ccna routing and switching 200-120 [May 2016]

High value of 200-120 free practice exam materials and pack for Cisco certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 200-120 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam Today!

2016 May 200-120 Study Guide Questions:

Q210. - (Topic 9) 

Which command can you enter to set the default route for all traffic to an interface? 

A. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1 

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.255 GigabitEthernet0/1 

C. router(config-router)#default-information originate 

D. router(config-router)#default-information originate always 

Answer: A 


Q211. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Switch port FastEthernet 0/24 on ALSwitch1 will be used to create an IEEE 802.1Q-compliant trunk to another switch. Based on the output shown, what is the reason the trunk does not form, even though the proper cabling has been attached? 

A. VLANs have not been created yet. 

B. An IP address must be configured for the port. 

C. The port is currently configured for access mode. 

D. The correct encapsulation type has not been configured. 

E. The “no shutdown” command has not been entered for the port. 

Answer: C 


Q212. - (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 

Statements A, B, C, and D of ACL 10 have been entered in the shown order and applied to interface E0 inbound, to prevent all hosts (except those whose addresses are the first and last IP of subnet 172.21.1.128/28) from accessing the network. But as is, the ACL does not restrict anyone from the network. How can the ACL statements be re-arranged so that the system works as intended? 

A. ACDB 

B. BADC 

C. DBAC 

D. CDBA 

Answer: D 


Q213. - (Topic 3) 

You are working in a data center environment and are assigned the address range 10.188.31.0/23. You are asked to develop an IP addressing plan to allow the maximum number of subnets with as many as 30 hosts each. Which IP address range meets these requirements? 

A. 10.188.31.0/26 

B. 10.188.31.0/25 

C. 10.188.31.0/28 

D. 10.188.31.0/27 

E. 10.188.31.0/29 

Answer: D 


Q214. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

According to the routing table, where will the router send a packet destined for 10.1.5.65? 

A. 10.1.1.2 

B. 10.1.2.2 

C. 10.1.3.3 

D. 10.1.4.4 

Answer: C 


Q215. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

The two connected ports on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.) 

A. Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports. 

B. Ensure that cables A and B are straight-through cables. 

C. Ensure cable A is plugged into a trunk port. 

D. Ensure the switch has power. 

E. Reboot all of the devices. 

F. Reseat all cables. 

Answer: B,D,F 


2passeasy.com

Up to date ccna pass4sure 200-120 pdf:

Q216. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

Host A pings interface S0/0 on router 3. What is the TTL value for that ping? 

A. 252 

B. 253 

C. 254 

D. 255 

Answer: B 


Q217. - (Topic 9) 

Which command can you enter to view the ports that are assigned to VLAN 20? 

A. Switch#show vlan id 20 

B. Switch#show ip interface brief 

C. Switch#show interface vlan 20 

D. Switch#show ip interface vlan 20 

Answer: A 


Q218. CORRECT TEXT - (Topic 7) 

Answer: Corp1>enable Corp1#configure terminal Corp1(config)#access-list 100 permit tcp host 192.168.33.3 host 172.22.242.23 eq 80 Corp1(config)#access-list 100 deny tcp 192.168.33.0 0.0.0.255 host 172.22.242.23 eq 

Corp1(config)#access-list 100 permit ip any any Corp1(config)#interface fa 0/1 sh ip int brief Corp1(config-if)#ip access-group 100 out Corp1(config-if)#end Corp1#copy running-config startup-config 


Q219. - (Topic 4) 

What is the effect of using the service password-encryption command? 

A. Only the enable password will be encrypted. 

B. Only the enable secret password will be encrypted. 

C. Only passwords configured after the command has been entered will be encrypted. 

D. It will encrypt the secret password and remove the enable secret password from the configuration. 

E. It will encrypt all current and future passwords. 

Answer: E 


Q220. - (Topic 3) 

Which subnet mask would be appropriate for a network address range to be subnetted for up to eight LANs, with each LAN containing 5 to 26 hosts? 

A. 0.0.0.240 

B. 255.255.255.252 

C. 255.255.255.0 

D. 255.255.255.224 

E. 255.255.255.240 

Answer: D 


Q221. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

All of the routers in the network are configured with the ip subnet-zero command. Which network addresses should be used for Link A and Network A? (Choose two.) 

A. Network A - 172.16.3.48/26 

B. Network A - 172.16.3.128/25 

C. Network A - 172.16.3.192/26 

D. Link A - 172.16.3.0/30 

E. Link A - 172.16.3.40/30 

F. Link A - 172.16.3.112/30 

Answer: B,D 


2passeasy.com

100% Guarantee cisco routing and switching 200-120:

Q222. - (Topic 1) 

In an Ethernet network, under what two scenarios can devices transmit? (Choose two.) 

A. when they receive a special token 

B. when there is a carrier 

C. when they detect no other devices are sending 

D. when the medium is idle 

E. when the server grants access 

Answer: C,D 


Q223. - (Topic 8) 

A network administrator needs to configure a serial link between the main office and a remote location. The router at the remote office is a non-Cisco router. How should the network administrator configure the serial interface of the main office router to make the connection? 

A. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# no shut 

B. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# encapsulation ppp Main(config-if)# no shut 

C. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)# ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)# encapsulation frame-relay Main(config-if)# authentication chap Main(config-if)# no shut 

D. Main(config)# interface serial 0/0 Main(config-if)#ip address 172.16.1.1 255.255.255.252 Main(config-if)#encapsulation ietf Main(config-if)# no shut 

Answer: B 


Q224. - (Topic 4) 

On a corporate network, hosts on the same VLAN can communicate with each other, but they are unable to communicate with hosts on different VLANs. What is needed to allow communication between the VLANs? 

A. a router with subinterfaces configured on the physical interface that is connected to the switch 

B. a router with an IP address on the physical interface connected to the switch 

C. a switch with an access link that is configured between the switches 

D. a switch with a trunk link that is configured between the switches 

Answer: A 


Q225. DRAG DROP - (Topic 1) 

Answer: 


Q226. - (Topic 3) 

Given an IP address 172.16.28.252 with a subnet mask of 255.255.240.0, what is the correct network address? 

A. 172.16.16.0 

B. 172.16.0.0 

C. 172.16.24.0 

D. 172.16.28.0 

Answer: A 


Q227. - (Topic 2) 

What are three advantages of VLANs? (Choose three.) 

A. VLANs establish broadcast domains in switched networks. 

B. VLANs utilize packet filtering to enhance network security. 

C. VLANs provide a method of conserving IP addresses in large networks. 

D. VLANs provide a low-latency internetworking alternative to routed networks. 

E. VLANs allow access to network services based on department, not physical location. 

F. VLANs can greatly simplify adding, moving, or changing hosts on the network. 

Answer: A,E,F 


Q228. - (Topic 6) 

Which set of commands is recommended to prevent the use of a hub in the access layer? 

A. switch(config-if)#switchport mode trunk switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

B. switch(config-if)#switchport mode trunk switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

C. switch(config-if)#switchport mode access switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

D. switch(config-if)#switchport mode access switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-120/