Top 10 testing bible 200-125 for IT learners (171 to 180)

Want to know Ucertify 200-125 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) certification experience? Study Actual Cisco 200-125 answers to Down to date 200-125 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 200-125 (CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)) test on your first attempt.

2016 Sep 200-125 test

Q171. - (Topic 6) 

A network administrator is configuring ACLs on a Cisco router, to allow traffic from hosts on networks 192.168.146.0, 192.168.147.0, 192.168.148.0, and 192.168.149.0 only. Which two ACL statements, when combined, would you use to accomplish this task? (Choose two.) 

A. access-list 10 permit ip 192.168.146.0 0.0.1.255 

B. access-list 10 permit ip 192.168.147.0 0.0.255.255 

C. access-list 10 permit ip 192.168.148.0 0.0.1.255 

D. access-list 10 permit ip 192.168.149.0 0.0.255.255 

E. access-list 10 permit ip 192.168.146.0 0.0.0.255 

F. access-list 10 permit ip 192.168.146.0 255.255.255.0 

Answer: A,C 


Q172. - (Topic 4) 

A Cisco router is booting and has just completed the POST process. It is now ready to find and load an IOS image. What function does the router perform next? 

A. It checks the configuration register. 

B. It attempts to boot from a TFTP server. 

C. It loads the first image file in flash memory. 

D. It inspects the configuration file in NVRAM for boot instructions. 

Answer: A 


Q173. - (Topic 3) 

What are three approaches that are used when migrating from an IPv4 addressing scheme to an IPv6 scheme. (Choose three.) 

A. enable dual-stack routing 

B. configure IPv6 directly 

C. configure IPv4 tunnels between IPv6 islands 

D. use proxying and translation to translate IPv6 packets into IPv4 packets 

E. statically map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

F. use DHCPv6 to map IPv4 addresses to IPv6 addresses 

Answer: A,C,D 


Q174. CORRECT TEXT - (Topic 7) 




Answer: Corp1#conf t 

Corp1(config)# access-list 128 permit tcp host 192.168.240.1 host 172.22.141.26 eq www 

Corp1(config)# access-list 128 deny tcp any host 172.22.141.26 eq www 

Corp1(config)# access-list 128 permit ip any any 

Corp1(config)#int fa0/1 

Corp1(config-if)#ip access-group 128 out 

Corp1(config-if)#end 

Corp1#copy run startup-config 


Q175. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 


In this VLSM addressing scheme, what summary address would be sent from router A? 

A. 172.16.0.0 /16 

B. 172.16.0.0 /20 

C. 172.16.0.0 /24 

D. 172.32.0.0 /16 

E. 172.32.0.0 /17 

F. 172.64.0.0 /16 

Answer: A 


200-125  exam prep

Up to the minute 200-125 test preparation:

Q176. - (Topic 4) 

What are two benefits of using a single OSPF area network design? (Choose two.) 

A. It is less CPU intensive for routers in the single area. 

B. It reduces the types of LSAs that are generated. 

C. It removes the need for virtual links. 

D. It increases LSA response times. 

E. It reduces the number of required OSPF neighbor adjacencies. 

Answer: B,C 


Q177. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit: 


What will Router1 do when it receives the data frame shown? (Choose three.) 

A. Router1 will strip off the source MAC address and replace it with the MAC address 0000.0c36.6965. 

B. Router1 will strip off the source IP address and replace it with the IP address 

192.168.40.1. 

C. Router1 will strip off the destination MAC address and replace it with the MAC address 0000.0c07.4320. 

D. Router1 will strip off the destination IP address and replace it with the IP address of 

192.168.40.1. 

E. Router1 will forward the data packet out interface FastEthernet0/1. 

F. Router1 will forward the data packet out interface FastEthernet0/2. 

Answer: A,C,F 


Topic 2, LAN Switching Technologies 

28. - (Topic 2) 

Which term describes a spanning-tree network that has all switch ports in either the blocking or fowarding state? 

A. converged 

B. redundant 

C. provisioned 

D. spanned 

Answer: A 


Q178. - (Topic 1) 

Refer to the graphic. 


Host A is communicating with the server. What will be the source MAC address of the frames received by Host A from the server? 

A. the MAC address of router interface e0 

B. the MAC address of router interface e1 

C. the MAC address of the server network interface 

D. the MAC address of host A 

Answer: A 


Q179. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Which two statements are true of the interfaces on Switch1? (Choose two.) 

A. Multiple devices are connected directly to FastEthernet0/1. 

B. A hub is connected directly to FastEthernet0/5. 

C. FastEthernet0/1 is connected to a host with multiple network interface cards. 

D. FastEthernet0/5 has statically assigned MAC addresses. 

E. FastEthernet0/1 is configured as a trunk link. 

F. Interface FastEthernet0/2 has been disabled. 

Answer: B,E 


Q180. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


If the router Cisco returns the given output and has not had its router ID set manually, what 

value will OSPF use as its router ID? 

A. 192.168.1.1 

B. 172.16.1.1 

C. 1.1.1.1 

D. 2.2.2.2 

Answer: D 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-125/