how to use 200 125 ccna v3 0

Testking 200 125 ccna v3 0 Questions are updated and all ccna 200 125 ebook answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our ccna 200 125 torrent exam prep kits you will be ready for the real 125 200 exam without a problem. We have Regenerate Cisco cisco 200 125 dumps study guide. PASSED 125 200 First attempt! Here What I Did.


The article at Testaimer.com going over http://www.testaimer.com/200-125-test is very comprehensive.

Q31.  - (Topic 3)

On a corporate network, hosts on the same VLAN can communicate with each other, but they are unable to communicate with hosts on different VLANs. What is needed to allow communication between the VLANs?

A. a router with subinterfaces configured on the physical interface that is connected to the switch

B. a router with an IP address on the physical interface connected to the switch

C. a switch with an access link that is configured between the switches

D. a switch with a trunk link that is configured between the switches

Answer: A

Explanation:

Different VLANs can't communicate with each other, they can communicate with the help of Layer3 router. Hence, it is needed to connect a router to a switch, then make the sub- interface on the router to connect to the switch, establishing Trunking links to achieve communications of devices which belong to different VLANs.

When using VLANs in networks that have multiple interconnected switches, you need to use VLAN trunking between the switches. With VLAN trunking, the switches tag each frame sent between switches so that the receiving switch knows to what VLAN the frame belongs. End user devices connect to switch ports that provide simple connectivity to a single VLAN each. The attached devices are unaware of any VLAN structure.

By default, only hosts that are members of the same VLAN can communicate. To change this and allow inter-VLAN communication, you need a router or a layer 3 switch.

Here is the example of configuring the router for inter-vlan communication

RouterA(config)#int f0/0.1 RouterA(config-subif)#encapsulation ? dot1Q IEEE 802.1Q Virtual LAN

RouterA(config-subif)#encapsulation dot1Q or isl VLAN ID RouterA(config-subif)# ip address x.x.x.x y.y.y.y


Q32.  - (Topic 8)

Refer to the exhibit. Which two statements are true about the loopback address that is configured on RouterB? (Choose two.)

A. It ensures that data will be forwarded by RouterB.

B. It provides stability for the OSPF process on RouterB.

C. It specifies that the router ID for RouterB should be 10.0.0.1.

D. It decreases the metric for routes that are advertised from RouterB.

E. It indicates that RouterB should be elected the DR for the LAN.

Answer: B,C

Explanation: 

A loopback interface never comes down even if the link is broken so it provides stability for the OSPF process (for example we use that loopback interface as the router-id) -

The router-ID is chosen in the order below:

+ The highest IP address assigned to a loopback (logical) interface.+ If a loopback interface is not defined, the highest IP address of all active router’s physical interfaces will be chosen.

-> The loopback interface will be chosen as the router ID of RouterB –


Q33.  - (Topic 5)

Which subnet mask would be appropriate for a network address range to be subnetted for up to eight LANs, with each LAN containing 5 to 26 hosts?

A. 0.0.0.240

B. 255.255.255.252

C. 255.255.255.0

D. 255.255.255.224

E. 255.255.255.240

Answer: D

Explanation:

For a class C network, a mask of 255.255.255.224 will allow for up to 8 networks with 32 IP addresses each (30 usable).


Q34. CORRECT TEXT - (Topic 7)

Central Florida Widgets recently installed a new router in their office. Complete the network installation by performing the initial router configurations and configuring R1PV2 routing using the router command line interface (CLI) on the RC.

Configure the router per the following requirements: Name of the router is R2

Enable. secret password is cisco

The password to access user EXEC mode using the console is cisco2 The password to allow telnet access to the router is cisco3

IPV4 addresses must be configured as follows:

Ethernet network 209.165.201.0/27 - router has fourth assignable host address in subnet Serial network is 192.0.2.176/28 - router has last assignable host address in the subnet. Interfaces should be enabled.

Router protocol is RIPV2

Attention:

In practical examinations, please note the following, the actual information will prevail.

