200-125 pdf(111 to 120) for customers: Sep 2016 Edition

It is impossible to pass Cisco 200-125 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 200-125 practice questions. You will get a surprising result by our Improved CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) practice guides.

2016 Sep 200-125 free draindumps

Q111. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Which switch provides the spanning-tree designated port role for the network segment that services the printers? 

A. Switch1 

B. Switch2 

C. Switch3 

D. Switch4 

Answer: C 


Q112. - (Topic 4) 

Which command would you configure globally on a Cisco router that would allow you to view directly connected Cisco devices? 

A. enable cdp 

B. cdp enable 

C. cdp run 

D. run cdp 

Answer: C 


Q113. - (Topic 1) 

In an Ethernet network, under what two scenarios can devices transmit? (Choose two.) 

A. when they receive a special token 

B. when there is a carrier 

C. when they detect no other devices are sending 

D. when the medium is idle 

E. when the server grants access 

Answer: C,D 


Q114. - (Topic 2) 

Three switches are connected to one another via trunk ports. Assuming the default switch configuration, which switch is elected as the root bridge for the spanning-tree instance of VLAN 1? 

A. the switch with the highest MAC address 

B. the switch with the lowest MAC address 

C. the switch with the highest IP address 

D. the switch with the lowest IP address 

Answer: B 


Q115. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


What can be determined about the router from the console output? 

A. No configuration file was found in NVRAM. 

B. No configuration file was found in flash. 

C. No configuration file was found in the PCMCIA card. 

D. Configuration file is normal and will load in 15 seconds. 

Answer: A 


2passeasy.com

Up to the minute 200-125 exam cost:

Q116. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


Hosts in network 192.168.2.0 are unable to reach hosts in network 192.168.3.0. Based on the output from RouterA, what are two possible reasons for the failure? (Choose two.) 

A. The cable that is connected to S0/0 on RouterA is faulty. 

B. Interface S0/0 on RouterB is administratively down. 

C. Interface S0/0 on RouterA is configured with an incorrect subnet mask. 

D. The IP address that is configured on S0/0 of RouterB is not in the correct subnet. 

E. Interface S0/0 on RouterA is not receiving a clock signal from the CSU/DSU. 

F. The encapsulation that is configured on S0/0 of RouterB does not match the encapsulation that is configured on S0/0 of RouterA. 

Answer: E,F 


Q117. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 


The Bigtime router is unable to authenticate to the Littletime router. What is the cause of the problem? 

A. The usernames are incorrectly configured on the two routers. 

B. The passwords do not match on the two routers. 

C. CHAP authentication cannot be used on a serial interface. 

D. The routers cannot be connected from interface S0/0 to interface S0/0. 

E. With CHAP authentication, one router must authenticate to another router. The routers cannot be configured to authenticate to each other. 

Answer: B 


Q118. - (Topic 1) 

Which of the following describes the roles of devices in a WAN? (Choose three.) 

A. A CSU/DSU terminates a digital local loop. 

B. A modem terminates a digital local loop. 

C. A CSU/DSU terminates an analog local loop. 

D. A modem terminates an analog local loop. 

E. A router is commonly considered a DTE device. 

F. A router is commonly considered a DCE device. 

Answer: A,D,E 


Q119. - (Topic 8) 

What occurs on a Frame Relay network when the CIR is exceeded? 

A. All TCP traffic is marked discard eligible. 

B. All UDP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

C. All TCP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent. 

D. All traffic exceeding the CIR is marked discard eligible. 

Answer: D 


Q120. - (Topic 8) 

Which protocol is an open standard protocol framework that is commonly used in VPNs, to provide secure end-to-end communications? 

A. RSA 

B. L2TP 

C. IPsec 

D. PPTP 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-125/