May 2021 updated: ccna pass4sure 200-120 pdf

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2021 May 200-120 Study Guide Questions:

Q191. - (Topic 7) 

What are three values that must be the same within a sequence of packets for Netflow to consider them a network flow? (Choose three.) 

A. source IP address 

B. source MAC address 

C. egress interface 

D. ingress interface 

E. destination IP address 

F. IP next-hop 

Answer: A,D,E 


Q192. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Based on the information given, which switch will be elected root bridge and why? 

A. Switch A, because it has the lowest MAC address 

B. Switch A, because it is the most centrally located switch 

C. Switch B, because it has the highest MAC address 

D. Switch C, because it is the most centrally located switch 

E. Switch C, because it has the lowest priority 

F. Switch D, because it has the highest priority 

Answer: E 


Q193. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

A network associate has configured OSPF with the command: 

City(config-router)# network 192.168.12.64 0.0.0.63 area 0 

After completing the configuration, the associate discovers that not all the interfaces are participating in OSPF. Which three of the interfaces shown in the exhibit will participate in OSPF according to this configuration statement? (Choose three.) 

A. FastEthernet0 /0 

B. FastEthernet0 /1 

C. Serial0/0 

D. Serial0/1.102 

E. Serial0/1.103 

F. Serial0/1.104 

Answer: B,C,D 


Q194. - (Topic 7) 

What Cisco IOS feature can be enabled to pinpoint an application that is causing slow network performance? 

A. SNMP 

B. Netflow 

C. WCCP 

D. IP SLA 

Answer: B 


Q195. - (Topic 9) 

What are two requirements for an HSRP group? (Choose two.) 

A. exactly one active router 

B. one or more standby routers 

C. one or more backup virtual routers 

D. exactly one standby active router 

E. exactly one backup virtual router 

Answer: A,B 


Q196. - (Topic 7) 

What would be the effect of Issuing the command ip access-group 115 in on the s0/0/1 interface? 

. No host could connect to RouterC through s0/0/1. 

A. Telnet and ping would work but routing updates would fail. 

B. FTP, FTP-DATA, echo, and www would work but telnet would fail. 

C. Only traffic from the 10.4.4.0 network would pass through the interface. 

Answer: A 


2passeasy.com

Renovate cisco exam 200-120:

Q197. - (Topic 5) 

What authentication type is used by SNMPv2? 

A. HMAC-MD5 

B. HMAC-SHA 

C. CBC-DES 

D. community strings 

Answer: D 


Q198. - (Topic 2) 

Why will a switch never learn a broadcast address? 

A. Broadcasts only use network layer addressing. 

B. A broadcast frame is never forwarded by a switch. 

C. A broadcast address will never be the source address of a frame. 

D. Broadcast addresses use an incorrect format for the switching table. 

E. Broadcast frames are never sent to switches. 

Answer: C 


Q199. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

The network shown in the diagram is experiencing connectivity problems. Which of the following will correct the problems? (Choose two.) 

A. Configure the gateway on Host A as 10.1.1.1. 

B. Configure the gateway on Host B as 10.1.2.254. 

C. Configure the IP address of Host A as 10.1.2.2. 

D. Configure the IP address of Host B as 10.1.2.2. 

E. Configure the masks on both hosts to be 255.255.255.224. 

F. Configure the masks on both hosts to be 255.255.255.240. 

Answer: B,D 


Q200. - (Topic 2) 

Which term describes a spanning-tree network that has all switch ports in either the blocking or fowarding state? 

A. converged 

B. redundant 

C. provisioned 

D. spanned 

Answer: A 


Q201. DRAG DROP - (Topic 4) 

Answer: 


Q202. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What commands must be configured on the 2950 switch and the router to allow communication between host 1 and host 2? (Choose two.) 

A. Router(config)# interface fastethernet 0/0 Router(config-if)# ip address 192.168.1.1 255.255.255.0 Router(config-if)# no shut down 

B. Router(config)# interface fastethernet 0/0 Router(config-if)# no shut down Router(config)# interface fastethernet 0/0.1 Router(config-subif)# encapsulation dot1q 10 Router(config-subif)# ip address 192.168.10.1 255.255.255.0 Router(config)# interface fastethernet 0/0.2 

Router(config-subif)# encapsulation dot1q 20 Router(config-subif)# ip address 192.168.20.1 255.255.255.0 

C. Router(config)# router eigrp 100 Router(config-router)# network 192.168.10.0 Router(config-router)# network 192.168.20.0 

D. Switch1(config)# vlan database Switch1(config-vlan)# vtp domain XYZ Switch1(config-vlan)# vtp server 

E. Switch1(config)# interface fastethernet 0/1 Switch1(config-if)# switchport mode trunk 

F. Switch1(config)# interface vlan 1 Switch1(config-if)# ip default-gateway 192.168.1.1 

Answer: B,E 


2passeasy.com

Download vce 200-120:

Q203. - (Topic 9) 

Which command can you use to set the hostname on a switch? 

A. switch-mdf-c1(config)#hostname switch-mdf1 

B. switch-mdf-c1>hostname switch-mdf1 

C. switch-mdf-c1#hostname switch-mdf1 

D. switch-mdf-c1(config-if)#hostname switch-mdf1 

Answer: A 


Q204. - (Topic 4) 

Which command is used to display the collection of OSPF link states? 

A. show ip ospf link-state 

B. show ip ospf lsa database 

C. show ip ospf neighbors 

D. show ip ospf database 

Answer: D 


Q205. - (Topic 3) 

Which command enables IPv6 forwarding on a Cisco router? 

A. ipv6 local 

B. ipv6 host 

C. ipv6 unicast-routing 

D. ipv6 neighbor 

Answer: C 


Q206. - (Topic 4) 

Which command reveals the last method used to powercycle a router? 

A. show reload 

B. show boot 

C. show running-config 

D. show version 

Answer: D 


Q207. - (Topic 4) 

What are two benefits of using a single OSPF area network design? (Choose two.) 

A. It is less CPU intensive for routers in the single area. 

B. It reduces the types of LSAs that are generated. 

C. It removes the need for virtual links. 

D. It increases LSA response times. 

E. It reduces the number of required OSPF neighbor adjacencies. 

Answer: B,C 


Q208. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

Assuming that the entire network topology is shown, what is the operational status of the interfaces of R2 as indicated by the command output shown? 

A. One interface has a problem. 

B. Two interfaces have problems. 

C. The interfaces are functioning correctly. 

D. The operational status of the interfaces cannot be determined from the output shown. 

Answer: C 


Q209. - (Topic 9) 

Refer to the exhibit. 

What is the effect of the given configuration? 

A. It configures an inactive switch virtual interface. 

B. It configures an active management interface. 

C. It configures the native VLAN. 

D. It configures the default VLAN. 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-120/