comptia a+ 220-801 and 220-802 exams : Apr 2016 Edition

Real of 220-802 exam cost materials and training materials for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2016 Apr 220-802 Study Guide Questions:

Q436. - (Topic 5) 

Which of the following should be considered true when selecting a 64-bit version of Windows? 

A. 64-bit extensions can be disabled in the bios and prevent a proper boot. 

B. XP Compatibility mode only allows for the 64-bit version of Windows XP. 

C. Many browser plug-ins may only be supported on 32-bit browsers. 

D. 64-bit uses memory more efficiently so less RAM is needed than in a 32-bit version. 

Answer: C 


Q437. - (Topic 3) 

Which of the following BEST represents a security vulnerability of mobile devices? (Select TWO). 

A. Unauthorized downloads 

B. Viruses 

C. Improper file permissions 

D. Phishing 

E. Theft 

Answer: B,E 

Explanation: 

Security of mobile devices can be compromised when a virus infects the device. Another way is theft because a mobile device is portable and can be easily be handled or pocketed. 


Q438. - (Topic 1) 

Which of the following supports IP telephony devices without requiring external power? 

A. VPN 

B. PoE 

C. QoS 

D. WEP 

Answer: B 

Explanation: http://www.metrolinedirect.com/what-is-power-over-ethernet.html 


Q439. - (Topic 1) 

Which of the following components would a user MOST need when building a virtual 

server? (Select TWO). 

A. Networking speed 

B. High-end sound card 

C. RAM 

D. High-end video card 

E. HDMI 

F. CPU 

Answer: C,F 

Explanation: http://searchservervirtualization.techtarget.com/tip/Sizing-server-hardware-for-virtual-machines 


Q440. - (Topic 5) 

A user has reported a file permissions issue to the network administrator. The administrator tries to recreate the problem on their computer but has no trouble accessing the file. Which of the following BEST describes what is occurring? 

A. The user did not taken ownership of the file from the server. 

B. The user is logged in using the wrong local profile. 

C. The user is not in the appropriate group to have access to the file. 

D. The user has been granted “read only” access to the file. 

Answer: C 


220-802 test engine

Updated comptia 220-802 practice exam:

Q441. - (Topic 4) 

A customer states that another technician just removed some viruses and now they are not able to connect to websites such as Windows Update, but are able to connect to others. Which of the following is the MOST likely cause of the issue? 

A. NIC driver is damaged 

B. Not all viruses have been fixed 

C. Internet Explorer cache is full 

D. Host file has been manipulated 

Answer: D 

Explanation: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/hosts-files-explained/ 


Q442. - (Topic 5) 

Which of the following is unique to Windows XP? 

A. Folder options - Layout 

B. Hardware profiles 

C. Pen and input devices 

D. Network setup wizard 

Answer: D 


Q443. - (Topic 5) 

Which of the following is the BEST way to secure a workstation which is shared by multiple users using the same guest account? 

A. Implement strong password requirements. 

B. Use a password protected screensaver. 

C. Restrict the guest account’s privileges. 

D. Change the guest account default name. 

Answer: C 


Q444. - (Topic 5) 

A technician is attempting to install a RAID 5 configuration. Which of the following is the 

MINUMUM amount of disks that can be used to create a RAID 5 array? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: C 


Q445. - (Topic 1) 

Which of the following file system types is used primarily for optical media? 

A. FAT32 

B. NTFS 

C. HPFS 

D. CDFS 

Answer: D 

Explanation: http://www.computerhope.com/jargon/c/cdfs.htm 


220-802 test questions

Precise comptia a+ 220-802 vce:

Q446. - (Topic 4) 

A user is reporting that they cannot connect to the wireless network from their office but they were able to connect yesterday. Which of the following would be the MOST likely reason? 

A. Radio switch on laptop is enabled 

B. Radio switch on laptop is disabled 

C. Channel interference 

D. User is too far away from the access point 

Answer: B 

Explanation: http://en.kioskea.net/forum/affich-130312-wifi-radio-disabled-of-my-laptop-how-turn-on 


Q447. - (Topic 2) 

An employee at a company lost their mobile device that contains proprietary information. 

Which of the following methods is the BEST to be implemented to prevent unauthorized 

users from obtaining this information? 

A. Lock screen pattern 

B. Cancel mobile service 

C. Remote wipe 

D. Six character password 

Answer: C 

Explanation: http://www.mobiledevicemanager.com/mobile-device-security/remote-wipe/ 


Q448. - (Topic 4) 

A laser printer is producing completely blank sheets. Which of the following processes should the technician check FIRST? 

A. Fusing 

B. Paper handling 

C. Transfer 

D. Development 

Answer: D 

Explanation: http://www.fixyourownprinter.com/forums/laser/34861 


Q449. - (Topic 4) 

Users are reporting that their laser printer is picking up multiple pages. The printer has very high utilization. Which of the following should be performed to resolve this issue? 

A. Use a maintenance kit 

B. Calibrate the printer 

C. Replace the toner 

D. Replace the fuser 

Answer: A 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Laser_printing#Laser_printer_maintenance 


Q450. - (Topic 5) 

A user states that every time they turn on their computer they have to change the computer’s time and date. Which of the following should the technician perform FIRST to resolve this issue? 

A. Change time zones 

B. Synchronize with a different time date server 

C. Replace the drive cache battery 

D. Perform a firmware update 

Answer: B