[Apr 2016] ccna 200-120 free dumps

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2016 Apr 200-120 Study Guide Questions:

Q172. - (Topic 5) 

Which three are the components of SNMP? (Choose three) 

A. MIB 

B. SNMP Manager 

C. SysLog Server 

D. SNMP Agent 

E. Set 

Answer: A,B,D 


Q173. - (Topic 5) 

Which three features are added in SNMPv3 over SNMPv2? 

A. Message Integrity 

B. Compression 

C. Authentication 

D. Encryption 

E. Error Detection 

Answer: A,C,D 


Q174. - (Topic 4) 

Which parameter would you tune to affect the selection of a static route as a backup, when a dynamic protocol is also being used? 

A. hop count 

B. administrative distance 

C. link bandwidth 

D. link delay 

E. link cost 

Answer: B 


Q175. - (Topic 4) 

Refer to the graphic. 

R1 is unable to establish an OSPF neighbor relationship with R3. What are possible reasons for this problem? (Choose two.) 

A. All of the routers need to be configured for backbone Area 1. 

B. R1 and R2 are the DR and BDR, so OSPF will not establish neighbor adjacency with R3. 

C. A static route has been configured from R1 to R3 and prevents the neighbor adjacency from being established. 

D. The hello and dead interval timers are not set to the same values on R1 and R3. 

E. EIGRP is also configured on these routers with a lower administrative distance. 

F. R1 and R3 are configured in different areas. 

Answer: D,F 


Q176. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The two exhibited devices are the only Cisco devices on the network. The serial network between the two devices has a mask of 255.255.255.252. Given the output that is shown, what three statements are true of these devices? (Choose three.) 

A. The Manchester serial address is 10.1.1.1. 

B. The Manchester serial address is 10.1.1.2. 

C. The London router is a Cisco 2610. 

D. The Manchester router is a Cisco 2610. 

E. The CDP information was received on port Serial0/0 of the Manchester router. 

F. The CDP information was sent by port Serial0/0 of the London router. 

Answer: A,C,E 


Q177. - (Topic 9) 

If a router has four interfaces and each interface is connected to four switches, how many broadcast domains are present on the router? 

A. 1 

B. 2 

C. 4 

D. 8 

Answer: C 


200-120 free download

Rebirth testout ccna 200-120:

Q178. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

Which address range efficiently summarizes the routing table of the addresses for router Main? 

A. 172.16.0.0./21 

B. 172.16.0.0./20 

C. 172.16.0.0./16 

D. 172.16.0.0/18 

Answer: B 


Q179. - (Topic 8) 

What are three reasons that an organization with multiple branch offices and roaming users might implement a Cisco VPN solution instead of point-to-point WAN links? (Choose three.) 

A. reduced cost 

B. better throughput 

C. broadband incompatibility 

D. increased security 

E. scalability 

F. reduced latency 

Answer: A,D,E 


Q180. - (Topic 9) 

What are three characteristics of satellite Internet connections? (Choose three.) 

A. Their upload speed is about 10 percent of their download speed. 

B. They are frequently used by rural users without access to other high-speed connections. 

C. They are usually at least 10 times faster than analog modem connections. 

D. They are usually faster than cable and DSL connections. 

E. They require a WiMax tower within 30 miles of the user location. 

F. They use radio waves to communicate with cellular phone towers. 

Answer: A,B,C 


Q181. - (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 

The following commands are executed on interface fa0/1 of 2950Switch. 

2950Switch(config-if)# switchport port-security 

2950Switch(config-if)# switchport port-security mac-address sticky 

2950Switch(config-if)# switchport port-security maximum 1 

The Ethernet frame that is shown arrives on interface fa0/1. What two functions will occur when this frame is received by 2950Switch? (Choose two.) 

A. The MAC address table will now have an additional entry of fa0/1 FFFF.FFFF.FFFF. 

B. Only host A will be allowed to transmit frames on fa0/1. 

C. This frame will be discarded when it is received by 2950Switch. 

D. All frames arriving on 2950Switch with a destination of 0000.00aa.aaaa will be forwarded out fa0/1. 

E. Hosts B and C may forward frames out fa0/1 but frames arriving from other switches will not be forwarded out fa0/1. 

F. Only frames from source 0000.00bb.bbbb, the first learned MAC address of 2950Switch, will be forwarded out fa0/1. 

Answer: B,D 


Q182. - (Topic 1) 

For what two purposes does the Ethernet protocol use physical addresses? (Choose two.) 

A. to uniquely identify devices at Layer 2 

B. to allow communication with devices on a different network 

C. to differentiate a Layer 2 frame from a Layer 3 packet 

D. to establish a priority system to determine which device gets to transmit first 

E. to allow communication between different devices on the same network 

F. to allow detection of a remote device when its physical address is unknown 

Answer: A,E 


Q183. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial 

links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and 

SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various 

routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 

Why are the pings failing? 

A. The network statement is missing on R5. 

B. The loopback interface is shut down on R5. 

C. The network statement is missing on R1. 

D. The IP address that is configured on the Lo1 interface on R5 is incorrect. 

Answer: C 


200-120 exams

High quality ccna 200-120 pdf:

Q184. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Which switch provides the spanning-tree designated port role for the network segment that services the printers? 

A. Switch1 

B. Switch2 

C. Switch3 

D. Switch4 

Answer: C 


Q185. - (Topic 9) 

Which command can you enter to route all traffic that is destined for 192.168.0.0/20 to a specific interface? 

A. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.240.0 GigabitEthernet0/1 

B. router(config)#ip route 0.0.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1 

C. router(config)#ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 GigabitEthernet0/1 

D. router(config)#ip route 192.168.0.0 255.255.255.0 GigabitEthernet0/1 

Answer: A 


Q186. - (Topic 5) 

What levels will be trapped if the administrator executes the command 

router(config)# logging trap 4 (Choose four) 

A. Emergency 

B. Notice 

C. Alert 

D. Error 

E. Warning 

Answer: A,C,D,E 


Q187. - (Topic 4) 

What is the default maximum number of equal-cost paths that can be placed into the routing table of a Cisco OSPF router? 

A. 2 

B. 8 

C. 16 

D. unlimited 

Answer: B 


Q188. - (Topic 3) 

Which command can you use to manually assign a static IPv6 address to a router interface? 

A. ipv6 autoconfig 2001:db8:2222:7272::72/64 

B. ipv6 address 2001:db8:2222:7272::72/64 

C. ipv6 address PREFIX_1 ::1/64 

D. ipv6 autoconfig 

Answer: B 


Q189. CORRECT TEXT - (Topic 7) 

Answer: Corp1#conf t Corp1(config)# access-list 128 permit tcp host 192.168.240.1 host 172.22.141.26 eq www Corp1(config)# access-list 128 deny tcp any host 172.22.141.26 eq www Corp1(config)# access-list 128 permit ip any any Corp1(config)#int fa0/1 Corp1(config-if)#ip access-group 128 out Corp1(config-if)#end Corp1#copy run startup-config 


Q190. - (Topic 8) 

Which PPP subprotocol negotiates authentication options? 

A. NCP 

B. ISDN 

C. SLIP 

D. LCP 

E. DLCI 

Answer: D