Top 10 bible 200-125 for IT learners (81 to 90)

Act now and download your Cisco 200-125 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 200-125 tutorials. Download Up to the minute Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 200-125 with a classic professional.

2016 Sep 200-125 test preparation

Q81. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Given the output shown from this Cisco Catalyst 2950, what is the reason that interface FastEthernet 0/10 is not the root port for VLAN 2? 

A. This switch has more than one interface connected to the root network segment in VLAN 2. 

B. This switch is running RSTP while the elected designated switch is running 802.1d Spanning Tree. 

C. This switch interface has a higher path cost to the root bridge than another in the topology. 

D. This switch has a lower bridge ID for VLAN 2 than the elected designated switch. 

Answer: C 


Q82. - (Topic 4) 

What OSPF command, when configured, will include all interfaces into area 0? 

A. network 0.0.0.0 255.255.255.255 area 0 

B. network 0.0.0.0 0.0.0.0 area 0 

C. network 255.255.255.255 0.0.0.0 area 0 

D. network all-interfaces area 0 

Answer: A 


Q83. - (Topic 9) 

Which command sequence can you enter to create VLAN 20 and assign it to an interface on a switch? 

A. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface gig x/y 

Switch(config-if)#switchport access vlan 20 

B. Switch(config)#Interface gig x/y 

Switch(config-if)#vlan 20 

Switch(config-vlan)#switchport access vlan 20 

C. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport trunk native vlan 20 

D. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport access vlan 20 

E. Switch(config)#vlan 20 

Switch(config)#Interface vlan 20 

Switch(config-if)#switchport trunk allowed vlan 20 

Answer: A 


Q84. - (Topic 3) 

An administrator must assign static IP addresses to the servers in a network. For network 192.168.20.24/29, the router is assigned the first usable host address while the sales server is given the last usable host address. Which of the following should be entered into the IP properties box for the sales server? 

A. IP address: 192.168.20.14 

Subnet Mask: 255.255.255.248 

Default Gateway: 192.168.20.9 

B. IP address: 192.168.20.254 

Subnet Mask: 255.255.255.0 

Default Gateway: 192.168.20.1 

C. IP address: 192.168.20.30 

Subnet Mask: 255.255.255.248 

Default Gateway: 192.168.20.25 

D. IP address: 192.168.20.30 

Subnet Mask: 255.255.255.240 

Default Gateway: 192.168.20.17 

E. IP address: 192.168.20.30 

Subnet Mask: 255.255.255.240 

Default Gateway: 192.168.20.25 

Answer: C 


Q85. - (Topic 6) 

Refer to the exhibit. 


Statements A, B, C, and D of ACL 10 have been entered in the shown order and applied to interface E0 inbound, to prevent all hosts (except those whose addresses are the first and last IP of subnet 172.21.1.128/28) from accessing the network. But as is, the ACL does not restrict anyone from the network. How can the ACL statements be re-arranged so that the system works as intended? 

A. ACDB 

B. BADC 

C. DBAC 

D. CDBA 

Answer: D 


200-125  free practice test

Refresh 200-125 practice test:

Q86. - (Topic 7) 

What are three factors a network administrator must consider before implementing Netflow 

in the network? (Choose three.) 

A. CPU utilization 

B. where Netflow data will be sent 

C. number of devices exporting Netflow data 

D. port availability 

E. SNMP version 

F. WAN encapsulation 

Answer: A,B,C 


Q87. - (Topic 6) 

Which Cisco Catalyst feature automatically disables the port in an operational PortFast upon receipt of a BPDU? 

A. BackboneFast 

B. UplinkFast 

C. Root Guard 

D. BPDU Guard 

E. BPDU Filter 

Answer: D 


Q88. - (Topic 7) 

Refer to the exhibit. 


The two connected ports on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.) 

A. Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports. 

B. Ensure that cables A and B are straight-through cables. 

C. Ensure cable A is plugged into a trunk port. 

D. Ensure the switch has power. 

E. Reboot all of the devices. 

F. Reseat all cables. 

Answer: B,D,F 


Q89. DRAG DROP - (Topic 8) 


Answer: 



Q90. - (Topic 6) 

Which set of commands is recommended to prevent the use of a hub in the access layer? 

A. switch(config-if)#switchport mode trunk 

switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

B. switch(config-if)#switchport mode trunk 

switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

C. switch(config-if)#switchport mode access 

switch(config-if)#switchport port-security maximum 1 

D. switch(config-if)#switchport mode access 

switch(config-if)#switchport port-security mac-address 1 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-125/