Up to date 200-125: Pass4sure real lab from 61 to 70

Cisco Cisco certification is the fantasy of each of the IT enthusiasts whom want to have a bright long term in the area of This. However, passing the particular Cisco certification exam is not the easy task only through yourself. In case you are one of these kind of IT aspirants, please stop at Testking.internet and find everything you want for the Cisco 200-125 exam preparation.

2016 Oct 200-125 exam

Q61. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 









The loopback interfaces on R4 with the IP addresses of 10.4.4.4 /32, 10.4.4.5/32. and 10.4.4.6/32 are not appearing in the routing table of R5 Why are the interfaces missing? 

A. The interfaces are shutdown, so they are not being advertised. 

B. R4 has been incorrectly configured to be in another AS, so it does not peer with R5. 

C. Automatic summarization is enabled, so only the 10.0.0.0 network is displayed. 

D. The loopback addresses haven't been advertised, and the network command is missing on R4. 

Answer: B 


Q62. - (Topic 3) 

Which IPv6 address is the all-router multicast group? 

A. FF02::1 

B. FF02::2 

C. FF02::3 

D. FF02::4 

Answer: B 


Q63. - (Topic 9) 

Which two statements about the tunnel mode ipv6ip command are true? (Choose two.) 

A. It enables the transmission of IPv6 packets within the configured tunnel. 

B. It specifies IPv4 as the encapsulation protocol. 

C. It specifies IPv6 as the encapsulation protocol. 

D. It specifies IPv6 as the transport protocol. 

E. It specifies that the tunnel is a Teredo tunnel. 

Answer: A,B 


Q64. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 









Why are the pings failing? 

A. The network statement is missing on R5. 

B. The loopback interface is shut down on R5. 

C. The network statement is missing on R1. 

D. The IP address that is configured on the Lo1 interface on R5 is incorrect. 

Answer: C 


Q65. - (Topic 6) 

When you are troubleshooting an ACL issue on a router, which command would you use to verify which interfaces are affected by the ACL? 

A. show ip access-lists 

B. show access-lists 

C. show interface 

D. show ip interface 

E. list ip interface 

Answer: D 


200-125  exam engine

Far out 200-125 exams:

Q66. - (Topic 4) 

A router has learned three possible routes that could be used to reach a destination network. One route is from EIGRP and has a composite metric of 20514560. Another route is from OSPF with a metric of 782. The last is from RIPv2 and has a metric of 4. Which route or routes will the router install in the routing table? 

A. the OSPF route 

B. the EIGRP route 

C. the RIPv2 route 

D. all three routes 

E. the OSPF and RIPv2 routes 

Answer: B 


Q67. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 


When running OSPF, what would cause router A not to form an adjacency with router B? 

A. The loopback addresses are on different subnets. 

B. The values of the dead timers on the routers are different. 

C. Route summarization is enabled on both routers. 

D. The process identifier on router A is different than the process identifier on router B. 

Answer: B 


Q68. - (Topic 9) 

Which two statements about late collisions are true? (Choose two.) 

A. They may indicate a duplex mismatch. 

B. By definition, they occur after the 512th bit of the frame has been transmitted. 

C. They indicate received frames that did not pass the FCS match. 

D. They are frames that exceed 1518 bytes. 

E. They occur when CRC errors and interference occur on the cable. 

Answer: A,B 


Q69. - (Topic 5) 

What are three benefits of GLBP? (Choose three.) 

A. GLBP supports up to eight virtual forwarders per GLBP group. 

B. GLBP supports clear text and MD5 password authentication between GLBP group members. 

C. GLBP is an open source standardized protocol that can be used with multiple vendors. 

D. GLBP supports up to 1024 virtual routers. 

E. GLBP can load share traffic across a maximum of four routers. 

F. GLBP elects two AVGs and two standby AVGs for redundancy. 

Answer: B,D,E 


Q70. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 


Switch port FastEthernet 0/24 on ALSwitch1 will be used to create an IEEE 802.1Q-compliant trunk to another switch. Based on the output shown, what is the reason the trunk does not form, even though the proper cabling has been attached? 

A. VLANs have not been created yet. 

B. An IP address must be configured for the port. 

C. The port is currently configured for access mode. 

D. The correct encapsulation type has not been configured. 

E. The “no shutdown” command has not been entered for the port. 

Answer: C 



see more http://www.2passeasy.com/exam/200-125/