The Secret of 210-255 latest exam

Cause all that matters here is passing the Cisco 210-255 exam. Cause all that you need is a high score of 210-255 Implementing Cisco Cybersecurity Operations exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 210-255 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2017 Mar 210-255 free download

Q1. Which type of analysis assigns values to scenarios to see what the outcome might be in each scenario?

A. deterministic

B. exploratory

C. probabilistic

D. descriptive

Answer: D


Q2. Which data type is protected under the PCI compliance framework?

A. credit card type

B. primary account number

C. health conditions

D. provision of individual care

Answer: C


Q3. Which CVSSv3 Attack Vector metric value requires the attacker to physically touch or manipulate the vulnerable component?

A. local

B. physical

C. network

D. adjacent

Answer: D


Q4. Which option can be addressed when using retrospective security techniques?

A. if the affected host needs a software update

B. how the malware entered our network

C. why the malware is still in our network

D. if the affected system needs replacement

Answer: A


Q5. Which data element must be protected with regards to PCI?

A. past health condition

B. geographic location

C. full name

D. recent payment amount

Answer: D


Renew 210-255 question:

Q6. What mechanism does the Linux operating system provide to control access to files?

A. privileges required

B. user interaction

C. file permissions

D. access complexity

Answer: C


Q7. Which component of the NIST SP800-61 r2 incident handling strategy reviews data?

A. preparation

B. detection and analysis

C. containment, eradication, and recovery

D. post-incident analysis

Answer: B


Q8. Which feature is used to find possible vulnerable services running on a server?

A. CPU utilization

B. security policy

C. temporary internet files

D. listening ports

Answer: D


Q9. Which element can be used by a threat actor to discover a possible opening into a target network and can also be used by an analyst to determine the protocol of the malicious traffic?

A. TTLs

B. ports

C. SMTP replies

D. IP addresses

Answer: A


Q10. Which kind of evidence can be considered most reliable to arrive at an analytical assertion?

A. direct

B. corroborative

C. indirect

D. circumstantial

E. textual

Answer: A