Questions Ask for cisco routing and switching 200-120

Want to know Ucertify 200-120 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) certification experience? Study Top Quality Cisco 200-120 answers to Improve 200-120 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 200-120 (CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)) test on your first attempt.

2016 Jul testout 200-120:

Q1. - (Topic 9) 

Which three characteristics are representative of a link-state routing protocol? (Choose three.) 

A. provides common view of entire topology 

B. exchanges routing tables with neighbors 

C. calculates shortest path 

D. utilizes event-triggered updates 

E. utilizes frequent periodic updates 

Answer: A,C,D 


Q2. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

What is the most appropriate summarization for these routes? 

A. 10.0.0.0 /21 

B. 10.0.0.0 /22 

C. 10.0.0.0 /23 

D. 10.0.0.0 /24 

Answer: B 


Q3. - (Topic 3) 

What are three approaches that are used when migrating from an IPv4 addressing scheme to an IPv6 scheme. (Choose three.) 

A. enable dual-stack routing 

B. configure IPv6 directly 

C. configure IPv4 tunnels between IPv6 islands 

D. use proxying and translation to translate IPv6 packets into IPv4 packets 

E. statically map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

F. use DHCPv6 to map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

Answer: A,C,D 


Q4. - (Topic 4) 

Two routers named Atlanta and Brevard are connected via their serial interfaces as illustrated, but they are unable to communicate. The Atlanta router is known to have the correct configuration. 

Given the partial configurations, identify the fault on the Brevard router that is causing the lack of connectivity. 

A. incompatible IP address 

B. insufficient bandwidth 

C. incorrect subnet mask 

D. incompatible encapsulation 

E. link reliability too low 

F. IPCP closed 

Answer: D 


Q5. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

When running EIGRP, what is required for RouterA to exchange routing updates with RouterC? 

A. AS numbers must be changed to match on all the routers 

B. Loopback interfaces must be configured so a DR is elected 

C. The no auto-summary command is needed on Router A and Router C 

D. Router B needs to have two network statements, one for each connected network 

Answer: A 


Q6. - (Topic 4) 

Before installing a new, upgraded version of the IOS, what should be checked on the router, and which command should be used to gather this information? (Choose two.) 

A. the amount of available ROM 

B. the amount of available flash and RAM memory 

C. the version of the bootstrap software present on the router 

D. show version 

E. show processes 

F. show running-config 

Answer: B,D 


Q7. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 

After HostA pings HostB, which entry will be in the ARP cache of HostA to support this transmission? 

A. Exhibit A 

B. Exhibit B 

C. Exhibit C 

D. Exhibit D 

E. Exhibit E 

F. Exhibit F 

Answer: A 


Q8. - (Topic 2) 

Based on the network shown in the graphic 

Which option contains both the potential networking problem and the protocol or setting that should be used to prevent the problem? 

A. routing loops, hold down timers 

B. switching loops, split horizon 

C. routing loops, split horizon 

D. switching loops, VTP 

E. routing loops, STP 

F. switching loops, STP 

Answer: F 


Q9. - (Topic 5) 

On which options are standard access lists based? 

A. destination address and wildcard mask 

B. destination address and subnet mask 

C. source address and subnet mask 

D. source address and wildcard mask 

Answer: D 


200-120  practice test

Update ccna 200-120 study guide:

Q10. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The technician wants to upload a new IOS in the router while keeping the existing IOS. What is the maximum size of an IOS file that could be loaded if the original IOS is also kept in flash? 

A. 3 MB 

B. 4 MB 

C. 5 MB 

D. 7 MB 

E. 8 MB 

Answer: B 


Q11. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

What is the most efficient summarization that R1 can use to advertise its networks to R2? 

A. 172.1.0.0/22 

B. 172.1.0.0/21 

C. 172.1.4.0/22 

D. 172.1.4.0/24 172.1.5.0/24 172.1.6.0/24 172.1.7.0/24 

E. 172.1.4.0/25 172.1.4.128/25 172.1.5.0/24 172.1.6.0/24 172.1.7.0/24 

Answer: C 


Q12. - (Topic 5) 

What SNMP message alerts the manager to a condition on the network? 

