How Does Testking Cisco 200-125 exam topics Work?

Because The item suppliers are seeking opponent people, whore capable, transferring your Cisco 200-125 examination similar to this might be a excellent achievement to get a The item qualified. Just after transferring in such a specialized extensive examination, you can go for additional Cisco qualifications. As a result of popularity within the organization during the The item field, some companies prefer to employ The item pros who provide an Cisco. 200-125 examination is ideal for anybody who is interested around building a future around networking or perhaps process area about Cisco merchandise. To succeed in an expert or perhaps specialist degree around Cisco employment recognition, transferring around 200-125 examination would be the preceding measure.


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/200-125-test is very comprehensive.

2017 Apr 200-125 testing engine

Q91.  - (Topic 5)

Refer to the exhibit.

A new subnet with 60 hosts has been added to the network. Which subnet address should this network use to provide enough usable addresses while wasting the fewest addresses?

A. 192.168.1.56/26 

B. 192.168.1.56/27 

C. 192.168.1.64/26 

D. 192.168.1.64/27

Answer: C

Explanation:

A subnet with 60 host is 2*2*2*2*2*2 = 64 -2 == 62

6 bits needed for hosts part. Therefore subnet bits are 2 bits (8-6) in fourth octet. 8bits+ 8bits+ 8bits + 2bits = /26

/26 bits subnet is 24bits + 11000000 = 24bits + 192 256 – 192 = 64

0 -63

64 – 127


Q92.  - (Topic 4)

The output of the show frame-relay pvc command shows "PVC STATUS = INACTIVE". What does this mean?

A. The PVC is configured correctly and is operating normally, but no data packets have been detected for more than five minutes.

B. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is no longer actively seeking the address of the remote router.

C. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is waiting for interesting traffic to trigger a call to the remote router.

D. The PVC is configured correctly on the local switch, but there is a problem on the remote end of the PVC.

E. The PVC is not configured on the local switch.

Answer: D

Explanation:

The PVC STATUS displays the status of the PVC. The DCE device creates and sends the report to the DTE devices. There are 4 statuses:

+ ACTIVE: the PVC is operational and can transmit data

+ INACTIVE: the connection from the local router to the switch is working, but the connection to the remote router is not available

+ DELETED: the PVC is not present and no LMI information is being received from the Frame Relay switch

+ STATIC: the Local Management Interface (LMI) mechanism on the interface is disabled (by using the “no keepalive” command). This status is rarely seen so it is ignored in some books.


Q93.  - (Topic 3)

What are two enhancements that OSPFv3 supports over OSPFv2? (Choose two.)

A. It requires the use of ARP.

B. It can support multiple IPv6 subnets on a single link.

C. It supports up to 2 instances of OSPFv3 over a common link.

D. It routes over links rather than over networks.

Answer: B,D


Q94.  - (Topic 8)

If three devices are plugged into one port on a switch and two devices are plugged into a different port, how many collision domains are on the switch?

A. 2

B. 4

C. 5

D. 6

Answer: C


Q95. DRAG DROP - (Topic 7)

A user is unable to connect to the Internet. Based on the layered approach to troubleshooting and beginning with the lowest layer, drag each procedure on the left to its proper category on the right.

Answer:

Explanation:

The question asks us to “begin with the lowest layer” so we have to begin with Layer 1: verify physical connection; in this case an Ethernet cable connection. For your information, “verify Ethernet cable connection” means that we check if the type of connection (crossover, straight-through, rollover…) is correct, the RJ45 headers are plugged in, the signal on the cable is acceptable…

Next we “verify NIC operation”. We do this by simply making a ping to the loopback interface 127.0.0.1. If it works then the NIC card (layer 1, 2) and TCP/IP stack (layer 3) are working properly.

Verify IP configuration belongs to layer 3. For example, checking if the IP can be assignable for host, the PC’s IP is in the same network with the gateway…

Verifying the URL by typing in your browser some popular websites like google.com, microsoft.com to assure that the far end server is not down (it sometimes make we think we can’t access to the Internet). We are using a URL so this step belongs to layer 7 of the OSI model.


Up to the minute 200-125 download:

Q96.  - (Topic 3)

Refer to the exhibit.

The network administrator requires easy configuration options and minimal routing protocol traffic. What two options provide adequate routing table information for traffic that passes between the two routers and satisfy the requests of the network administrator? (Choose two.)

A. a dynamic routing protocol on InternetRouter to advertise all routes to CentralRouter.

B. a dynamic routing protocol on InternetRouter to advertise summarized routes to CentralRouter.

C. a static route on InternetRouter to direct traffic that is destined for 172.16.0.0/16 to CentralRouter.

D. a dynamic routing protocol on CentralRouter to advertise all routes to InternetRouter.

E. a dynamic routing protocol on CentralRouter to advertise summarized routes to InternetRouter.

F. a static, default route on CentralRouter that directs traffic to InternetRouter.

Answer: C,F

Explanation:

The use of static routes will provide the necessary information for connectivity while producing no routing traffic overhead.


Q97.  - (Topic 8)

How does a router handle an incoming packet whose destination network is missing from the routing table?

A. it discards the packet.

B. it broadcasts the packet to each network on the router.

C. it routes the packet to the default route.

D. it broadcasts the packet to each interface on the router.

Answer: A


Q98.  - (Topic 8)

Which command can you execute to set the user inactivity timer to 10 seconds?

A. SW1(config-line)#exec-timeout 0 10

B. SW1(config-line)#exec-timeout 10

C. SW1(config-line)#absolute-timeout 0 10

D. SW1(config-line)#absolute-timeout 10

Answer: A


Q99.  - (Topic 4)

What occurs on a Frame Relay network when the CIR is exceeded?

A. All TCP traffic is marked discard eligible.

B. All UDP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent.

C. All TCP traffic is marked discard eligible and a BECN is sent.

D. All traffic exceeding the CIR is marked discard eligible.

Answer: D

Explanation:

Committed information rate (CIR): The minimum guaranteed data transfer rate agreed to by the Frame Relay switch. Frames that are sent in excess of the CIR are marked as discard eligible (DE) which means they can be dropped if the congestion occurs within the Frame Relay network.

Note: In the Frame Relay frame format, there is a bit called Discard eligible (DE) bit that is used to identify frames that are first to be dropped when the CIR is exceeded.


Q100.  - (Topic 8)

Which type of device can be replaced by the use of subinterfaces for VLAN routing?

A. Layer 2 bridge

B. Layer 2 switch

C. Layer 3 switch

D. router

Answer: C