The Down to date Guide To 200-125 class Oct 2016

Exam Code: 200-125 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-125 Exam.

2016 Oct 200-125 rapidshare

Q121. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


What set of commands was configured on interface Fa0/3 to produce the given output? 

A. interface FastEthernet 0/3 

channel-group 1 mode desirable 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

B. interface FastEthernet 0/3 

channel-group 2 mode passive 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

C. interface FastEthernet 0/3 

channel-group 2 mode active 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

D. interface FastEthernet 0/3 

channel-group 2 mode on 

switchport trunk encapsulation dot1q 

switchport mode trunk 

Answer: B 


Q122. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


What is the effect of the configuration that is shown? 

A. It configures SSH globally for all logins. 

B. It tells the router or switch to try to establish an SSh connection first and if that fails to use Telnet. 

C. It configures the virtual terminal lines with the password 030752180500. 

D. It configures a Cisco network device to use the SSH protocol on incoming communications via the virtual terminal ports. 

E. It allows seven failed login attempts before the VTY lines are temporarily shutdown. 

Answer: D 


Q123. - (Topic 5) 

Which statement describes VRRP object tracking? 

A. It monitors traffic flow and link utilization. 

B. It ensures the best VRRP router is the virtual router master for the group. 

C. It causes traffic to dynamically move to higher bandwidth links. 

D. It thwarts man-in-the-middle attacks. 

Answer: B 


Q124. - (Topic 3) 

Which of these represents an IPv6 link-local address? 

A. FE80::380e:611a:e14f:3d69 

B. FE81::280f:512b:e14f:3d69 

C. FEFE:0345:5f1b::e14d:3d69 

D. FE08::280e:611:a:f14f:3d69 

Answer: A 


Q125. - (Topic 1) 

Refer to the exhibit. 


Based on the information given, which switch will be elected root bridge and why? 

A. Switch A, because it has the lowest MAC address 

B. Switch A, because it is the most centrally located switch 

C. Switch B, because it has the highest MAC address 

D. Switch C, because it is the most centrally located switch 

E. Switch C, because it has the lowest priority 

F. Switch D, because it has the highest priority 

Answer: E 


200-125  free download

Improved 200-125 download:

Q126. - (Topic 3) 

Which command enables IPv6 forwarding on a Cisco router? 

A. ipv6 local 

B. ipv6 host 

C. ipv6 unicast-routing 

D. ipv6 neighbor 

Answer: C 


Q127. - (Topic 8) 

The command frame-relay map ip 10.121.16.8 102 broadcast was entered on the router. Which of the following statements is true concerning this command? 

A. This command should be executed from the global configuration mode. 

B. The IP address 10.121.16.8 is the local router port used to forward data. 

C. 102 is the remote DLCI that will receive the information. 

D. This command is required for all Frame Relay configurations. 

E. The broadcast option allows packets, such as RIP updates, to be forwarded across the PVC. 

Answer: E 


Q128. - (Topic 9) 

Which type of address is the public IP address of a NAT device? 

A. outside global 

B. outside local 

C. inside global 

D. inside local 

E. outside public 

F. inside public 

Answer: C 


Q129. - (Topic 2) 

What does a Layer 2 switch use to decide where to forward a received frame? 

A. source MAC address 

B. source IP address 

C. source switch port 

D. destination IP address 

E. destination port address 

F. destination MAC address 

Answer: F 


Q130. - (Topic 3) 

Which option is a valid IPv6 address? 

A. 2001:0000:130F::099a::12a 

B. 2002:7654:A1AD:61:81AF:CCC1 

C. FEC0:ABCD:WXYZ:0067::2A4 

D. 2004:1:25A4:886F::1 

Answer: D 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-125/