15 tips on powerpoint slides for comptia a+ 220-801 and 220-802

Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2016 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q586. - (Topic 5) 

A user is receiving an error message of “paper jam in tray 1” every time a print job is sent to the printer. Which of the following should the technician do NEXT, after verifying that there are no visible paper jams in the printer? 

A. Reset the page count on the printer. 

B. Check if the pick up rollers are worn out. 

C. Reinstall the printer driver. 

D. Replace the paper tray 1. 

Answer: B 


Q587. - (Topic 1) 

Which of the following is the MINIMUM account required to install most programs on Windows XP?stand 

A. Power user 

B. Administrator 

C. Standard user 

D. Guest 

Answer: A 

Explanation: https://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/windows_security_default_settings.mspx?mfr=true 


Q588. - (Topic 4) 

A technician has been dispatched to a customer site to diagnose an issue where the computer turns off intermittently. Upon arriving at the site, the technician detects a smoke smell coming from the computer. Which of the following is the BEST solution? 

A. Power down the system and replace the CPU. 

B. Power down the system and replace the power supply. 

C. Install an additional case fan for proper ventilation. 

D. Remove the side panel for proper ventilation. 

Answer: B 

Explanation: http://forums.cnet.com/7723-19411_102-375948/external-monitor-goes-to-sleep/ 


Q589. - (Topic 1) 

Which of the following commands would a technician use to move one directory above or below the one the technician is currently in? 

A. DIR 

B. RD 

C. CD 

D. MD 

Answer: C 

Explanation: http://www.lsi.upc.edu/~robert/teaching/foninf/doshelp.html 


Q590. - (Topic 4) 

A user is reporting that their screen is flickering at a rapid rate. Which of the following Control Panel paths should a technician use in order to remedy this issue? 

A. Display -> Settings -> Advanced -> General -> DPI 

B. Display -> Settings -> Resolution 

C. Display -> Settings -> Advanced -> Adapter -> Refresh 

D. Display -> Appearance -> Effects -> Transition 

Answer: C 

Explanation: http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-003835.htm 


220-802 free exam questions

Replace cbt nuggets comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q591. - (Topic 5) 

A technician is troubleshooting a computer that will not boot. They have verified the power outlet and cable are working properly, and the power cable is properly connected. However, when the technician presses the power button on the computer, nothing happens. Which of the following tools should the technician use to further troubleshoot the issue? 

A. Punch down tool 

B. POST card 

C. Power supply tester 

D. Loopback plug 

Answer: C 


Q592. - (Topic 1) 

A technician wants to know the MAC address of a computer. Which of the following commands would the technician use? 

A. IPCONFIG 

B. NSLOOKUP 

C. NETSTAT 

D. PING 

Answer: A 

Explanation: http://compnetworking.about.com/od/networkprotocolsip/a/macaddressing.htm 


Q593. - (Topic 5) 

In order to pair a phone with another device like a GPS or a car stereo through Bluetooth, which of the following steps need to be taken? 

A. Put both devices in discovery mode and type in the generated pin into both devices 

B. Put both devices in discovery mode and type in the generated pin 

C. Put the second device in discovery mode and type in the generated pin 

D. Put the phone discovery mode and type in the generated pin 

Answer: B 


Q594. - (Topic 4) 

A technician recently installed a new video card in a PC. The PC already has integrated video on the motherboard. When the technician turns on the PC, there is no video. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. The motherboard BIOS version is out of date. 

B. The incorrect video card drivers are installed. 

C. The power connector for the video card is unplugged. 

D. The video card is unsupported by the motherboard. 

Answer: C 

Explanation: http://www.tomshardware.com/forum/338600-33-unplugged-graphics-card-plugged-back-display-help 


Q595. - (Topic 1) 

Windows XP Mode is available in which of the following Microsoft Windows environments? 

A. Windows Vista Ultimate 

B. Windows 7 Business Edition 

C. Windows XP Professional 

D. Windows Server 2008 R2 

Answer: B 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/install-and-use-windows-xp-mode-in-windows-7 


220-802 free draindumps

Actual comptia a+ 220-801 and 220-802 flashcards:

Q596. - (Topic 5) 

What are possible symptoms of malware? (Select all that apply.) 

A. Security alerts 

B. Windows update failures 

C. Pre-installation environment 

D. Renamed system files 

E. Rogue antivirus 

F. User error 

Answer: A,B,D 


Q597. - (Topic 3) 

A custom configured PC with a powerful processor, high-end video, upgraded audio, and increased cooling would be MOST suited to which of the following applications? 

A. Thin client 

B. Gaming PC 

C. Virtualization workstation 

D. Thick client 

Answer: B 

Explanation: http://howto.wired.com/wiki/Build_a_Gaming_PC 


Q598. - (Topic 3) 

A technician needs to configure their neighbor’s iPad. The neighbor wants to access their work email. The technician requires some information from their neighbor’s work IT department. Which of the following information does the technician need? 

A. IP address and domain 

B. Server and domain 

C. Server and gateway 

D. IP address and DNS 

Answer: B 

Explanation: 

To setup email on any device, you need server address and the domain of the email server. POP3 and SMTP url are actually server addresses. 


Q599. - (Topic 5) 

Which of the following operating systems can be upgraded using an in-place procedure to Windows 7 Professional x64? 

A. Windows Vista Professional x86 

B. Windows 7 Enterprise x64 

C. Windows 7 Starter x86 

D. Windows 7 Home Premium x64 

Answer: D 


Q600. - (Topic 5) 

A user states that their old Windows XP notebook loses time when they power it off. Which of the following items would address this problem? 

A. Remove any over clocking settings in the BIOS. 

B. Replace the CMOS battery. 

C. Replace the main battery with a larger power battery. 

D. Update the BIOS to new revision. 

Answer: B