[Abreast of the times] comptia a+ practice exam 220-802

Download of 220-802 test materials and preparation labs for CompTIA certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2016 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q181. - (Topic 5) 

A user reports that their computer restarts at 3:00 PM every day. Which of the following tools would BEST help a technician troubleshoot this issue? 

A. Event Viewer 

B. Task Scheduler 

C. Performance Monitor 

D. System Restore 

Answer: A 


Q182. - (Topic 4) 

A technician is tasked with repairing a Windows 7 system including the removal of recently installed files and software. Which of the following system restoration methods would be the LEAST destructive way to achieve this? 

A. System Restore 

B. System Image Recovery 

C. CHKDSK 

D. Windows Memory Diagnostic 

Answer: A 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/what-is-system-restore 


Q183. - (Topic 5) 

A technician notices that everything appears too large on the computer’s screen and the display resolution cannot be changed. The machine is running in which of the following modes? 

A. Recovery 

B. Virtualization 

C. VGA 

D. Administrator 

Answer: C 


Q184. - (Topic 2) 

A PC has sensitive data that must be destroyed, before the PC is redeployed. A technician has been tasked with completely wiping the PC hard drive. Which of the following methods is BEST for the technician to use? 

A. Quick format 

B. FDISK 

C. Low level format 

D. Standard format 

Answer: C 

Explanation: http://www.dedoimedo.com/computers/low-level-formatting.html 


Q185. - (Topic 5) 

Which of the following drive destruction methods is considered the MOST secure when dealing with highly sensitive data? 

A. Degaussing 

B. Wiping 

C. Magnetizing 

D. Shredding 

Answer: D 


220-802 free draindumps

Far out testout pc pro 220-801 and 220-802:

Q186. - (Topic 5) 

A user receives an email seemingly from the director of the company’s IT department. The user however notices that the content of the email is asking for information specifically forbidden to be shared with anyone. This type of interaction is known as which of the following? 

A. Phishing 

B. Shoulder surfing 

C. Malware 

D. Spyware 

Answer: A 


Q187. - (Topic 5) 

Which operating system feature will show a hard drive's status? 

A. Tasklist 

B. Administrative tools C. Disk Management 

D. Ping 

Answer: C 


Q188. - (Topic 5) 

Joe, a customer, called and stated that since a virus was removed from his PC, Windows is now displaying errors about damaged system files. Which of the following tools should be used to correct the issue? 

A. TASKKILL 

B. DISKPART 

C. CHKDSK 

D. SFC 

Answer: D 

841. - (Topic 5) 

A technician needs to ping a client's machine that the technician is working on, to ensure that the network card is functioning correctly. Which of the following IP addresses should be used? 

A. 10.76.0.1 

B. 127.0.0.1 

C. 192.168.0.1 

D. 255.255.255.0 

Answer: B 


Q189. - (Topic 1) 

Which of the following Control Panel utilities would be BEST to use to remove a Windows 7 application? 

A. Folder Options 

B. Add/Remove Programs 

C. Programs and Features 

D. Administrator Tools 

Answer: C 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/uninstall-change-program 


Q190. - (Topic 3) 

Which of the following allows a user to pinch zoom on an Android device? 

A. Accelerometer 

B. Micro USB port 

C. Multi-touch 

D. A trackball 

Answer: C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-touch 


220-802 study guide

Actual a+ practice exam 220-802:

Q191. - (Topic 2) 

A user regularly has to walk away from their computer and is worried someone may access their workstation. Which of the following would BEST prevent this? 

A. Lock the workstation 

B. Shutdown the computer 

C. Logon using the unprivileged guest account 

D. Set the screensaver password 

Answer: A 

Explanation: http://www.dummies.com/how-to/content/how-to-lock-your-pc.navId-323066.html 


Q192. - (Topic 5) 

A customer states that their wireless stops working a few times a day. They said the problem started when a new neighbor moved in. Which of the following is the MOST likely cause of the issue? 

A. Neighbors are using the same encryption. 

B. Neighbors are using the same model router. 

C. Neighbors have SSID broadcast enabled. 

D. Wireless channels are overlapping. 

Answer: D 


Q193. - (Topic 5) 

A user reports that their laptop's keyboard has areas where the keys always get stuck together. After disassembling the keyboard to clean it, which of the following processes would be the FIRST step to properly reassemble the keyboard? 

A. Power on laptop to verify functionality 

B. Use appropriate hand tools 

C. Test on another machine 

D. Refer to manufacturer documentation 

Answer: D 


Q194. - (Topic 5) 

A technician needs to sanitize a hard drive for reuse. Which of the following would be the EASIEST for the technician to perform? 

A. Overwrite 

B. Low level format 

C. Destroy hard drive 

D. Degaussing 

Answer: A 


Q195. - (Topic 4) 

A user reports a loud clicking noise coming from their PC, but the PC operates normally. 

Which of the following actions should the technician perform FIRST when responding to this issue? 

A. Attempt to backup data from the hard drive 

B. Shutdown the PC and replace the hard drive 

C. Format the hard drive and reload the OS 

D. Run the disk cleanup utility 

Answer: A 

Explanation: http://burgessforensics.com/article_what_to_do.php