1. Name or the router is xxx

2. Enable. secret password is xxx

3. Password In access user EXEC mode using the console is xxx

4. The password to allow telnet access to the router is xxx

5. IP information

Answer: 

Router>enable Router#config terminal Router(config)#hostname R2 R2(config)#enable secret Cisco 1 R2(config)#line console 0

R2(config-line)#password Cisco 2 R2(config-line)#exit R2(config)#line vty 0 4

R2(config-line)#password Cisco 3 R2(config-line)#login

R2(config-line)#exit R2(config)#interface faO/0

R2(config-if)#ip address 209.165.201.4 255.255.255.224 R2(config)#interface s0/0/0

R2(config-if)#ip address 192.0.2.190 255.255.255.240 R2(config-if)#no shutdown

R2(config-if)#exit R2(config)#router rip R2(config-router)#version 2

R2(config-router)#network 209.165.201.0

R2(config-router)#network 192.0.2.176

R2(config-router)#end R2#copy run start


Q35.  - (Topic 5)

How is an EUI-64 format interface ID created from a 48-bit MAC address?

A. by appending 0xFF to the MAC address

B. by prefixing the MAC address with 0xFFEE

C. by prefixing the MAC address with 0xFF and appending 0xFF to it

D. by inserting 0xFFFE between the upper three bytes and the lower three bytes of the MAC address

E. by prefixing the MAC address with 0xF and inserting 0xF after each of its first three bytes

Answer: D

Explanation:

The modified EUI-64 format interface identifier is derived from the 48-bit link-layer (MAC) address by inserting the hexadecimal number FFFE between the upper three bytes (OUI field) and the lower three bytes (serial number) of the link layer address.


Q36.  - (Topic 8)

Which feature can you implement to reserve bandwidth for VoIP calls across the call path?

A. PQ

B. CBWFQ

C. round robin

D. RSVP

Answer: D


Q37.  - (Topic 7)

What are three values that must be the same within a sequence of packets for Netflow to consider them a network flow? (Choose three.)

A. source IP address

B. source MAC address

C. egress interface

D. ingress interface

E. destination IP address

F. IP next-hop

Answer: A,D,E

Explanation:

Each packet that is forwarded within a router or switch is examined for a set of IP packet attributes. These attributes are the IP packet identity or fingerprint of the packet and determine if the packet is unique or similar to other packets.

Traditionally, an IP Flow is based on a set of 5 and up to 7 IP packet attributes. IP Packet attributes used by NetFlow:

• IP source address

• IP destination address

• Source port

• Destination port

• Layer 3 protocol type

• Class of Service

• Router or switch interface

All packets with the same source/destination IP address, source/destination ports, protocol interface and class of service are grouped into a flow and then packets and bytes are tallied. This methodology of fingerprinting or determining a flow is scalable because a large amount of network information is condensed into a database of NetFlow information called the NetFlow cache.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/ios- netflow/prod_white_paper0900aecd80406232.html


Q38.  - (Topic 6)

Refer to exhibit.

A network administrator cannot establish a Telnet session with the indicated router. What is the cause of this failure?

A. A Level 5 password is not set.

B. An ACL is blocking Telnet access.

C. The vty password is missing.

D. The console password is missing.

Answer: C

Explanation:

The login keyword has been set, but not password. This will result in the “password

required, but none set” message to users trying to telnet to this router.


Q39.  - (Topic 4)

Which two statistics appear in show frame-relay map output? (Choose two.)

A. the number of BECN packets that are received by the router

B. the value of the local DLCI

C. the number of FECN packets that are received by the router

D. the status of the PVC that is configured on the router

E. the IP address of the local router

Answer: B,D

Explanation:

Sample “show frame-relay map” output: R1#sh frame map

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.1 dlci 401(0x191,0x6410), dynamic, broadcast,, status defined, active

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.3 dlci 403(0x193,0x6430), dynamic, broadcast,, status defined, active

Serial0/0 (up): ip 10.4.4.4 dlci 401(0x191,0x6410), static, CISCO, status defined, active


Q40.  - (Topic 8)

What is the default VLAN on an access port?

A. 0

B. 1

C. 10

D. 1024

Answer: B