Apr 2016 updated: actualtests 220-802

Printable of 220-802 exam price materials and lab for CompTIA certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2016 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q151. - (Topic 4) 

A technician is trying to troubleshoot an issue on a Windows 7 computer remotely, but is unable to PING the computer. The technician verified that the computer is turned on, has network connectivity, and can get to the Internet. Which of the following is MOST likely the issue? 

A. The technician does not have permissions 

B. Local security policy settings is incorrect 

C. Wake-on-LAN is disabled 

D. Windows firewall is enabled 

Answer: D 

Explanation: http://pcrepairaugustaga.com/computer-dust-free/ 


Q152. - (Topic 2) 

Which of the following identifies traffic based upon its physical network address? 

A. Phishing 

B. Hashing 

C. MAC filtering 

D. Geotracking 

Answer: C 

Explanation: http://compnetworking.about.com/cs/wirelessproducts/qt/macaddress.htm 


Q153. - (Topic 3) 

Which of the following protocols could a technician use to connect a smartphone to an email server? (Select TWO). 

A. SMTP 

B. POP3 

C. HTTP 

D. SNTP 

E. ICMP 

Answer: A,B 

Explanation: 

SMTP and POP3 are standard email protocols. This is true on a smartphone as well. To connect to an email server, all you need is POP3 and SMTP information along with specific ports. 


Q154. - (Topic 5) 

A technician needs to change a FAT32 partition to NTFS. Which of the following commands would allow the technician to do this? 

A. CHKDSK 

B. FORMAT 

C. CD 

D. CONVERT 

Answer: D 


Q155. - (Topic 1) 

Which of the following Control Panel utilities will allow a technician to change the associated file type in a Windows XP machine? 

A. Folder options 

B. Administrator tools 

C. Accessibility options 

D. Regional and language options 

Answer: A 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/defprogramxp.htm 


220-802 answers

Refresh testking 220-802:

Q156. - (Topic 4) 

A user reports that their wireless connectivity is being spotty. The issue seems to interrupt their wireless signal connection when the laptop screen is tilted forward or backward during operation. When this happens, the entire wireless signal drops out until the screen is left in position for a good minute or so. Which of the following MOST likely explains what is happening? 

A. The hinges on the laptop screen are not strong enough to support the wireless signal cables. 

B. The wireless card is losing contact to its socket when the screen is opening/closing. 

C. The laptop is designed to work optimally with wireless when the screen is at a perfect 90 degree angle. 

D. The wireless signal cables are being crimped when the screen is opening/closing. 

Answer: D 

Explanation: http://compnetworking.about.com/od/wirelessfaqs/f/wifilaptoprange.htm 


Q157. - (Topic 5) 

Which of the following is an edition of a Windows XP operating system? 

A. Enterprise 

B. Media Center 

C. Ultimate 

D. Home Premium 

Answer: B 


Q158. - (Topic 3) 

A user has a laptop that they need to get ready for an outdoor presentation. The user is concerned that the laptop will turn off the screen or go into standby before their presentation is complete. Which of the following Control Panel paths should the technician use in order to prevent this from occurring? 

A. System -> Hardware 

B. Power Options -> Power Schemes 

C. System -> Advanced -> Performance 

D. Power Options -> Hibernate 

Answer: B 

Explanation: http://www.pcsnippets.com/tutorials/how-to-change-the-power-scheme-settings-in-windows-xp/1 


Q159. - (Topic 5) 

A user suspects that everything they type is being captured. Which of the following security threats would this indicate? 

A. Worm 

B. Keylogger 

C. Trojan 

D. Rootkit 

Answer: B 


Q160. - (Topic 4) 

After connecting a laptop to an external monitor, no display is detected and the monitor goes into sleep mode. Which of the following should be attempted FIRST to correct the problem? (Select TWO). 

A. Change the input mode on the monitor 

B. Reboot the operating system 

C. Reload the display adapter drivers 

D. Toggle the display using the keyboard shortcut 

E. Verify network connectivity 

Answer: A,D 

Explanation: http://wikinorm.wikidot.com/monitor-resolution-is-too-low 


220-802 exam answers

Realistic comptia a+ 220-801 and 220-802 syllabus:

Q161. - (Topic 1) 

Which of the following switches should a technician use with the PING command to resolve an IP address to a hostname? 

A. -a 

B. -f 

C. -n 

D. -t 

Answer: A 

Explanation: http://rocksoft.com.my/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=224 


Q162. - (Topic 5) 

A SOHO would like to limit usage of their wireless network to two computers. Which of the 

following would be the EASIEST way for a technician to accomplish this? 

A. Assign static IP addresses 

B. Change the signal strength 

C. Disable unused ports on the router 

D. Enable MAC filtering 

Answer: D 


Q163. - (Topic 5) 

A client has a Windows XP PC that has several unused programs that run on startup. Which of the following utilities can a technician use to disable these programs from running at startup? 

A. Default programs 

B. Device Manager 

C. Performance information and tools 

D. MSCONFIG 

Answer: D 


Q164. - (Topic 4) 

A Windows 7 desktop PC has crashed (i.e. BSOD) several times indicating a possible RAM problem. Which of the following is an OS built-in tool that can be used to test this problem? 

A. Windows System Restore 

B. Windows System File Checker 

C. MSCONFIG 

D. Windows Memory Diagnostic 

Answer: D 

Explanation: http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57569731-285/test-your-ram-with-windows-memory-diagnostic-tool/ 


Q165. - (Topic 4) 

A technician recently created an email account for a new user, Joe. On the second day, Joe reports his email account is full of spam even though he has not given out his address. Which of the following should the technician do to resolve the issue? 

A. Turn on windows firewall 

B. Click the unsubscribe link in the spam 

C. Run an anti-spyware scan 

D. Install privacy filter 

Answer: C 

Explanation: http://www.bestsecuritytips.com/xfsection+article.articleid+54.htm