cisco exam 200-120 [Apr 2016]

Pinpoint of 200-120 brain dumps materials and software for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 200-120 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam Today!

2016 Apr 200-120 Study Guide Questions:

Q248. - (Topic 8) 

Which encapsulation type is a Frame Relay encapsulation type that is supported by Cisco routers? 

A. IETF 

B. ANSI Annex D 

C. Q9333-A Annex A 

D. HDLC 

Answer: A 


Q249. - (Topic 3) 

What are three features of the IPv6 protocol? 

(Choose three.) 

A. optional IPsec 

B. autoconfiguration 

C. no broadcasts 

D. complicated header 

E. plug-and-play 

F. checksums 

Answer: B,C,E 


Q250. - (Topic 9) 

In which three ways is an IPv6 header simpler than an IPv4 header? (Choose three.) 

A. Unlike IPv4 headers, IPv6 headers have a fixed length. 

B. IPv6 uses an extension header instead of the IPv4 Fragmentation field. 

C. IPv6 headers eliminate the IPv4 Checksum field. 

D. IPv6 headers use the Fragment Offset field in place of the IPv4 Fragmentation field. 

E. IPv6 headers use a smaller Option field size than IPv4 headers. 

F. IPv6 headers use a 4-bit TTL field, and IPv4 headers use an 8-bit TTL field. 

Answer: A,B,C 


Q251. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

What is the reason that the interface status is "administratively down, line protocol down"? 

A. There is no encapsulation type configured. 

B. There is a mismatch in encapsulation types. 

C. The interface is not receiving any keepalives. 

D. The interface has been configured with the shutdown command. 

E. The interface needs to be configured as a DTE device. 

F. The wrong type of cable is connected to the interface. 

Answer: D 


Q252. - (Topic 2) 

Which three of these statements regarding 802.1Q trunking are correct? (Choose three.) 

A. 802.1Q native VLAN frames are untagged by default. 

B. 802.1Q trunking ports can also be secure ports. 

C. 802.1Q trunks can use 10 Mb/s Ethernet interfaces. 

D. 802.1Q trunks require full-duplex, point-to-point connectivity. 

E. 802.1Q trunks should have native VLANs that are the same at both ends. 

Answer: A,C,E 


Q253. - (Topic 3) 

The network administrator has been asked to give reasons for moving from IPv4 to IPv6. What are two valid reasons for adopting IPv6 over IPv4? (Choose two.) 

A. no broadcast 

B. change of source address in the IPv6 header 

C. change of destination address in the IPv6 header 

D. Telnet access does not require a password 

E. autoconfiguration 

F. NAT 

Answer: A,E 


200-120 dumps

Rebirth ccna pass4sure 200-120:

Q254. - (Topic 7) 

What would be the effect of issuing the command ip access-group 114 in to the fa0/0 interface? 

A. Attempts to telnet to the router would fail. 

B. It would allow all traffic from the 10.4.4.0 network. 

C. IP traffic would be passed through the interface but TCP and UDP traffic would not. 

D. Routing protocol updates for the 10.4.4.0 network would not be accepted from the fa0/0 interface. 

Answer: B 


Q255. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 

HostA cannot ping HostB. Assuming routing is properly configured, what is the cause of this problem? 

A. HostA is not on the same subnet as its default gateway. 

B. The address of SwitchA is a subnet address. 

C. The Fa0/0 interface on RouterA is on a subnet that can't be used. 

D. The serial interfaces of the routers are not on the same subnet. 

E. The Fa0/0 interface on RouterB is using a broadcast address. 

Answer: D 


Q256. - (Topic 7) 

What command visualizes the general NetFlow data on the command line? 

A. show ip flow export 

B. show ip flow top-talkers 

C. show ip cache flow 

D. show mls sampling 

E. show mls netflow ip 

Answer: C 


Q257. - (Topic 7) 

Which router IOS commands can be used to troubleshoot LAN connectivity problems? (Choose three.) 

A. ping 

B. tracert 

C. ipconfig 

D. show ip route 

E. winipcfg 

F. show interfaces 

Answer: A,D,F 


Q258. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

How should the FastEthernet0/1 ports on the 2950 model switches that are shown in the exhibit be configured to allow connectivity between all devices? 

