Shortcuts To 200-125(201 to 210)

Cause all that matters here is passing the Cisco 200-125 exam. Cause all that you need is a high score of 200-125 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Exambible 200-125 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Oct 200-125 sample question

Q201. - (Topic 9) 

Which technology allows a large number of private IP addresses to be represented by a smaller number of public IP addresses? 

A. NAT 

B. NTP 

C. RFC 1631 

D. RFC 1918 

Answer: A 


Q202. - (Topic 3) 

Which IPv6 address is valid? 

A. 2001:0db8:0000:130F:0000:0000:08GC:140B 

B. 2001:0db8:0:130H::87C:140B 

C. 2031::130F::9C0:876A:130B 

D. 2031:0:130F::9C0:876A:130B 

Answer: D 


Q203. DRAG DROP - (Topic 7) 


Answer: 



Q204. - (Topic 8) 

Refer to the exhibit. 


Which statement describes DLCI 17? 

A. DLCI 17 describes the ISDN circuit between R2 and R3. 

B. DLCI 17 describes a PVC on R2. It cannot be used on R3 or R1. 

C. DLCI 17 is the Layer 2 address used by R2 to describe a PVC to R3. 

D. DLCI 17 describes the dial-up circuit from R2 and R3 to the service provider. 

Answer: C 


Q205. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


All switch ports are assigned to the correct VLANs, but none of the hosts connected to SwitchA can communicate with hosts in the same VLAN connected to SwitchB. Based on the output shown, what is the most likely problem? 

A. The access link needs to be configured in multiple VLANs. 

B. The link between the switches is configured in the wrong VLAN. 

C. The link between the switches needs to be configured as a trunk. 

D. VTP is not configured to carry VLAN information between the switches. 

E. Switch IP addresses must be configured in order for traffic to be forwarded between the switches. 

Answer: C 


200-125  practice question

Down to date 200-125 exam engine:

Q206. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and 

SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 










Router R6 does not form an EIGRP neighbor relationship correctly with router R1. What is the cause for this misconfiguration? 

A. The K values mismatch. 

B. The AS does not match. 

C. The network command is missing. 

D. The passive-interface command is enabled. 

Answer: C 


Q207. - (Topic 2) 

Cisco Catalyst switches CAT1 and CAT2 have a connection between them using ports FA0/13. An 802.1Q trunk is configured between the two switches. On CAT1, VLAN 10 is chosen as native, but on CAT2 the native VLAN is not specified. 

What will happen in this scenario? 

A. 802.1Q giants frames could saturate the link. 

B. VLAN 10 on CAT1 and VLAN 1 on CAT2 will send untagged frames. 

C. A native VLAN mismatch error message will appear. 

D. VLAN 10 on CAT1 and VLAN 1 on CAT2 will send tagged frames. 

Answer: C 


Q208. - (Topic 5) 

Which three statements about Syslog utilization are true? (Choose three.) 

A. Utilizing Syslog improves network performance. 

B. The Syslog server automatically notifies the network administrator of network problems. 

C. A Syslog server provides the storage space necessary to store log files without using router disk space. 

D. There are more Syslog messages available within Cisco IOS than there are comparable SNMP trap messages. 

E. Enabling Syslog on a router automatically enables NTP for accurate time stamping. 

F. A Syslog server helps in aggregation of logs and alerts. 

Answer: C,D,F 


Q209. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


The technician wants to upload a new IOS in the router while keeping the existing IOS. What is the maximum size of an IOS file that could be loaded if the original IOS is also kept in flash? 

A. 3 MB 

B. 4 MB 

C. 5 MB 

D. 7 MB 

E. 8 MB 

Answer: B 


Q210. - (Topic 8) 

Which encapsulation type is a Frame Relay encapsulation type that is supported by Cisco routers? 

A. IETF 

B. ANSI Annex D 

C. Q9333-A Annex A 

D. HDLC 

Answer: A 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-125/