assigned so that the host uses the same address at all times. 

B. Addresses are assigned for a fixed period of time. At the end of the period, a new request for an address must be made, and another address is then assigned. 

C. Addresses are leased to hosts. A host will usually keep the same address by periodically contacting the DHCP server to renew the lease. 

D. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement. 

Answer: C 


Q157. - (Topic 4) 

The network administrator cannot connect to Switch1 over a Telnet session, although the hosts attached to Switch1 can ping the interface Fa0/0 of the router. 

Given the information in the graphic and assuming that the router and Switch2 are 

configured properly, which of the following commands should be issued on Switch1 to correct this problem? 

A. Switch1(config)# line con0 Switch1(config-line)# password cisco Switch1(config-line)#login 

B. Switch1(config)# interface fa0/1 Switch1(config-if)# ip address 192.168.24.3 255.255.255.0 

C. Switch1(config)# ip default-gateway 192.168.24.1 

D. Switch1(config)# interface fa0/1 Switch1(config-if)# duplex full Switch1(config-if)# speed 100 

E. Switch1(config)# interface fa0/1 Switch1(config-if)# switchport mode trunk 

Answer: C 


Q158. - (Topic 4) 

Which command displays CPU utilization? 

A. show protocols 

B. show process 

C. show system 

D. show version 

Answer: B 


200-120  free practice questions

Far out ccna routing and switching 200-120:

Q159. CORRECT TEXT - (Topic 6) 

A network associate is adding security to the configuration of the Corp1 router. The user on host C should be able to use a web browser to access financial information from the Finance Web Server. No other hosts from the LAN nor the Core should be able to use a web browser to access this server. Since there are multiple resources for the corporation at this location including other resources on the Finance Web Server, all other traffic should be allowed. 

The task is to create and apply an access-list with no more than three statements that will allow ONLY host C web access to the Finance Web Server. No other hosts will have web access to the Finance Web Server. All other traffic is permitted. 

Access to the router CLI can be gained by clicking on the appropriate host. 

All passwords have been temporarily set to "cisco". The Core connection uses an IP address of 198.18.196.65 The computers in the Hosts LAN have been assigned addresses of 192.168.33.1 -

192.168.33.254 

Host A 192.168.33.1 

Host B 192.168.33.2 

Host C 192.168.33.3 

Host D 192.168.33.4 

The servers in the Server LAN have been assigned addresses of 172.22.242.17 -

172.22.242.30 

The Finance Web Server is assigned an IP address of 172.22.242.23. 

Answer: Select the console on Corp1 router Configuring ACL Corp1>enable Corp1#configure terminal comment: To permit only Host C (192.168.33.3){source addr} to access finance server address (172.22.242.23) {destination addr} on port number 80 (web) Corp1(config)#access-list 100 permit tcp host 192.168.33.3 host 172.22.242.23 eq 80 comment: To deny any source to access finance server address (172.22.242.23) {destination addr} on port number 80 (web) Corp1(config)#access-list 100 deny tcp any host 172.22.242.23 eq 80 comment: To permit ip protocol from any source to access any destination because of the implicit deny any any statement at the end of ACL. Corp1(config)#access-list 100 permit ip any any Applying the ACL on the Interface comment: Check show ip interface brief command to identify the interface type and number by checking the IP address configured. Corp1(config)#interface fa 0/1 If the ip address configured already is incorrect as well as the subnet mask. this should be corrected in order ACL to work type this commands at interface mode : no ip address 192.x.x.x 255.x.x.x (removes incorrect configured ipaddress and subnet mask) Configure Correct IP Address and subnet mask : ip address 172.22.242.30 255.255.255.240 ( range of address specified going to server is given as 172.22.242.17 - 172.22.242.30 ) Comment: Place the ACL to check for packets going outside the interface towards the finance web server. Corp1(config-if)#ip access-group 100 out Corp1(config-if)#end Important: To save your running config to startup before exit. Corp1#copy running-config startup-config Verifying the Configuration: Step1: show ip interface brief command identifies the interface on which to apply access list. Step2: Click on each host A, B, C, & D. Host opens a web browser page, Select address box of the web browser and type the ip address of finance web server (172.22.242.23) to test whether it permits /deny access to the finance web Server. Step 3: Only Host C (192.168.33.3) has access to the server. If the other host can also access then maybe something went wrong in your configuration. Check whether you configured correctly and in order. Step 4: If only Host C (192.168.33.3) can access the Finance Web Server you can click on NEXT button to successfully submit the ACL SIM. 


