ccna routing and switching 200-120 pdf (96 to 114)

Testking 200-120 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exercise check would be the most suitable choice for you to plan for the actual Cisco examination. If you wish to be considered a prominent Testking technicians, you cant avoid the actual Testking 200-120 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) material provision. Learn not just the true 200-120 check answers and questions but also the comprehensive description. Passing Cisco 200-120 certification is actually the first most essential thing, in addition, you can study numerous specialised understanding and encounters that will utilized in not able to exercise perform.

2016 Jul ccnax 200-120 study guide:

Q96. - (Topic 4) 

If IP routing is enabled, which two commands set the gateway of last resort to the default gateway? (Choose two.) 

A. ip default-gateway 0.0.0.0 

B. ip route 172.16.2.1 0.0.0.0 0.0.0.0 

C. ip default-network 0.0.0.0 

D. ip default-route 0.0.0.0 0.0.0.0 172.16.2.1 

E. ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 172.16.2.1 

Answer: C,E 


Q97. - (Topic 8) 

Which two statistics appear in show frame-relay map output? (Choose two.) 

A. the number of BECN packets that are received by the router 

B. the value of the local DLCI 

C. the number of FECN packets that are received by the router 

D. the status of the PVC that is configured on the router 

E. the IP address of the local router 

Answer: B,D 


Q98. - (Topic 4) 

What command sequence will configure a router to run OSPF and add network 10.1.1.0 /24 to area 0? 

A. router ospf area 0 network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

B. router ospf network 10.1.1.0 0.0.0.255 

C. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

D. router ospf area 0 network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

E. router ospf network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

F. router ospf 1 network 10.1.1.0 0.0.0.255 

Answer: C 


Q99. - (Topic 5) 

Which statement is correct regarding the operation of DHCP? 

A. A DHCP client uses a ping to detect address conflicts. 

B. A DHCP server uses a gratuitous ARP to detect DHCP clients. 

C. A DHCP client uses a gratuitous ARP to detect a DHCP server. 

D. If an address conflict is detected, the address is removed from the pool and an administrator must resolve the conflict. 

E. If an address conflict is detected, the address is removed from the pool for an amount of time configurable by the administrator. 

F. If an address conflict is detected, the address is removed from the pool and will not be reused until the server is rebooted. 

Answer: D 


Q100. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

Which of these statements correctly describes the state of the switch once the boot process has been completed? 

A. As FastEthernet0/12 will be the last to come up, it will be blocked by STP. 

B. Remote access management of this switch will not be possible without configuration change. 

C. More VLANs will need to be created for this switch. 

D. The switch will need a different IOS code in order to support VLANs and STP. 

Answer: B 


Q101. - (Topic 6) 

When you are troubleshooting an ACL issue on a router, which command would you use to verify which interfaces are affected by the ACL? 

A. show ip access-lists 

B. show access-lists 

C. show interface 

D. show ip interface 

E. list ip interface 

Answer: D 


Q102. - (Topic 2) 

What is the function of the command switchport trunk native vlan 999 on a Cisco Catalyst switch? 

A. It creates a VLAN 999 interface. 

B. It designates VLAN 999 for untagged traffic. 

C. It blocks VLAN 999 traffic from passing on the trunk. 

D. It designates VLAN 999 as the default for all unknown tagged traffic. 

Answer: B 


Q103. - (Topic 5) 

What are three components that comprise the SNMP framework? (Choose three.) 

A. MIB 

B. agent 

C. set 

D. AES 

E. supervisor 

F. manager 

Answer: A,B,F 


Q104. - (Topic 3) 

How many bits are contained in each field of an IPv6 address? 

A. 24 

B. 4 

C. 8 

D. 16 

Answer: D 


2passeasy.com

Far out testout 200-120:

Q105. - (Topic 3) 

Which two are features of IPv6? (Choose two.) 

A. anycast 

B. broadcast 

C. multicast 

D. podcast 

E. allcast 

Answer: A,C 


Q106. - (Topic 1) 

Where does routing occur within the DoD TCP/IP reference model? 

A. application 

B. internet 

C. network 

D. transport 

Answer: B 


Q107. - (Topic 2) 

Refer to the topology shown in the exhibit. 

Which ports will be STP designated ports if all the links are operating at the same bandwidth? (Choose three.) 

A. Switch A - Fa0/0 

B. Switch A - Fa0/1 

C. Switch B - Fa0/0 

D. Switch B - Fa0/1 

E. Switch C - Fa0/0 

F. Switch C - Fa0/1 

Answer: B,C,D 


Q108. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

A problem with network connectivity has been observed. It is suspected that the cable connected to switch port Fa0/9 on Switch1 is disconnected. What would be an effect of this cable being disconnected? 

A. Host B would not be able to access the server in VLAN9 until the cable is reconnected. 

B. Communication between VLAN3 and the other VLANs would be disabled. 

C. The transfer of files from Host B to the server in VLAN9 would be significantly slower. 

D. For less than a minute, Host B would not be able to access the server in VLAN9. Then normal network function would resume. 

Answer: D 


Q109. - (Topic 2) 

A switch is configured with all ports assigned to VLAN 2 with full duplex FastEthernet to segment existing departmental traffic. What is the effect of adding switch ports to a new VLAN on the switch? 

A. More collision domains will be created. 

B. IP address utilization will be more efficient. 

C. More bandwidth will be required than was needed previously. 

D. An additional broadcast domain will be created. 

Answer: D 


Q110. - (Topic 9) 

Which two statements about the tunnel mode ipv6ip command are true? (Choose two.) 

A. It enables the transmission of IPv6 packets within the configured tunnel. 

B. It specifies IPv4 as the encapsulation protocol. 

C. It specifies IPv6 as the encapsulation protocol. 

D. It specifies IPv6 as the transport protocol. 

E. It specifies that the tunnel is a Teredo tunnel. 

Answer: A,B 


Q111. - (Topic 5) 

What are the Popular destinations for syslog messages to be saved? (Choose three) 

A. Flash 

B. The logging buffer .RAM 

C. The console terminal 

D. Other terminals 

E. Syslog server 

Answer: B,C,E 


Q112. - (Topic 2) 

In a switched environment, what does the IEEE 802.1Q standard describe? 

A. the operation of VTP 

B. a method of VLAN trunking 

C. an approach to wireless LAN communication 

D. the process for root bridge selection 

E. VLAN pruning 

Answer: B 


Q113. - (Topic 1) 

Which of the following statements describe the network shown in the graphic? (Choose two.) 

A. There are two broadcast domains in the network. 

B. There are four broadcast domains in the network. 

C. There are six broadcast domains in the network. 

D. There are four collision domains in the network. 

E. There are five collision domains in the network. 

F. There are seven collision domains in the network. 

Answer: A,F 


Q114. - (Topic 4) 

What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.) 

A. It requires the use of ARP. 

B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link. 

C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link. 

D. It routes over links rather than over networks. 

Answer: B,D 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-120/