Top 10 testing engine 200-125 for candidates (1 to 10)

To get a little while merely, opt for the total pair of Cisco 200-125 examination research components, in addition to conserve 10% for your acquire. Reinvest those funds in your soul success move, as soon as you get to be the subsequent Cisco official certifications from passing a persons 200-125 examination. Even though you might be aware of additional 200-125 research components, merely Testking will provide you with your 200-125 research components that will assist you to quickly grasp the working experience you simply must properly start your career within the This sector.

2016 Sep 200-125 pdf exam

Q1. - (Topic 2) 

What are three advantages of VLANs? (Choose three.) 

A. VLANs establish broadcast domains in switched networks. 

B. VLANs utilize packet filtering to enhance network security. 

C. VLANs provide a method of conserving IP addresses in large networks. 

D. VLANs provide a low-latency internetworking alternative to routed networks. 

E. VLANs allow access to network services based on department, not physical location. 

F. VLANs can greatly simplify adding, moving, or changing hosts on the network. 

Answer: A,E,F 


Q2. - (Topic 1) 

Which of the following correctly describe steps in the OSI data encapsulation process? (Choose two.) 

A. The transport layer divides a data stream into segments and may add reliability and flow control information. 

B. The data link layer adds physical source and destination addresses and an FCS to the segment. 

C. Packets are created when the network layer encapsulates a frame with source and destination host addresses and protocol-related control information. 

D. Packets are created when the network layer adds Layer 3 addresses and control information to a segment. 

E. The presentation layer translates bits into voltages for transmission across the physical link. 

Answer: A,D 


Q3. - (Topic 5) 

What are the Popular destinations for syslog messages to be saved? (Choose three) 

A. Flash 

B. The logging buffer .RAM 

C. The console terminal 

D. Other terminals 

E. Syslog server 

Answer: B,C,E 


Q4. - (Topic 9) 

What is the correct routing match to reach 172.16.1.5/32? 

A. 172.16.1.0/26 

B. 172.16.1.0/25 

C. 172.16.1.0/24 

D. the default route 

Answer: A 


Q5. - (Topic 8) 

Which Layer 2 protocol encapsulation type supports synchronous and asynchronous circuits and has built-in security mechanisms? 

A. HDLC 

B. PPP 

C. X.25 

D. Frame Relay 

Answer: B 


2passeasy.com

Up to the minute 200-125 sample question:

Q6. - (Topic 9) 

Which condition indicates that service password-encryption is enabled? 

A. The local username password is encrypted in the configuration. 

B. The enable secret is encrypted in the configuration. 

C. The local username password is in clear text in the configuration. 

D. The enable secret is in clear text in the configuration. 

Answer: A 


Q7. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Which WAN protocol is being used? 

A. ATM 

B. HDLC 

C. Frame Relay 

D. PPP 

Answer: C 


Q8. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


Why is flash memory erased prior to upgrading the IOS image from the TFTP server? 

A. The router cannot verify that the Cisco IOS image currently in flash is valid. 

B. Flash memory on Cisco routers can contain only a single IOS image. 

C. Erasing current flash content is requested during the copy dialog. 

D. In order for the router to use the new image as the default, it must be the only IOS image in flash. 

Answer: C 


Q9. - (Topic 9) 

Which spanning-tree protocol rides on top of another spanning-tree protocol? 

A. MSTP 

B. RSTP 

C. PVST+ 

D. Mono Spanning Tree 

Answer: A 


Q10. CORRECT TEXT - (Topic 7) 


Answer: On the MGT Router: 

Config t 

Router eigrp 12 

Network 192.168.77.0 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-125/