testout 200-120 : May 2016 Edition

Realistic of 200-120 brain dumps materials and study guides for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 200-120 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam Today!

2016 May 200-120 Study Guide Questions:

Q229. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What is the meaning of the output MTU 1500 bytes? 

A. The maximum number of bytes that can traverse this interface per second is 1500. 

B. The minimum segment size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

C. The maximum segment size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

D. The minimum packet size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

E. The maximum packet size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

F. The maximum frame size that can traverse this interface is 1500 bytes. 

Answer: E 


Q230. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

Given the output for this command, if the router ID has not been manually set, what router ID will OSPF use for this router? 

A. 10.1.1.2 

B. 10.154.154.1 

C. 172.16.5.1 

D. 192.168.5.3 

Answer: C 


Q231. - (Topic 5) 

What is the default Syslog facility level? 

A. local4 

B. local5 

C. local6 

D. local7 

Answer: D 


Q232. - (Topic 8) 

Refer to the exhibit. 

In the Frame Relay network, which IP addresses would be assigned to the interfaces with point-to-point PVCs? 

A. DLCI 16: 192.168.10.1 /24 DLCI 17: 192.168.10.1 /24 DLCI 99: 192.168.10.2 /24 DLCI 28: 192.168.10.3 /24 

B. DLCI 16: 192.168.10.1 /24 DLCI 17: 192.168.11.1 /24 DLCI 99: 192.168.12.1 /24 DLCI 28: 192.168.13.1 /24 

C. DLCI 16: 192.168.10.1 /24 DLCI 17: 192.168.11.1 /24 DLCI 99: 192.168.10.2 /24 DLCI 28: 192.168.11.2 /24 

D. DLCI 16: 192.168.10.1 /24 DLCI 17: 192.168.10.2 /24 DLCI 99: 192.168.10.3 /24 DLCI 28: 192.168.10.4 /24 

Answer: C 


Q233. - (Topic 9) 

Which three statements about IPv6 prefixes are true? (Choose three.) 

A. FF00:/8 is used for IPv6 multicast. 

B. FE80::/10 is used for link-local unicast. 

C. FC00::/7 is used in private networks. 

D. 2001::1/127 is used for loopback addresses. 

E. FE80::/8 is used for link-local unicast. 

F. FEC0::/10 is used for IPv6 broadcast. 

Answer: A,B,C 


Q234. - (Topic 9) 

If primary and secondary root switches with priority 16384 both experience catastrophic losses, which tertiary switch can take over? 

A. a switch with priority 20480 

B. a switch with priority 8192 

C. a switch with priority 4096 

D. a switch with priority 12288 

Answer: A 


200-120  brain dumps

Abreast of the times ccna 200-120 pdf study guide:

Q235. - (Topic 7) 

A network administrator is troubleshooting the OSPF configuration of routers R1 and R2. The routers cannot establish an adjacency relationship on their common Ethernet link. 

The graphic shows the output of the show ip ospf interface e0 command for routers R1 and R2. Based on the information in the graphic, what is the cause of this problem? 

A. The OSPF area is not configured properly. 

B. The priority on R1 should be set higher. 

C. The cost on R1 should be set higher. 

D. The hello and dead timers are not configured properly. 

E. A backup designated router needs to be added to the network. 

F. The OSPF process ID numbers must match. 

Answer: D 


Q236. - (Topic 7) 

What are the three things that the Netflow uses to consider the traffic to be in a same flow? (Choose three) 

A. IP address 

B. Interface name 

C. Port numbers 

D. L3 protocol type 

E. MAC address 

Answer: A,C,D 


Q237. DRAG DROP - (Topic 1) 

Answer: 


Q238. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

A network administrator configures a new router and enters the copy startup-config running-config command on the router. The network administrator powers down the router and sets it up at a remote location. When the router starts, it enters the system configuration dialog as shown. What is the cause of the problem? 