A. response 

B. get 

C. trap 

D. capture 

Answer: C 


Q13. CORRECT TEXT - (Topic 7) 

Answer: Select the console on Corp1 router Configuring ACL Corp1>enable Corp1#configure terminal comment: To permit only Host C (192.168.33.3){source addr} to access finance server address (172.22.242.23) {destination addr} on port number 80 (web) Corp1(config)#access-list 100 permit tcp host 192.168.33.3 host 172.22.242.23 eq 80 comment: To deny any source to access finance server address (172.22.242.23) {destination addr} on port number 80 (web) Corp1(config)#access-list 100 deny tcp any host 172.22.242.23 eq 80 comment: To permit ip protocol from any source to access any destination because of the implicit deny any any statement at the end of ACL. Corp1(config)#access-list 100 permit ip any any Applying the ACL on the Interface comment: Check show ip interface brief command to identify the interface type and number by checking the IP address configured. Corp1(config)#interface fa 0/1 If the ip address configured already is incorrect as well as the subnet mask. this should be corrected in order ACL to work type this commands at interface mode : no ip address 192.x.x.x 255.x.x.x (removes incorrect configured ipaddress and subnet mask) Configure Correct IP Address and subnet mask : ip address 172.22.242.30 255.255.255.240 ( range of address specified going to server is given as 172.22.242.17 - 172.22.242.30 ) comment: Place the ACL to check for packets going outside the interface towards the finance web server. Corp1(config-if)#ip access-group 100 out Corp1(config-if)#end Important: To save your running config to startup before exit. Corp1#copy running-config startup-config Verifying the Configuration : Step1: show ip interface brief command identifies the interface on which to apply access list. Step2: Click on each host A,B,C & D . Host opens a web browser page , Select address box of the web browser and type the ip address of finance web server(172.22.242.23) to test whether it permits /deny access to the finance web Server . Step 3: Only Host C (192.168.33.3) has access to the server . If the other host can also access then maybe something went wrong in your configuration . check whether you configured correctly and in order. Step 4: If only Host C (192.168.33.3) can access the Finance Web Server you can click on NEXT button to successfully submit the ACL SIM. 


Q14. - (Topic 6) 

How does using the service password-encryption command on a router provide additional security? 

A. by encrypting all passwords passing through the router 

B. by encrypting passwords in the plain text configuration file 

C. by requiring entry of encrypted passwords for access to the device 

D. by configuring an MD5 encrypted key to be used by routing protocols to validate routing exchanges 

E. by automatically suggesting encrypted passwords for use in configuring the router 

Answer: B 


Q15. - (Topic 5) 

Syslog was configured with a level 3 trap. Which 3 types of logs would be generated (choose four) 

A. Emergencies 

B. Alerts 

C. Critical 

D. Errors 

E. Warnings 

Answer: A,B,C,D 


Q16. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What can be determined about the router from the console output? 

A. No configuration file was found in NVRAM. 

B. No configuration file was found in flash. 

C. No configuration file was found in the PCMCIA card. 

D. Configuration file is normal and will load in 15 seconds. 

Answer: A 


Q17. - (Topic 6) 

Which Cisco Catalyst feature automatically disables the port in an operational PortFast upon receipt of a BPDU? 

A. BackboneFast 

B. UplinkFast 

C. Root Guard 

D. BPDU Guard 

E. BPDU Filter 

Answer: D 


Q18. - (Topic 3) 

The network administrator needs to address seven LANs. RIP version 1 is the only routing protocol in use on the network and subnet 0 is not being used. What is the maximum number of usable IP addresses that can be supported on each LAN if the organization is using one class C address block? 

A. 8 

B. 6 

C. 30 

D. 32 

E. 14 

F. 16 

Answer: C 


Q19. CORRECT TEXT - (Topic 9) 

A corporation wants to add security to its network. The requirements are: 

. Host C should be able to use a web browser (HTTP) to access the Finance Web Server. . Other types of access from host C to the Finance Web Server should be blocked. . All access from hosts in the Core or local LAN to the Finance Web Server should be blocked. . All hosts in the Core and on local LAN should be able to access the Public Web Server. 

You have been tasked to create and apply a numbered access list to a single outbound interface. This access list can contain no more than three statements that meet these requirements. 

Access to the router CLI can be gained by clicking on the appropriate host. 

All passwords have been temporarily set to “cisco”. 

The Core connection uses an IP address of 198.18.209.65. 

The computers in the Hosts LAN have been assigned addresses of 192.168.78.1 – 

192.168.78.254. host A 192.168.78.1 host B 192.168.78.2 host C 192.168.78.3 host D 192.168.78.4 The Finance Web Server has been assigned an address of 172.22.146.17. The Public Web Server in the Server LAN has been assigned an address of 

172.22.146.18. 

Answer: Please see below explanation part for details answer steps: 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-120/