[Latest] cisco ccna routing and switching 200-120 exam cram pdf

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2016 Apr 200-120 Study Guide Questions:

Q267. - (Topic 9) 

Which command can you execute to set the user inactivity timer to 10 seconds? 

A. SW1(config-line)#exec-timeout 0 10 

B. SW1(config-line)#exec-timeout 10 

C. SW1(config-line)#absolute-timeout 0 10 

D. SW1(config-line)#absolute-timeout 10 

Answer: A 


Q268. - (Topic 2) 

Which command enables RSTP on a switch? 

A. spanning-tree uplinkfast 

B. spanning-tree mode rapid-pvst 

C. spanning-tree backbonefast 

D. spanning-tree mode mst 

Answer: B 


Q269. - (Topic 2) 

Which of the following are benefits of VLANs? (Choose three.) 

A. They increase the size of collision domains. 

B. They allow logical grouping of users by function. 

C. They can enhance network security. 

D. They increase the size of broadcast domains while decreasing the number of collision domains. 

E. They increase the number of broadcast domains while decreasing the size of the broadcast domains. 

F. They simplify switch administration. 

Answer: B,C,E 


Q270. - (Topic 2) 

Which two commands can be used to verify a trunk link configuration status on a given Cisco switch interface? (Choose two.) 

A. show interface trunk 

B. show interface interface 

C. show ip interface brief 

D. show interface vlan 

E. show interface switchport 

Answer: A,E 


Q271. - (Topic 5) 

What are two benefits of using NAT? (Choose two.) 

A. NAT facilitates end-to-end communication when IPsec is enabled. 

B. NAT eliminates the need to re-address all hosts that require external access. 

C. NAT conserves addresses through host MAC-level multiplexing. 

D. Dynamic NAT facilitates connections from the outside of the network. 

E. NAT accelerates the routing process because no modifications are made on the packets. 

F. NAT protects network security because private networks are not advertised. 

Answer: B,F 


Q272. - (Topic 3) 

Which two statements describe characteristics of IPv6 unicast addressing? (Choose two.) 

A. Global addresses start with 2000::/3. 

B. Link-local addresses start with FE00:/12. 

C. Link-local addresses start with FF00::/10. 

D. There is only one loopback address and it is ::1. 

E. If a global address is assigned to an interface, then that is the only allowable address for the interface. 

Answer: A,D 


200-120 latest exam

Renovate cisco ccna routing and switching 200-120 exam cram pdf:

Q273. - (Topic 4) 

Which two locations can be configured as a source for the IOS image in the boot system command? (Choose two.) 

A. RAM 

B. NVRAM 

C. flash memory 

D. HTTP server 

E. TFTP server 

F. Telnet server 

Answer: C,E 


Q274. - (Topic 3) 

What is known as "one-to-nearest" addressing in IPv6? 

A. global unicast 

B. anycast 

C. multicast 

D. unspecified address 

Answer: B 


Q275. - (Topic 3) 

Which IPv6 address is the all-router multicast group? 

A. FF02::1 

B. FF02::2 

C. FF02::3 

D. FF02::4 

Answer: B 


Q276. - (Topic 1) 

Refer to exhibit: 

Which destination addresses will be used by Host A to send data to Host C? (Choose two.) 

A. the IP address of Switch 1 

B. the MAC address of Switch 1 

C. the IP address of Host C D. the MAC address of Host C 

E. the IP address of the router's E0 interface 

F. the MAC address of the router's E0 interface 

Answer: C,F 


Q277. - (Topic 4) 

Which command would you configure globally on a Cisco router that would allow you to view directly connected Cisco devices? 

A. enable cdp 

B. cdp enable 

C. cdp run 

D. run cdp 

Answer: C 


Q278. - (Topic 9) 

Which NAT function can map multiple inside addresses to a single outside address? 

A. PAT 

B. SFTP 

C. RARP 

D. ARP 

E. TFTP 

Answer: A 


200-120 exam answers

Tested cisco ccna 200-120:

Q279. - (Topic 9) 

Which three statements about link-state routing are true? (Choose three.) 

A. Routes are updated when a change in topology occurs. 

B. Updates are sent to a multicast address by default. 

C. OSPF is a link-state protocol. 

D. Updates are sent to a broadcast address. 

E. RIP is a link-state protocol. 

F. It uses split horizon. 

Answer: A,B,C 


Q280. - (Topic 2) 

Which two protocols are used by bridges and/or switches to prevent loops in a layer 2 network? (Choose two.) 

A. 802.1d 

B. VTP 

C. 802.1q 

D. STP 

E. SAP 

Answer: A,D 


Q281. - (Topic 1) 

A router has two Fast Ethernet interfaces and needs to connect to four VLANs in the local network. How can you accomplish this task, using the fewest physical interfaces and without decreasing network performance? 

A. Use a hub to connect the four VLANS with a Fast Ethernet interface on the router. 

B. Add a second router to handle the VLAN traffic. 

C. Add two more Fast Ethernet interfaces. 

D. Implement a router-on-a-stick configuration. 

Answer: D 


Q282. - (Topic 6) 

A network administrator is configuring ACLs on a Cisco router, to allow traffic from hosts on networks 192.168.146.0, 192.168.147.0, 192.168.148.0, and 192.168.149.0 only. Which two ACL statements, when combined, would you use to accomplish this task? (Choose two.) 

A. access-list 10 permit ip 192.168.146.0 0.0.1.255 

B. access-list 10 permit ip 192.168.147.0 0.0.255.255 

C. access-list 10 permit ip 192.168.148.0 0.0.1.255 

D. access-list 10 permit ip 192.168.149.0 0.0.255.255 

E. access-list 10 permit ip 192.168.146.0 0.0.0.255 

F. access-list 10 permit ip 192.168.146.0 255.255.255.0 

Answer: A,C 


Q283. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Which two statements are true about interVLAN routing in the topology that is shown in the exhibit? (Choose two.) 

A. Host E and host F use the same IP gateway address. 

B. Router1 and Switch2 should be connected via a crossover cable. 

C. Router1 will not play a role in communications between host A and host D. 

D. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 must be configured with subinterfaces. 

E. Router1 needs more LAN interfaces to accommodate the VLANs that are shown in the exhibit. 

F. The FastEthernet 0/0 interface on Router1 and the FastEthernet 0/1 interface on Switch2 trunk ports must be configured using the same encapsulation type. 

Answer: D,F 


Q284. - (Topic 8) 

Which protocol is an open standard protocol framework that is commonly used in VPNs, to provide secure end-to-end communications? 

A. RSA 

B. L2TP 

C. IPsec 

D. PPTP 

Answer: C 


Q285. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

Which rule does the DHCP server use when there is an IP address conflict? 

A. The address is removed from the pool until the conflict is resolved. 

B. The address remains in the pool until the conflict is resolved. 

C. Only the IP detected by Gratuitous ARP is removed from the pool. 

D. Only the IP detected by Ping is removed from the pool. 

E. The IP will be shown, even after the conflict is resolved. 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-120/