Shortcuts To 200-125(11 to 20)

Exam Code: 200-125 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-125 Exam.

2016 Sep 200-125 test question

Q11. - (Topic 4) 

Which command reveals the last method used to powercycle a router? 

A. show reload 

B. show boot 

C. show running-config 

D. show version 

Answer: D 


Q12. CORRECT TEXT - (Topic 7) 

Central Florida Widgets recently installed a new router in their office. Complete the network installation by performing the initial router configurations and configuring R1PV2 routing using the router command line interface (CLI) on the RC. 

Configure the router per the following requirements: 

Name of the router is R2 

Enable. secret password is cisco 

The password to access user EXEC mode using the console is cisco2 

The password to allow telnet access to the router is cisco3 

IPV4 addresses mast be configured as follows: 

Ethernet network 209.165.201.0/27 - router has fourth assignable host address in subnet 

Serial network is 192.0.2.176/28 - router has last assignable host address in the subnet. 

Interfaces should be enabled. 

Router protocol is RIPV2 

Attention: 

In practical examinations, please note the following, the actual information will prevail. 

1. Name or the router is xxx 

2. EnablE. secret password is xxx 

3. Password In access user EXEC mode using the console is xxx 

4. The password to allow telnet access to the router is xxx 

5. IP information 


Answer: Router>enable 

Router#config terminal 

Router(config)#hostname R2 

R2(config)#enable secret Cisco 1 

R2(config)#line console 0 

R2(config-line)#password Cisco 2 

R2(config-line)#exit 

R2(config)#line vty 0 4 

R2(config-line)#password Cisco 3 

R2(config-line)#login 

R2(config-line)#exit 

R2(config)#interface faO/0 

R2(config-if)#ip address 209.165.201.4 255.255.255.224 

R2(config)#interface s0/0/0 

R2(config-if)#ip address 192.0.2.190 255.255.255.240 

R2(config-if)#no shutdown 

R2(config-if)#exit 

R2(config)#router rip 

R2(config-router)#version 2 

R2(config-router)#network 209.165.201.0 

R2(config-router)#network 192.0.2.176 

R2(config-router)#end 

R2#copy run start 


Q13. - (Topic 7) 

Which router IOS commands can be used to troubleshoot LAN connectivity problems? (Choose three.) 

A. ping 

B. tracert 

C. ipconfig 

D. show ip route 

E. winipcfg 

F. show interfaces 

Answer: A,D,F 


Q14. - (Topic 4) 

What command sequence will configure a router to run OSPF and add network 10.1.1.0 /24 to area 0? 

A. router ospf area 0 

network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

B. router ospf 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 

C. router ospf 1 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

D. router ospf area 0 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 area 0 

E. router ospf 

network 10.1.1.0 255.255.255.0 area 0 

F. router ospf 1 

network 10.1.1.0 0.0.0.255 

Answer: C 


Q15. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 


Host A pings interface S0/0 on router 3. What is the TTL value for that ping? 

A. 252 

B. 253 

C. 254 

D. 255 

Answer: B 


200-125  latest exam

Renovate 200-125 practice test:

Q16. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


A network administrator attempts to ping Host2 from Host1 and receives the results that are shown. What is the problem? 

A. The link between Host1 and Switch1 is down. 

B. TCP/IP is not functioning on Host1 

C. The link between Router1 and Router2 is down. 

D. The default gateway on Host1 is incorrect. 

E. Interface Fa0/0 on Router1 is shutdown. 

F. The link between Switch1 and Router1 is down. 

Answer: C 


Q17. - (Topic 2) 

Which command can be used from a PC to verify the connectivity between hosts that connect through a switch in the same LAN? 

A. ping address 

B. tracert address 

C. traceroute address 

D. arp address 

Answer: A 


Q18. - (Topic 1) 

For what two purposes does the Ethernet protocol use physical addresses? (Choose two.) 

A. to uniquely identify devices at Layer 2 

B. to allow communication with devices on a different network 

C. to differentiate a Layer 2 frame from a Layer 3 packet 

D. to establish a priority system to determine which device gets to transmit first 

E. to allow communication between different devices on the same network 

F. to allow detection of a remote device when its physical address is unknown 

Answer: A,E 


Q19. - (Topic 1) 

Which three statements accurately describe Layer 2 Ethernet switches? (Choose three.) 

A. Spanning Tree Protocol allows switches to automatically share VLAN information. 

B. Establishing VLANs increases the number of broadcast domains. 

C. Switches that are configured with VLANs make forwarding decisions based on both Layer 2 and Layer 3 address information. 

D. Microsegmentation decreases the number of collisions on the network. 

E. In a properly functioning network with redundant switched paths, each switched segment will contain one root bridge with all its ports in the forwarding state. All other switches in that broadcast domain will have only one root port. 

F. If a switch receives a frame for an unknown destination, it uses ARP to resolve the address. 

Answer: B,D,E 


Q20. - (Topic 9) 

If the primary root bridge experiences a power loss, which switch takes over? 

A. switch 0004.9A1A.C182 

B. switch 00E0.F90B.6BE3 

C. switch 00E0.F726.3DC6 

D. switch 0040.0BC0.90C5 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-125/