A Review Of Best Quality 200-125 preparation exams

Cause all that matters here is passing the Cisco 200-125 exam. Cause all that you need is a high score of 200-125 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 200-125 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Oct 200-125 free download

Q51. - (Topic 9) 

Which command can you enter to display the hits counter for NAT traffic? 

A. show ip nat statistics 

B. debug ip nat 

C. show ip debug nat 

D. clear ip nat statistics 

Answer: A 


Q52. DRAG DROP - (Topic 1) 


Answer: 



Q53. - (Topic 2) 

At which layer of the OSI model is RSTP used to prevent loops? 

A. physical 

B. data link 

C. network 

D. transport 

Answer: B 


Q54. - (Topic 2) 

Which two link protocols are used to carry multiple VLANs over a single link? (Choose two.) 

A. VTP 

B. 802.1q 

C. IGP 

D. ISL 

E. 802.3u 

Answer: B,D 


Q55. - (Topic 3) 

Which subnet mask would be appropriate for a network address range to be subnetted for up to eight LANs, with each LAN containing 5 to 26 hosts? 

A. 0.0.0.240 

B. 255.255.255.252 

C. 255.255.255.0 

D. 255.255.255.224 

E. 255.255.255.240 

Answer: D 


2passeasy.com

Latest 200-125 free draindumps:

Q56. CORRECT TEXT - (Topic 9) 

A corporation wants to add security to its network. The requirements are: 

. Host C should be able to use a web browser (HTTP) to access the Finance Web Server. 

. Other types of access from host C to the Finance Web Server should be blocked. 

. All access from hosts in the Core or local LAN to the Finance Web Server should be blocked. 

. All hosts in the Core and on local LAN should be able to access the Public Web Server. 

You have been tasked to create and apply a numbered access list to a single outbound interface. This access list can contain no more than three statements that meet these requirements. 

Access to the router CLI can be gained by clicking on the appropriate host. 

All passwords have been temporarily set to “cisco”. 

The Core connection uses an IP address of 198.18.209.65. 

The computers in the Hosts LAN have been assigned addresses of 192.168.78.1 – 192.168.78.254. 

host A 192.168.78.1 

host B 192.168.78.2 

host C 192.168.78.3 

host D 192.168.78.4 

The Finance Web Server has been assigned an address of 172.22.146.17. 

The Public Web Server in the Server LAN has been assigned an address of 172.22.146.18.








 

Answer: MISSING 


Q57. - (Topic 5) 

Syslog was configured with a level 3 trap. Which 3 types of logs would be generated (choose four) 

A. Emergencies 

B. Alerts 

C. Critical 

D. Errors 

E. Warnings 

Answer: A,B,C,D 


Q58. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 


What is the cause of the Syslog output messages? 

A. The EIGRP neighbor on Fa0/1 went down due to a failed link. 

B. The EIGRP neighbor connected to Fa0/1 is participating in a different EIGRP process, causing the adjacency to go down. 

C. A shut command was executed on interface Fa0/1, causing the EIGRP adjacency to go down. 

D. Interface Fa0/1 has become error disabled, causing the EIGRP adjacency to go down. 

Answer: C 


Q59. - (Topic 2) 

What parameter can be different on ports within an EtherChannel? 

A. speed 

B. DTP negotiation settings 

C. trunk encapsulation 

D. duplex 

Answer: B 


Q60. - (Topic 7) 







Which will fix the issue and allow ONLY ping to work while keeping telnet disabled? 

A. Correctly assign an IP address to interface fa0/1. 

B. Change the ip access-group command on fa0/0 from "in* to "out. 

C. Remove access-group 106 in from interface fa0/0 and add access-group 115 in. 

D. Remove access-group 102 out from interface s0/0/0 and add access-group 114 in 

E. Remove access-group 106 in from interface fa0/0 and add access-group 104 in. 

Answer: E 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-125/