A. The network administrator failed to save the configuration. 

B. The configuration register is set to 0x2100. 

C. The boot system flash command is missing from the configuration. 

D. The configuration register is set to 0x2102. 

E. The router is configured with the boot system startup command. 

Answer: A 


Q239. - (Topic 7) 

What are three factors a network administrator must consider before implementing Netflow 

in the network? (Choose three.) 

A. CPU utilization 

B. where Netflow data will be sent 

C. number of devices exporting Netflow data 

D. port availability 

E. SNMP version 

F. WAN encapsulation 

Answer: A,B,C 


Q240. - (Topic 4) 

Which two statements describe the process identifier that is used in the command to configure OSPF on a router? (Choose two.) 

Router(config)# router ospf 1 

A. All OSPF routers in an area must have the same process ID. 

B. Only one process number can be used on the same router. 

C. Different process identifiers can be used to run multiple OSPF processes 

D. The process number can be any number from 1 to 65,535. 

E. Hello packets are sent to each neighbor to determine the processor identifier. 

Answer: C,D 


2passeasy.com

Approved 200-120 vce:

Q241. - (Topic 4) 

Which two statements about the OSPF Router ID are true? (Choose two.) 

A. It identifies the source of a Type 1 LSA. 

B. It should be the same on all routers in an OSPF routing instance. 

C. By default, the lowest IP address on the router becomes the OSPF Router ID. 

D. The router automatically chooses the IP address of a loopback as the OSPF Router ID. 

E. It is created using the MAC Address of the loopback interface. 

Answer: A,D 


Q242. DRAG DROP - (Topic 4) 

Answer: 


Q243. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

Which address and mask combination represents a summary of the routes learned by EIGRP? 

A. 192.168.25.0 255.255.255.240 

B. 192.168.25.0 255.255.255.252 

C. 192.168.25.16 255.255.255.240 

D. 192.168.25.16 255.255.255.252 

E. 192.168.25.28 255.255.255.240 

F. 192.168.25.28 255.255.255.252 

Answer: C 


Q244. - (Topic 4) 

Why do large OSPF networks use a hierarchical design? (Choose three.) 

A. to decrease latency by increasing bandwidth 

B. to reduce routing overhead 

C. to speed up convergence 

D. to confine network instability to single areas of the network 

E. to reduce the complexity of router configuration 

F. to lower costs by replacing routers with distribution layer switches 

Answer: B,C,D 


Q245. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

All switch ports are assigned to the correct VLANs, but none of the hosts connected to SwitchA can communicate with hosts in the same VLAN connected to SwitchB. Based on the output shown, what is the most likely problem? 

A. The access link needs to be configured in multiple VLANs. 

B. The link between the switches is configured in the wrong VLAN. 

C. The link between the switches needs to be configured as a trunk. 

D. VTP is not configured to carry VLAN information between the switches. 

E. Switch IP addresses must be configured in order for traffic to be forwarded between the switches. 

Answer: C 


Q246. - (Topic 9) 

Which type of address is the public IP address of a NAT device? 

A. outside global 

B. outside local 

C. inside global 

D. inside local 

E. outside public 

F. inside public 

Answer: C 


Q247. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

Hosts in network 192.168.2.0 are unable to reach hosts in network 192.168.3.0. Based on the output from RouterA, what are two possible reasons for the failure? (Choose two.) 

A. The cable that is connected to S0/0 on RouterA is faulty. 

B. Interface S0/0 on RouterB is administratively down. 

C. Interface S0/0 on RouterA is configured with an incorrect subnet mask. 

D. The IP address that is configured on S0/0 of RouterB is not in the correct subnet. 

E. Interface S0/0 on RouterA is not receiving a clock signal from the CSU/DSU. 

F. The encapsulation that is configured on S0/0 of RouterB does not match the encapsulation that is configured on S0/0 of RouterA. 

Answer: E,F 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-120/