May 2016 updated: cisco ccna 200-120

Precise of 200-120 exam question materials and training materials for Cisco certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 200-120 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam Today!

2016 May 200-120 Study Guide Questions:

Q58. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

A network administrator is configuring an EtherChannel between SW1 and SW2. The SW1 configuration is shown. What is the correct configuration for SW2? 

A. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode active switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode active switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk 

B. interface FastEthernet 0/1 channel-group 2 mode auto switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 2 mode auto switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk 

C. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode desirable switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode desirable switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk 

D. interface FastEthernet 0/1 channel-group 1 mode passive switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk interface FastEthernet 0/2 channel-group 1 mode passive switchport trunk encapsulation dot1q switchport mode trunk 

Answer: C 


Q59. DRAG DROP - (Topic 4) 

Answer: 


Q60. - (Topic 2) 

Which two of these statements regarding RSTP are correct? (Choose two.) 

A. RSTP cannot operate with PVST+. 

B. RSTP defines new port roles. 

C. RSTP defines no new port states. 

D. RSTP is a proprietary implementation of IEEE 802.1D STP. 

E. RSTP is compatible with the original IEEE 802.1D STP. 

Answer: B,E 


Q61. - (Topic 9) 

Which two statements about late collisions are true? (Choose two.) 

A. They may indicate a duplex mismatch. 

B. By definition, they occur after the 512th bit of the frame has been transmitted. 

C. They indicate received frames that did not pass the FCS match. 

D. They are frames that exceed 1518 bytes. 

E. They occur when CRC errors and interference occur on the cable. 

Answer: A,B 


Q62. - (Topic 7) 

Which protocol can cause overload on a CPU of a managed device? 

A. Netflow 

B. WCCP 

C. IP SLA 

D. SNMP 

Answer: D 


Q63. - (Topic 7) 

What are three reasons to collect Netflow data on a company network? (Choose three.) 

A. To identify applications causing congestion. 

B. To authorize user network access. 

C. To report and alert link up / down instances. 

D. To diagnose slow network performance, bandwidth hogs, and bandwidth utilization. 

E. To detect suboptimal routing in the network. 

F. To confirm the appropriate amount of bandwidth that has been allocated to each Class of Service. 

Answer: A,D,F 


200-120  exam question

Rebirth testout ccna 200-120:

Q64. - (Topic 1) 

Which of the following correctly describe steps in the OSI data encapsulation process? (Choose two.) 

A. The transport layer divides a data stream into segments and may add reliability and flow control information. 

B. The data link layer adds physical source and destination addresses and an FCS to the segment. 

C. Packets are created when the network layer encapsulates a frame with source and destination host addresses and protocol-related control information. 

D. Packets are created when the network layer adds Layer 3 addresses and control information to a segment. 

E. The presentation layer translates bits into voltages for transmission across the physical link. 

Answer: A,D 


Q65. - (Topic 7) 

In which circumstance are multiple copies of the same unicast frame likely to be transmitted in a switched LAN? 

A. during high traffic periods 

B. after broken links are re-established 

C. when upper-layer protocols require high reliability 

D. in an improperly implemented redundant topology 

E. when a dual ring topology is in use 

Answer: D 


Q66. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Which three statements correctly describe Network Device A? (Choose three.) 

A. With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does not require an IP address. 

B. With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does require an IP address on a unique IP subnet. 

C. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 2 device for the PCs to communicate with each other. 

D. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 3 device for the PCs to communicate with each other. 

E. With a network wide mask of 255.255.254.0, each interface does not require an IP address. 

Answer: B,D,E 


Q67. - (Topic 9) 

Which command can you enter to configure a local username with an encrypted password and EXEC mode user privileges? 

A. Router(config)#username jdone privilege 1 password 7 08314D5D1A48 

B. Router(config)#username jdone privilege 1 password 7 PASSWORD1 

C. Router(config)#username jdone privilege 15 password 0 08314D5D1A48 

D. Router(config)#username jdone privilege 15 password 0 PASSWORD1 

Answer: A 


Q68. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

What is the cause of the Syslog output messages? 