Q160. - (Topic 3) 

The network administrator is asked to configure 113 point-to-point links. Which IP addressing scheme defines the address range and subnet mask that meet the requirement and waste the fewest subnet and host addresses? 

A. 10.10.0.0/16 subnetted with mask 255.255.255.252 

B. 10.10.0.0/18 subnetted with mask 255.255.255.252 

C. 10.10.1.0/24 subnetted with mask 255.255.255.252 

D. 10.10.0.0/23 subnetted with mask 255.255.255.252 

E. 10.10.1.0/25 subnetted with mask 255.255.255.252 

Answer: D 


Q161. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

Which subnet mask will place all hosts on Network B in the same subnet with the least amount of wasted addresses? 

A. 255.255.255.0 

B. 255.255.254.0 

C. 255.255.252.0 

D. 255.255.248.0 

Answer: B 


Q162. - (Topic 2) 

What are the possible trunking modes for a switch port? (Choose three.) 

A. transparent 

B. auto 

C. on 

D. desirable 

E. client 

F. forwarding 

Answer: B,C,D 


Q163. - (Topic 8) 

Refer to the exhibit. 

Which statement describes DLCI 17? 

A. DLCI 17 describes the ISDN circuit between R2 and R3. 

B. DLCI 17 describes a PVC on R2. It cannot be used on R3 or R1. 

C. DLCI 17 is the Layer 2 address used by R2 to describe a PVC to R3. 

D. DLCI 17 describes the dial-up circuit from R2 and R3 to the service provider. 

Answer: C 


Q164. - (Topic 5) 

In a GLBP network, who is responsible for the ARP request? 

A. AVF 

B. AVG 

C. Active Router 

D. Standby Router 

Answer: B 


2passeasy.com

Precise pass4sure ccna 200-120:

Q165. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial 

links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and 

SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various 

routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 

The loopback interfaces on R4 with the IP addresses of 10.4.4.4 /32, 10.4.4.5/32. and 10.4.4.6/32 are not appearing in the routing table of R5 Why are the interfaces missing? 

A. The interfaces are shutdown, so they are not being advertised. 

B. R4 has been incorrectly configured to be in another AS, so it does not peer with R5. 

C. Automatic summarization is enabled, so only the 10.0.0.0 network is displayed. 

D. The loopback addresses haven't been advertised, and the network command is missing on R4. 

Answer: B 


Q166. - (Topic 4) 

Which statements describe the routing protocol OSPF? (Choose three.) 

A. It supports VLSM. 

B. It is used to route between autonomous systems. 

C. It confines network instability to one area of the network. 

D. It increases routing overhead on the network. 

E. It allows extensive control of routing updates. 

F. It is simpler to configure than RIP v2. 

Answer: A,C,E 


Q167. - (Topic 2) 

Which command can be used from a PC to verify the connectivity between hosts that connect through a switch in the same LAN? 

A. ping address 

B. tracert address 

C. traceroute address 

D. arp address 

Answer: A 


Q168. - (Topic 9) 

Which two spanning-tree port states does RSTP combine to allow faster convergence? (Choose two.) 

A. blocking 

B. listening 

C. learning 

D. forwarding 

E. discarding 

Answer: A,B 


Q169. - (Topic 5) 

Which three statements about Syslog utilization are true? (Choose three.) 

A. Utilizing Syslog improves network performance. 

B. The Syslog server automatically notifies the network administrator of network problems. 

C. A Syslog server provides the storage space necessary to store log files without using router disk space. 

D. There are more Syslog messages available within Cisco IOS than there are comparable SNMP trap messages. 

E. Enabling Syslog on a router automatically enables NTP for accurate time stamping. 

F. A Syslog server helps in aggregation of logs and alerts. 

Answer: C,D,F 


Q170. - (Topic 4) 

When a router undergoes the exchange protocol within OSPF, in what order does it pass through each state? 

A. exstart state > loading state > exchange state > full state 

B. exstart state > exchange state > loading state > full state 

C. exstart state > full state > loading state > exchange state 

D. loading state > exchange state > full state > exstart state 

Answer: B 


Q171. - (Topic 2) 

Which two states are the port states when RSTP has converged? (Choose two.) 

A. discarding 

B. listening 

C. learning 

D. forwarding 

E. disabled 

Answer: A,D 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-120/