A. The ports only need to be connected by a crossover cable. 

B. SwitchX(config)# interface fastethernet 0/1 SwitchX(config-if)# switchport mode trunk 

C. SwitchX(config)# interface fastethernet 0/1 SwitchX(config-if)# switchport mode access SwitchX(config-if)# switchport access vlan 1 

D. SwitchX(config)# interface fastethernet 0/1 SwitchX(config-if)# switchport mode trunk SwitchX(config-if)# switchport trunk vlan 1 SwitchX(config-if)# switchport trunk vlan 10 SwitchX(config-if)# switchport trunk vlan 20 

Answer: B 


Q259. - (Topic 3) 

An administrator must assign static IP addresses to the servers in a network. For network 192.168.20.24/29, the router is assigned the first usable host address while the sales server is given the last usable host address. Which of the following should be entered into the IP properties box for the sales server? 

A. IP address: 192.168.20.14 Subnet Mask: 255.255.255.248 Default Gateway: 192.168.20.9 

B. IP address: 192.168.20.254 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 192.168.20.1 

C. IP address: 192.168.20.30 Subnet Mask: 255.255.255.248 Default Gateway: 192.168.20.25 

D. IP address: 192.168.20.30 Subnet Mask: 255.255.255.240 Default Gateway: 192.168.20.17 

E. IP address: 192.168.20.30 Subnet Mask: 255.255.255.240 Default Gateway: 192.168.20.25 

Answer: C 


200-120 free practice questions

Download ccna test 200-120:

Q260. - (Topic 8) 

RouterA is unable to reach RouterB. Both routers are running IOS version 12.0. 

After reviewing the command output and graphic, what is the most likely cause of the problem? 

A. incorrect bandwidth configuration 

B. incorrect LMI configuration 

C. incorrect map statement 

D. incorrect IP address 

Answer: C 


Q261. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The network administrator must establish a route by which London workstations can forward traffic to the Manchester workstations. What is the simplest way to accomplish this? 

A. Configure a dynamic routing protocol on London to advertise all routes to Manchester. 

B. Configure a dynamic routing protocol on London to advertise summarized routes to Manchester. 

C. Configure a dynamic routing protocol on Manchester to advertise a default route to the London router. 

D. Configure a static default route on London with a next hop of 10.1.1.1. 

E. Configure a static route on London to direct all traffic destined for 172.16.0.0/22 to 

10.1.1.2. 

F. Configure Manchester to advertise a static default route to London. 

Answer: E 


Q262. - (Topic 8) 

Which Layer 2 protocol encapsulation type supports synchronous and asynchronous circuits and has built-in security mechanisms? 

A. HDLC 

B. PPP 

C. X.25 

D. Frame Relay 

Answer: B 


Q263. - (Topic 9) 

What is the danger of the permit any entry in a NAT access list? 

A. It can lead to overloaded resources on the router. 

B. It can cause too many addresses to be assigned to the same interface. 

C. It can disable the overload command. 

D. It prevents the correct translation of IP addresses on the inside network. 

Answer: A 


Q264. - (Topic 3) 

What will happen if a private IP address is assigned to a public interface connected to an ISP? 

A. Addresses in a private range will be not be routed on the Internet backbone. 

B. Only the ISP router will have the capability to access the public network. 

C. The NAT process will be used to translate this address to a valid IP address. 

D. A conflict of IP addresses happens, because other public routers can use the same range. 

Answer: A 


Q265. - (Topic 2) 

Which statement about VLAN operation on Cisco Catalyst switches is true? 

A. When a packet is received from an 802.1Q trunk, the VLAN ID can be determined from the source MAC address and the MAC address table. 

B. Unknown unicast frames are retransmitted only to the ports that belong to the same VLAN. 

C. Broadcast and multicast frames are retransmitted to ports that are configured on different VLAN. 

D. Ports between switches should be configured in access mode so that VLANs can span across the ports. 

Answer: B 


Q266. - (Topic 4) 

Which type of EIGRP route entry describes a feasible successor? 

A. a backup route, stored in the routing table 

B. a primary route, stored in the routing table 

C. a backup route, stored in the topology table 

D. a primary route, stored in the topology table 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-120/