A. The EIGRP neighbor on Fa0/1 went down due to a failed link. 

B. The EIGRP neighbor connected to Fa0/1 is participating in a different EIGRP process, causing the adjacency to go down. 

C. A shut command was executed on interface Fa0/1, causing the EIGRP adjacency to go down. 

D. Interface Fa0/1 has become error disabled, causing the EIGRP adjacency to go down. 

Answer: C 


Q69. - (Topic 1) 

What is the difference between a CSU/DSU and a modem? 

A. A CSU/DSU converts analog signals from a router to a leased line; a modem converts analog signals from a router to a leased line. 

B. A CSU/DSU converts analog signals from a router to a phone line; a modem converts digital signals from a router to a leased line. 

C. A CSU/DSU converts digital signals from a router to a phone line; a modem converts analog signals from a router to a phone line. 

D. A CSU/DSU converts digital signals from a router to a leased line; a modem converts digital signals from a router to a phone line. 

Answer: D 


2passeasy.com

Real testking ccna 200-120:

Q70. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What is the effect of the configuration that is shown? 

A. It configures SSH globally for all logins. 

B. It tells the router or switch to try to establish an SSh connection first and if that fails to use Telnet. 

C. It configures the virtual terminal lines with the password 030752180500. 

D. It configures a Cisco network device to use the SSH protocol on incoming communications via the virtual terminal ports. 

E. It allows seven failed login attempts before the VTY lines are temporarily shutdown. 

Answer: D 


Q71. - (Topic 2) 

Which three statements about RSTP are true? (Choose three.) 

A. RSTP significantly reduces topology reconverging time after a link failure. 

B. RSTP expands the STP port roles by adding the alternate and backup roles. 

C. RSTP port states are blocking, discarding, learning, or forwarding. 

D. RSTP provides a faster transition to the forwarding state on point-to-point links than STP does. 

E. RSTP also uses the STP proposal-agreement sequence. 

F. RSTP uses the same timer-based process as STP on point-to-point links. 

Answer: A,B,D 


Q72. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit: 

What will Router1 do when it receives the data frame shown? (Choose three.) 

A. Router1 will strip off the source MAC address and replace it with the MAC address 0000.0c36.6965. 

B. Router1 will strip off the source IP address and replace it with the IP address 

192.168.40.1. 

C. Router1 will strip off the destination MAC address and replace it with the MAC address 0000.0c07.4320. 

D. Router1 will strip off the destination IP address and replace it with the IP address of 192.168.40.1. 

E. Router1 will forward the data packet out interface FastEthernet0/1. 

F. Router1 will forward the data packet out interface FastEthernet0/2. 

Answer: A,C,F Topic 2, LAN Switching Technologies 


Q73. - (Topic 4) 

What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.) 

A. It requires the use of ARP. 

B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link. 

C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link. 

D. It routes over links rather than over networks. 

Answer: B,D 


Q74. - (Topic 9) 

What is the correct routing match to reach 172.16.1.5/32? 

A. 172.16.1.0/26 

B. 172.16.1.0/25 

C. 172.16.1.0/24 

D. the default route 

Answer: A 


Q75. - (Topic 1) 

Which of the following describes the roles of devices in a WAN? (Choose three.) 

A. A CSU/DSU terminates a digital local loop. 

B. A modem terminates a digital local loop. 

C. A CSU/DSU terminates an analog local loop. 

D. A modem terminates an analog local loop. 

E. A router is commonly considered a DTE device. 

F. A router is commonly considered a DCE device. 

Answer: A,D,E 


Q76. - (Topic 4) 

A router receives information about network 192.168.10.0/24 from multiple sources. What will the router consider the most reliable information about the path to that network? 

A. a directly connected interface with an address of 192.168.10.254/24 

B. a static route to network 192.168.10.0/24 

C. a RIP update for network 192.168.10.0/24 

D. an OSPF update for network 192.168.0.0/16 

E. a default route with a next hop address of 192.168.10.1 

F. a static route to network 192.168.10.0/24 with a local serial interface configured as the next hop 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-120/