[May 2016] cisco exam 200-120

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2016 May 200-120 Study Guide Questions:

Q39. - (Topic 4) 

What OSPF command, when configured, will include all interfaces into area 0? 

A. network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0 

B. network 0.0.0.0 0.0.0.0 area 0 

C. network 255.255.255.255 0.0.0.0 area 0 

D. network all-interfaces area 0 

Answer: A 


Q40. - (Topic 8) 

What command is used to verify the DLCI destination address in a Frame Relay static configuration? 

A. show frame-relay pvc 

B. show frame-relay lmi 

C. show frame-relay map 

D. show frame relay end-to-end 

Answer: C 


Q41. - (Topic 4) 

A network administrator is troubleshooting an EIGRP problem on a router and needs to confirm the IP addresses of the devices with which the router has established adjacency. The retransmit interval and the queue counts for the adjacent routers also need to be 

checked. What command will display the required information? 

A. Router# show ip eigrp adjacency 

B. Router# show ip eigrp topology 

C. Router# show ip eigrp interfaces 

D. Router# show ip eigrp neighbors 

Answer: D 


Q42. - (Topic 5) 

Which statement describes VRRP object tracking? 

A. It monitors traffic flow and link utilization. 

B. It ensures the best VRRP router is the virtual router master for the group. 

C. It causes traffic to dynamically move to higher bandwidth links. 

D. It thwarts man-in-the-middle attacks. 

Answer: B 


Q43. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

A network administrator attempts to ping Host2 from Host1 and receives the results that are shown. What is the problem? 

A. The link between Host1 and Switch1 is down. 

B. TCP/IP is not functioning on Host1 

C. The link between Router1 and Router2 is down. 

D. The default gateway on Host1 is incorrect. 

E. Interface Fa0/0 on Router1 is shutdown. 

F. The link between Switch1 and Router1 is down. 

Answer: C 


Q44. - (Topic 5) 

What is a valid HSRP virtual MAC address? 

A. 0000.5E00.01A3 

B. 0007.B400.AE01 

C. 0000.0C07.AC15 

D. 0007.5E00.B301 

Answer: C 


200-120  download

Up to the minute ccna 200-120 pdf:

Q45. - (Topic 3) 

Which option is a valid IPv6 address? 

A. 2001:0000:130F::099a::12a 

B. 2002:7654:A1AD:61:81AF:CCC1 

C. FEC0:ABCD:WXYZ:0067::2A4 

D. 2004:1:25A4:886F::1 

Answer: D 


Q46. - (Topic 9) 

Which condition indicates that service password-encryption is enabled? 

A. The local username password is encrypted in the configuration. 

B. The enable secret is encrypted in the configuration. 

C. The local username password is in clear text in the configuration. 

D. The enable secret is in clear text in the configuration. 

Answer: A 


Q47. - (Topic 2) 

What is one benefit of PVST+? 

A. PVST+ supports Layer 3 load balancing without loops. 

B. PVST+ reduces the CPU cycles for all the switches in the network. 

C. PVST+ allows the root switch location to be optimized per VLAN. 

D. PVST+ automatically selects the root bridge location, to provide optimized bandwidth usage. 

Answer: C 


Q48. - (Topic 5) 

Which three statements about the features of SNMPv2 and SNMPv3 are true? (Choose three.) 

A. SNMPv3 enhanced SNMPv2 security features. 

B. SNMPv3 added the Inform protocol message to SNMP. 

C. SNMPv2 added the Inform protocol message to SNMP. 

D. SNMPv3 added the GetBulk protocol messages to SNMP. 

E. SNMPv2 added the GetBulk protocol message to SNMP. 

F. SNMPv2 added the GetNext protocol message to SNMP. 

Answer: A,C,E 


Q49. - (Topic 6) 

What will be the result if the following configuration commands are implemented on a Cisco switch? 

Switch(config-if)# switchport port-security 

Switch(config-if)# switchport port-security mac-address sticky 

A. A dynamically learned MAC address is saved in the startup-configuration file. 

B. A dynamically learned MAC address is saved in the running-configuration file. 

C. A dynamically learned MAC address is saved in the VLAN database. 

D. Statically configured MAC addresses are saved in the startup-configuration file if frames from that address are received. 

E. Statically configured MAC addresses are saved in the running-configuration file if frames from that address are received. 

Answer: B 


Q50. - (Topic 4) 

What is a global command? 

A. a command that is set once and affects the entire router 

B. a command that is implemented in all foreign and domestic IOS versions 

C. a command that is universal in application and supports all protocols 

D. a command that is available in every release of IOS, regardless of the version or deployment status 

E. a command that can be entered in any configuration mode 

Answer: A 


2passeasy.com

Refined 200-120 pdf:

Q51. - (Topic 8) 

What are two characteristics of Frame Relay point-to-point subinterfaces? (Choose two.) 

A. They create split-horizon issues. 

B. They require a unique subnet within a routing domain. 

C. They emulate leased lines. 

D. They are ideal for full-mesh topologies. 

E. They require the use of NBMA options when using OSPF. 

Answer: B,C 


Q52. - (Topic 5) 

In GLBP, which router will respond to client ARP requests? 

A. The active virtual gateway will reply with one of four possible virtual MAC addresses. 

B. All GLBP member routers will reply in round-robin fashion. 

C. The active virtual gateway will reply with its own hardware MAC address. 

D. The GLBP member routers will reply with one of four possible burned in hardware addresses. 

Answer: A 


Q53. - (Topic 5) 

What are the alert messages generated by SNMP agents called? 

A. TRAP 

B. INFORM 

C. GET 

D. SET 

Answer: A,B 


Q54. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The company uses EIGRP as the routing protocol. What path will packets take from a host on the 192.168.10.192/26 network to a host on the LAN attached to router R1? 

A. The path of the packets will be R3 to R2 to R1. 

B. The path of the packets will be R3 to R1 to R2. 

C. The path of the packets will be both R3 to R2 to R1 AND R3 to R1. 

D. The path of the packets will be R3 to R1. 

Answer: D 


Q55. - (Topic 4) 

Which command encrypts all plaintext passwords? 

A. Router# service password-encryption 

B. Router(config)# password-encryption 

C. Router(config)# service password-encryption 

D. Router# password-encryption 

Answer: C 


Q56. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

What statement is true of the configuration for this network? 

A. The configuration that is shown provides inadequate outside address space for translation of the number of inside addresses that are supported. 

B. Because of the addressing on interface FastEthernet0/1, the Serial0/0 interface address will not support the NAT configuration as shown. 

C. The number 1 referred to in the ip nat inside source command references access-list number 1. 

D. ExternalRouter must be configured with static routes to networks 172.16.1.0/24 and 172.16.2.0/24. 

Answer: C 


Q57. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

The output that is shown is generated at a switch. Which three statements are true? (Choose three.) 

A. All ports will be in a state of discarding, learning, or forwarding. 

B. Thirty VLANs have been configured on this switch. 

C. The bridge priority is lower than the default value for spanning tree. 

D. All interfaces that are shown are on shared media. 

E. All designated ports are in a forwarding state. 

F. This switch must be the root bridge for all VLANs on this switch. 

Answer: A,C,E 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-120/